kinokvinder.dk

Family Reunion (TV Series 2019–2022)


Overblik

Titel Family Reunion
Udgivelsesdato 10. juli 2019 (Storbritannien)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som لمّة العيلة
Produktionsselskaber Mega Diva Inc.

Resmué

TV-serien Family Reunion handler om McKellan-familien, der flytter fra Seattle til Georgia for at være tættere på deres udvidede familie. Overgangen er som at være en kattefisk på land.

Fra tre timer lange kirkegudstjenester og det enorme luftfugtighedshår til familiesammenhold og MDears madlavning, er de daglige op- og nedture i Family Reunion virkelige, mindeværdige, tåretabende, hjertevarme, latterfremkaldende og autentiske øjeblikke.

Familieforbund: Når fejl får os til at smile

TV-serier kan være fantastiske kilder til underholdning og uendelig sjov. Men som seere har vi nogle gange en skarp blik for detaljerne og spotter de mindste fejl i produktionen. I dette tilfælde dykker vi ned i komedieserien Family Reunion og udforsker de sjove fejl, der er blevet opdaget af seere verden over.

Scene 1: Den forsvindende sandwich

Ah, maden – det er en universel kærlighed. Derfor fangede det en seers opmærksomhed, da en karakter pludselig havde en sandwich i hånden i én scene og øjeblikket efter var den som sunket i jorden. Måske har karakteren opfundet en superhurtig spiseevne, eller også fandt produktionsteamet bare en appetitlig måde at narre os til at grine.

Scene 2: Parallelle universer

Når det kommer til tid og sted, så er det vigtigt at holde styr på detaljerne. Desværre opstod der en smule forvirring, da en karakter blev set to steder på én gang. Måske har de udviklet en teleporteringsevne, eller også gik produktionen bare efter et multi-dimensionelt twist, som seerne ikke var forberedt på. Hvem ved?

Scene 3: Det forsvundne rekvisit

Når man filmer en scene, er det vigtigt at have alle rekvisitterne med. Men her har vi en anden morsom fejl, hvor en karakter pludselig gik fra at have en mobiltelefon i hånden til at være helt nøgen. Var det en virkelig opfindsom måde at undgå uønskede telefonsamtaler?

Scene 4: Det mysteriøse smil

Smil – det kan ændre hele din dag. Og det kan også ændre en TV-serie. En seer bemærkede, at en karakter i baggrunden havde et kæmpe smil på læberne, selvom scenen var fyldt med drama og spænding. Måske fik karakteren bare en sjov vittighed, som vi desværre gik glip af.

Scene 5: Magic make-up

Damerne vil forstå denne ene. En karakter blev bemærket for at have magisk make-up. Hendes makeup blev tryllet væk i én scene, men var pludselig tilbage i næste scene, som om ingenting var sket. Måske har hun et team af magiske makeup-artister, som står klar til at trylle med det blink af et øje.

Der er ikke noget som fejl i en TV-serie, der får os til at grine og bringer lidt ekstra underholdning til bordet. Og selvom Family Reunion har gjort os grinende over disse fejl, er det stadig en sjov serie at se. Så vær forberedt på at spotte nogle flere skjulte perler, når du ser denne lækre komedie om familie-kaos.

Andre populære titler: Modern FamilyHeatThe LighthouseGoodfellasGrease: Rise of the Pink LadiesDC League of Super-PetsThe GloryEurovision Song Contest: The Story of Fire SagaWorld Trade CenterFathers and MothersFinders FeeWindfallThe Great GatsbySpy x FamilyHis Dark MaterialsWatcherPacific RimThe Real WorldTokyo RevengersYes ChefSnowfallBME Pain Olympics 2HugoRescued by RubySuccessionStation ElevenPainkillerThirteenThe Love BoatMurder Mystery“Rick and Morty” The Rickshank RickdemptionHitman: Agent 47Perfect MatchGiftedAbraham Lincoln: Vampire HunterRambo IIIThe HitcherCape FearArrivalJack ReacherSunshine CleaningBlondePokémon: Detective PikachuAladdinSing65Death on the NileBird