kinokvinder.dk

F Is for Family (TV Series 2015–2021)

De medvirkende i TV-serien F Is for Family

TV-serien F Is for Family er en animeret sitcom skabt af Bill Burr og Michael Price. Serien blev udgivet første gang i 2015 og har sidenhen fået stor popularitet og succes. Med sin skildring af en dysfunktionel familie i 1970erne formår serien at balancere mellem komiske øjeblikke og mere seriøse emner.

Top cast

  • Bill Burr som Frank Murphy – Frank er seriens hovedperson og står i centrum for mange af de komiske og dramatiske øjeblikke. Han er en hårdtarbejdende far og tidligere veteran, der ofte har svært ved at håndtere de udfordringer, der opstår i hans daglige liv.
  • Laura Dern som Sue Murphy – Sue er Franks kone og en hengiven mor. Hun forsøger altid at finde en balance mellem at være en forstående partner og at have sine egne ambitioner.
  • Justin Long som Kevin Murphy – Kevin er familiens ældste søn og er i fuld gang med teenageårene. Han er en typisk oprørsk teenager, der ofte prøver at finde sin egen vej i livet.
  • Debi Derryberry som Maureen Murphy – Maureen er familiens yngste datter og er sød, men også noget naiv. Hendes uskyldige tilgang til verden giver ofte anledning til sjove og hjertevarme øjeblikke.
  • Haley Reinhart som Bill Murphy – Bill er seriens hovedpersons alter ego og repræsenterer Bill Burrs yngre selv. Han er en særlig karakter, der formår at kombinere både humor og dybde.
  • Mo Collins som Jimmy Fitzsimmons – Jimmy er Franks nabo og en nær ven af Murphy-familien. Han er en farverig karakter, der bringer masser af sjov og ballade til serien.
  • Sam Rockwell som Vic – Vic er Franks chef på arbejdet, og deres anstrengte forhold bringer tit mange grin med sig.
  • Trevor Devall som Goomer – Goomer er Franks arbejdskammerat og en af seriens komiske indslag. Han er sjældent den skarpeste kniv i skuffen, men har alligevel en hjertevarmende personlighed.
  • Phil Hendrie som Jim Jeffords – Jeffords er en anden arbejdskammerat og en af seriens mindeværdige karakterer. Han er kendt for sine underlige vaner og uortodokse stilarter.
  • Kevin Michael Richardson som Rosie – Rosie er en af Franks kolleger og har en unik og munter personlighed, der bidrager til seriens humoristiske tone.
  • David Koechner som Bob Pogo – Bob er Franks arrogant og udmattende chef på fabrikken. Han spiller en vigtig rolle som antagonist i serien.
  • Kevin P. Farley som Babe Bonfiglio – Babe er en Wall Street-mand og en af Franks svigerkammerater. Han er kendt for sin komiske livsstil.
  • Jamie Denbo som Marie Bonfiglio – Marie er Babes kone og en af Sue Murphys tætte veninder. Hun har også nogle skæve karaktertræk, der ofte giver anledning til sjove øjeblikke.
  • Joe Buck som Mr. Fitzsimmons – Mr. Fitzsimmons er Jimmys far og har et rygte for at være lidt af en skurk. Han er kendt for sin hårdhændede og kontrollerende stil.
  • Al Ducharme som Anthony Bonfiglio – Anthony er Babes bror og en af Franks svogre. Han er ofte målet for Franks og Sues irritation og vantro over hans handlinger.
  • Keith Ferguson som Additional Voices – Keith Ferguson lægger sin stemme til forskellige mindre karakterer i serien.
  • Eileen Fogarty som Nguyen Nguyen – Nguyen er en skolekammerat til børnene Murphy og har en unik personlighed, der ofte skaber sjove konflikter.
  • Michael Kenneth Williams som Smokey Greenwood – Smokey er en af Franks naboer og er kendt for sin frittalende og farverige personlighed.

TV-serien F Is for Family ville ikke være det samme uden den talentfulde medvirkende, der har givet karaktererne liv og bidraget til seriens store succes.

Skuespillerne bag serien har formået at skabe autentiske og mindeværdige karakterer, der appellerer til seerne. Deres stemmearbejde og evne til at formidle forskellige følelser og udtryk gennem animationen bidrager til seriens overordnede kvalitet.

Med deres samarbejde har de formået at bringe historierne i F Is for Family til live og gøre dem både sjove, rørende og relaterbare for publikum. Deres præstationer er en vigtig del af seriens appel og fortsatte popularitet.

Det er tydeligt, at skuespillerne bag F Is for Family har lagt meget arbejde og engagement i deres roller. Deres professionelle tilgang og dedikation til at skabe autentiske karakterer er noget, der sikrer seriens succes og holdbarhed.

