kinokvinder.dk

Fire in His Fingertips (TV Series 2019–2021)


Overblik

Titel Fire in His Fingertips
Udgivelsesdato 8. juli 2019 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Sprog Japansk
Produktionsselskaber Ascendent Animation, Studio Hokiboshi

Resmué

TV-serien Fire in His Fingertips handler om Ryo Fujihashi, en 24-årig kvindelig kontoransat, hvis lejlighed går op i flammer. Soma Mizuno, en kvindernesmand af en brandmand og Ryos barndomsven, som hun aldrig har haft romantiske følelser for, redder hende fra branden.

Fejl i TV-serien Fire in His Fingertips

Fire in His Fingertips er en japansk TV-serie, der har fanget mange seeres opmærksomhed. Men selvom serien har formået at underholde med sin romantik og drama, er der også blevet opdaget en række fejl af nogle øjnkritiske seere. Lad os nu tage et humoristisk kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl i denne elskovsaffære.

Fejl #1: Genfødelse af klædeskabsskuespilleren

I en scene, hvor hovedpersonen, Hiroshi, åbner sit klædeskab for at finde det perfekte outfit, kan man lige pludselig se en skuespiller, der forsøger at klemme sig ind i skabet. Det virker som om, han er genfødt som en garderobe-entusiast. Enten er dette et tegn på en alternativ virkelighed i serien, eller også har klædeskabet måske en dørende til Narnia?

Fejl #2: Magisk klokke i baggrunden

I en rørende scene mellem Hiroshi og hans kærlighed interesse, kan man se en antik klokke, der tilsyneladende bevæger sig selv. Enten har de fået fat i en ægte magisk klokke, eller også er det bare en kunstnerisk touch for at understrege det romantiske øjeblik. Måske skulle man købe sådan en klokke til at vugge en selv i søvn.

Fejl #3: Flydende tid

I en anden scene er Hiroshi og hans kæreste tydeligvis i midten af en intens samtale, men pludselig skifter baggrunden fra nat til dag. Det virker som om, tiden flyder hurtigere end en løbsk flod. Måske skulle vi alle have sådan en tidsmaskine til vores rådighed, når vi ønsker os mere tid i vores liv.

Fejl #4: Udsat personale

I en af de mere komiske øjeblikke i serien er protagonisterne inden for en restaurant. Men når man ser nærmere efter, er det ret tydeligt, at personalet konstant bevæger sig frem og tilbage bag disken uden nogen reel grund. Måske er de bare fanget i en tidsloop og forsøger desperat at bryde fri? Eller også skifter de bare plads på det, der er det mest populære TV-show, Dans med Tjerskii.

Selvom disse fejl danner grundlag for latter, så skal det også understreges, at TV-serier er lavet af mennesker, og fejl kan ske for enhver. Nogle gange kan disse fejl endda blive et kendemærke for serien og bringe ekstra komisk værdi til historien. Så næste gang du ser en fejl i en TV-serie, så husk at tage det med et smil og se det som en del af charmen.

Andre populære titler: The OutsiderDie Schöne und das BiestShadowhuntersGhostedGennem Grand CanyonLove for RentWhose Line Is It Anyway?RaskensColors of LoveGrey GardensKillers of the Flower MoonThe DoughgirlsCome and SeeKeeping FaithAgent HamiltonYou Knock on My DoorAll-In Team Jumbo-VismaThe One“The Simpsons” Throw Grampa from the DaneAvengers: EndgameClerks IIThe OfficeiBoyConversations with FriendsBlack LightningThe MarvelsMan on a LedgeThe SurvivorSpeak No EvilClerks IICyberpunk: EdgerunnersGet a JobLeipzig HomicideThe Summer I Turned PrettyEn for holdetThe Parent TrapHairInto the DeepResurrectionHouse of the DragonThe PurgeBiker Mice from MarsReady Player OneTaskmasterStand by Me: Das Geheimnis eines SommersTinka og sjælens spejlJerry & Marge go largeSanditonStar Trek: Beyond