kinokvinder.dk

Falling Water (TV Series 2016–2018)

De medvirkende i TV-serien Falling Water

TV-serien Falling Water, der blev sendt i perioden 2016-2018, blev skabt af Henry Bromell og Blake Masters. Serien følger en gruppe mennesker, der opdager, at de alle har evnen til at drømme ind i hinandens bevidsthed og dele deres drømme. Dette fører dem på en rejse, hvor de udforsker mysteriet omkring deres forbindelse og forsøger at redde verden fra en potentiel katastrofe.

Hovedrollerne

  • David Ajala: David Ajala spiller rollen som Burton i serien. Burton er en sikkerhedsekspert, der arbejder for et stort investeringsselskab. Han begynder at opleve drømme om en mystisk kvinde, der fører ham ind i en verden af hemmeligheder og spænding.
  • Lizzie Brocheré: Lizzie Brocheré portrætterer rollen som Tess i serien. Tess er en talentfuld kunstner, der bliver hjemsøgt af gentagne og foruroligende drømme. Hun begynder at undersøge drømmenes betydning og deres forbindelse til virkeligheden.
  • Will Yun Lee: Will Yun Lee spiller rollen som Taka i serien. Taka er en dygtig politiefterforsker, der opdager, at han har evnen til at drømme ind i andre menneskers sind. Han bruger denne evne til at løse forbrydelser og finde sandheden.
  • Kai Lennox: Kai Lennox spiller rollen som Woody Hammond i serien. Woody er en journalist, der efterforsker mysterierne omkring drømmenes verden og forsøger at afdække sandhederne bag.
  • Zak Orth: Zak Orth portrætterer rollen som Bill Boerg i serien. Bill er en håndværker, der støder på Tess og bliver en del af hendes rejse for at forstå drømmenes betydning.
  • Jodi Long: Jodi Long spiller rollen som Kumiko i serien. Kumiko er en karakter, der har en vigtig forbindelse til en af hovedpersonerne og hjælper dem på deres rejse.

Øvrige medvirkende

Udover hovedrollebesætningen inkluderer serien også en række andre talentfulde skuespillere:

  • Anna Wood: Anna Wood spiller rollen som The Woman in Red.
  • Sepideh Moafi: Sepideh Moafi portrætterer rollen som Alexis Simms.
  • Brooke Bloom: Brooke Bloom spiller rollen som Sabine.
  • Melanie Nicholls-King: Melanie Nicholls-King portrætterer rollen som Ann Marie Bowen.
  • Aidan Wojtak-Hissong: Aidan Wojtak-Hissong spiller rollen som Frank.
  • Dru Viergever: Dru Viergever portrætterer rollen som Shadowman.
  • Neal Huff: Neal Huff spiller rollen som Nicholas.
  • Mary McCormack: Mary McCormack portrætterer rollen som Taylor Bennett.
  • S. Bryson Williams: S. Bryson Williams spiller rollen som The Boy.
  • Brendan J. Rowland: Brendan J. Rowland portrætterer rollen som Simon Hamilton.
  • JR Bourne: JR Bourne spiller rollen som Thomas Dolan.
  • Raven Dauda: Raven Dauda portrætterer rollen som Mayor Elizabeth Harding.

Alle de medvirkende leverer fremragende præstationer og formår at skabe intense og spændende karakterer. Deres skuespil bringer serien til live og gør det muligt for seerne at dykke ned i drømmenes komplekse verden.

Falling Water er en unik og tankevækkende TV-serie, der udforsker de mystiske og fascinerende aspekter af drømmenes verden. Med en stærk ensemblebesætning og en spændende historie er serien et must-see for alle, der er interesseret i psykologi, mysterier og den menneskelige bevidsthed.

Overblik

Titel Falling Water
Udgivelsesdato 13. oktober 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som 폴링 워터
Produktionsfirmaer Gangtackle Productions
Valhalla Entertainment
Universal Cable Productions

Resmué

Falling Water er en mystisk TV-serie, der bevæger sig mellem virkelighed og bevidstløse tanker. Serien følger tre fremmede, der langsomt indser, at de drømmer forskellige dele af en større, mere uhyggelig tragedie.