Fans af TV-serien kan takke den fantastiske cast for deres evne til at bringe historierne og karaktererne til live. Deres talent har bidraget til at gøre F Is for Family til en af ​​de mest populære animerede sitcoms i nyere tid.

Overblik

Titel F Is for Family
Udgivelsesdato 18. december 2015 (USA)
Oprindelsesland Frankrig, Canada, USA

Resmué

F Is for Family er en TV-serie, der foregår tilbage i 1970erne og følger Murphy-familien. Det er en tid, hvor børnene strejfede frit omkring, øl flød frit, og intet kom mellem en mand og hans TV.

Vi møder en far, der prøver at forsørge sin familie med et job, han hader, en mor, der forsøger at være den kone og forælder, som samfundet kræver af hende, en teenager fuld af angst med en kærlighed til rock n roll, en barn forbannet med midterste-barn-syndrom, der bare ønsker at have det sjovt, og en lille pige, der er alt andet end prinsesseagtig, men stadig er sin fars øjesten. Det skaber den perfekte opskrift på 1970ernes Amerika. Tilbage til en tid, hvor tobak var sundt, børnenes spillefri blev markeret af gadelampens lys, mor blev hjemme, og sex, stoffer og rock n roll satte gang i verden. Se hvordan den typiske middelklasse-amerikanske familie holdt sammen.

De morsomme fejl i TV-serien F Is for Family

Vi har alle oplevet det – at sidde og slappe af foran fjernsynet og nyde en god TV-serie, kun for at opdage nogle små, sjove fejl i produktionen. Og F Is for Family er bestemt ingen undtagelse! Lad os tage et kig på nogle af de fejl, som seerne har spottet i denne underholdende animerede serie.

Fejlfarvede hår og mystiske forsvindinger

En eagle-eyed seer bemærkede, at i en episode skifter karakteren Kevins hår farve midt i en scene. Først er det brunt, og pludselig bliver det sort som natten. Man kan ikke undgå at undre sig over, om Kevin besluttede at farve sit hår på rekordtid, eller om det er et spor af en tidligere skjult superheltidentitet?

Men det er ikke kun hårfarven, der driller i F Is for Family – der er også mysterier omkring forsvundinger! I en anden episode får vi at vide, at der er fire søstre i familien Murphy. Men pludselig, som ved et trylleslag, forsvinder den ene søster sporløst. Måske har hun besluttet at rejse til en ukendt destination for at deltage i det ultimative skjule-det-fra-familien spil? Vi kan kun gætte os til hvad der er sket!

Gorging på godbidder og tryllekunst af tøj

En anden sjov fejl i F Is for Family handler om Franks uhæmmede appetit. I en episode ser vi ham spise en stor portion isvafler på få sekunder. Enten har Frank evnerne til at æde i et imponerende tempo, eller også har han fået fat i en af Harry Potters tryllestave, der kan forvandle mad til flydende form i et splitsekund!

Men det er ikke kun maden, der får folk til at krumme tæer. I en anden scene finder vi Bill, den yngste Murphy-bror, iført en blå skjorte. Men uden varsel forvandler skjorten sig til en smuk ravfarvet trøje i næste billede. Måske er Bill en sand mester i tøjtrylleri, eller måske er det bare et tegn på den magi, der ligger i at være teenager?

Den flygtende mus, der aldrig får sin retfærdighed

Til sidst kan vi ikke ignorere den manglende retfærdighed for en stakkels lille mus, der bliver jaget gennem mange scener i serien. Men selvom Murphy-familien bruger alle mulige midler til at forsøge at fange musen, så bliver den aldrig fanget! Kan denne lille gnaver være udstyret med super magiske kræfter, eller er de bare helt ude af trit med deres fælde-evner?

Så næste gang du ser F Is for Family, skal du ikke undre dig hvis det observerede ikke helt passer sammen. Det er trods alt kun en animeret serie, der også fortjener lidt humoristisk opmærksomhed på de små fejl, der gør den til noget særligt!

Andre populære titler: SelvhenterIn the BloodReady or NotCharlies AngelsThe MenuThe Greatest Beer Run EverEvil Dead RiseAbsentaThe InvestigationThe FalloutPitch PerfectThe Legend of HerculesMurdoch MysteriesThe Woman KingThe LaundromatMarathon ManDuff: Hast du keine, bist du eineFahrenheit 9/11JackieMetal HeadsMy Friends Hot MomQuanticoSidewaysPirates of the Caribbean: On Stranger Tides#LikeMeMoonshinersMade in Abyss: Dawn of the Deep SoulTraffikJennifers BodyLeave No TraceEuroTripHappy!GaslightKantaraDer Kaufhaus Cop 2Citizen KaneCrank 2 – High VoltageDie Liga der GerechtenInto the BlueThe VoicesThe Good BossMandela: Long Walk to FreedomEnchantedThe Last of UsBottle RocketGone GirlTyrannosaurAway