kinokvinder.dk

Faking It (TV Series 2014–2016)


Overblik

Titel Faking It
Udgivelsesdato 22. april 2014 (USA)
Oprindelsesland USA
Andre kendte titler Las farsantes
Filmlokationer Citrus College – 1000 West Foothill Boulevard, Glendora, Californien, USA
Produktionsselskab Viacom Media Networks

Resmué

TV-serien Faking It handler om to bedste veninder, Karma og Amy, der forsøger at blive populære på deres skole. Efter mange mislykkede forsøg beslutter de sig for at oute sig som lesbiske, hvilket øjeblikkeligt giver dem celebrity-status. Forført af deres nyfundne berømmelse beslutter Karma og Amy at fortsætte deres romantiske løgn.

Men Amy har mere end bare popularitet i tankerne, da hun forelsker sig i Karma. Serien følger deres komplicerede forhold og deres forsøg på at håndtere hemmeligheden om deres falske lesbisk forhold.

Faking It: De (u)heldige fejl i TV-serien!

Fejl #1: En vending i handlingen – bogstaveligt talt!

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i TV-serien Faking It er en scene, hvor hovedpersonerne pludselig skifter retning uden nogen åbenlys grund. Det er som om, de bliver forvirrede af deres egne følelser og gårsdagens frokost. Måske er det bare en anelse for meget metakognition for dem – eller en klippefejl, der gik ubemærket forbi redigeringen.

Fejl #2: Mysteriet om de skiftende hårfarver

En ting, der virkelig kan forvirre os seere, er karakterernes skiftende hårfarver fra scene til scene. For eksempel kan en person have brunt hår i et øjeblik og pludselig være blond i det næste. Måske er det et superhemmeligt eksperiment fra karakterernes side, hvor de prøver at se, om folk virkelig lægger mærke til deres ændrede udseende. Eller også er det bare endnu en kiksede make-up fejl – hvem ved?

Fejl #3: Platte replikker og pinlig dobbelttydighed

Et af de sjove aspekter ved Faking It er de underlige replikker, som karaktererne kommer med. Nogle gange virker det som om, de kan oversætte sætninger til direkte pinselighed. Det er som om, manuskriptforfatterne har taget ordbogen for pinlige replikker for pålydende. Måske skulle karaktererne bare holde sig til at mime deres følelser – det kan være mere underholdende end deres uheldige forsøg på at være cool!

Fejl #4: Tidsrejser og klipperæs uden forklaring

En af de mest forvirrende fejl i Faking It er de pludselige tidsrejser, som karaktererne synes at kunne lave uden nogen form for forklaring. I én scene er de på stranden, og i næste scene er de pludselig tilbage i skolen uden så meget som en blæst kjole. Måske er karaktererne hemmelige wir.. uh, universelle tidsrejsende? Eller også lider manuskriptforfatterne bare af dårlig tidshåndtering og redigering.

Fejl #5: Den forsvundne handling

Sidst, men ikke mindst, er der mysteriet om den forsvundne handling. Nogle gange kan serien virke som en skæv legestue med karakterer, der farer vild i deres egne historier. Pludselig fokuserer man på et sub-plot, der aldrig bliver færdiggjort eller nævnes igen. Måske er det en del af seriens charme – eller også er det bare en overset fejl i manuskriptet.

Med alle disse fejl og forvirringer er det svært at tage TV-serien Faking It helt alvorligt. Men netop det gør den også til en sjov oplevelse, hvor vi seere kan sidde og more os over de kiksede detaljer. Så næste gang du ser Faking It, så hold godt øje med disse fejl og se, om du kan spotte endnu flere!

Andre populære titler: Asteroid CitySenden Daha GüzelSand CastleScream VIWinnie the Pooh: Blood and HoneyThe MessengerBenedictionFBOY Island DanmarkScream VIGilmore GirlsDawn of the DeadAls Hitler das rosa Kaninchen stahlGoldfingerThe Dragon PrinceEntourageO.C., CaliforniaDumboThe BearWhite House PlumbersBill & Ted Face the MusicJul med ErnstKeeping Up with the JonesesAbsolutely AnythingChungking ExpressWerewolves Within“Stormester” Hvem er svenskeren?YellowjacketsTerminator GenisysSleepy HollowThe CovenantRepriseFind Me in ParisHoodwinkedThe Ice RoadThe November ManSelvhenterSt. TriniansNordland 9913 Going on 30TrollsI Dont Like MondaysAbsolutely AnythingLawrence of ArabiaThe RookieThe Matrix ResurrectionsToscanaA Horrible Woman