Historien handler om tre uafhængige personer, der gradvist opdager, at de drømmer separate dele af en fælles drøm. Hver af dem er på en mystisk og personlig søgen – ene forsøger at finde sin forsvundne kæreste, en anden leder efter et forsvundet barn, og en tredje forsøger at kurere sin katatoniske mor. De finder spor i deres kollektive drøm, som guider dem på deres missioner. Jo dybere de graver, jo mere indser de, at deres opgaver berører noget meget større end deres individuelle mål.

Falling Water er en spændende serie, der udforsker grænsen mellem fantasi og virkelighed. Serien tager seerne med på en rejse ind i drømmenes verden, hvor mysterier afsløres, og skæbnesvangre konsekvenser afsløres. Med en unik blanding af drama og overnaturlige elementer bevæger Falling Water sig ind i dybet af menneskers underbevidsthed og udforsker de skjulte sammenhænge mellem drømme og virkelighed.

Falling Water: Sjove fejl fra seerne

TV-serier er fantastiske, ikke kun på grund af deres spændende plot og karakterudvikling, men også på grund af de små fejl, der undertiden opstår. Den populære TV-serie Falling Water er ingen undtagelse. Lad os dykke ned i nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget!

Fejl #1: Den magiske taske

I en af ​​episoderne kan vi se en af ​​hovedpersonerne, Alex, gå rundt med en magisk taske. Denne taske formår at ændre størrelse hver gang han har brug for det. Fra at være stor nok til at rumme en hel computer til pludselig at skrumpe ned til en lille pung, kan vi ikke lade være med at undre os over dens mystiske egenskaber. Måske er det tilfældigt eller bare et smart opbevaringstrick, vi ikke er blevet fortalt om?

Fejl #2: Vandet, der flyder opad

I en dramatisk scene ser vi, hvordan en glas med vand tømmes, mens indholdet flyder opad i stedet for nedad. Er det en surrealistisk effekt eller bare et teknisk hjørne, der blev skåret, mens de prøvede at imponere os med deres visuelle tricks? Uanset årsagen vil vandet aldrig se det samme ud igen!

Fejl #3: Den usynlige dør

I en scene forsøger en karakter desperat at åbne en dør for at undslippe en farlig situation. Det er bare et problem: døren er helt usynlig! Enten er denne dør en mester i camouflage, eller også var produktionsteamet en smule uforsigtigt med at tilføje nogle visuelle elementer i postproduktionen. Uanset hvad er det en dør, vi aldrig vil glemme – på grund af dens mystiske usynlighed.

Fejl #4: Rejser gennem tiden … og rum

I en epokegørende scene ser vi karaktererne rejse gennem tiden og rummet i en magisk præstation af teknologi. Men hvis vi ser lidt nærmere på, vil vi bemærke, at tidsmaskinen også er en rummaskine. Det er ret imponerende, hvordan de formåede at klemme to funktioner ind i én! Måske er det et bevidst valg for at spare plads og ressourcer? Uanset hvad er kombinationen af ​​tid og rum bare fantastisk!

Selvom disse fejl i TV-serien Falling Water er bemærkelsesværdige, skal vi huske, at intet er perfekt, heller ikke kunstneriske mesterværker. Så lad os tage det med et smil og fortsætte med at nyde serien, mens vi håber på endnu flere sjove fejl, der ventet os!

Andre populære titler: O KizMatcaGuardians of the Galaxy Vol. 3Fight ClubThe Good DoctorAnnieWomen TalkingThe MummyLove AgainEntourageNanaCop OutStore danske videnskabsfolkDen sorte MadonnaThe Great NorthTeens with Tits 11YellowjacketsBunul dinozaurGreen BookSnatchContainer ConradBoratObi-Wan KenobiBen-HurSilent HouseYellowstone Spinoff, 6666SisuEvitaThe Last of UsQuiz LadyStar Trek: DiscoveryReturn to Eden2 Broke GirlsThe Great GatsbyKing Kong“Keeping It Real Art Critics” KIRAC 27 Featuring HouellebecqDumb and Dumber ToDont Worry DarlingThe InvitationHow I Met Your MotherLove StoryThe Grand Budapest HotelGefährliche LiebschaftenJojo RabbitTriangle of SadnessKærlighed ved første hikGuardians of the Galaxy