kinokvinder.dk

Fist of the North Star (TV Series 1984–1988)


Overblik

Titel Fist of the North Star
Udgivelsesdato 4. oktober 1984 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som 北斗之拳
Produktionsfirmaer Fuji Television Network, Shueisha, Toei Animation

Resmué

TV-serien Fist of the North Star foregår i 199X, hvor Jorden er blevet ødelagt af en atomkrig og efterladt som en lovløs ødemark. Hovedpersonen, Kenshiro, er en mester i den dødbringende kampsport Hokuto Shinken. Han kæmper mod en række tyranniske krigere for at genskabe orden i verden.

Efter atomkrigen er menneskelig civilisation blevet knust, og de overlevende kæmper om de resterende føde- og vandressourcer. Kenshiro vandrer gennem ødemarken med syv ar i form af Karlsvognen på sin brystkasse. Denne berygtede kampsport bruger kroppens skjulte 708 trykpunkter til at ødelægge modstandere indefra og giver udøvere mulighed for at frigøre 100% af deres menneskelige styrke.

Accompagneret af en ung tyv og en forældreløs pige bringer denne frelser retfærdighed til den lovløse verden med den stærkeste næve i verden.

Et par år efter Jordens forvandling til ødemark som følge af en atomkrig, regerede volden og der var ingen plads til hverken kærlighed eller for dem, der ikke var stærke nok til at forsvare sig selv. En dygtig arvtager af en gammel dødbringende kampsport bliver testet af skæbnen for at udføre sin livs største opgave: at efterlade alle sine egne drømme for at forfølge menneskehedens velbefindende. Gennem sorg, lidelse og kamp bliver denne mildhjertede mand nødt til at hæve sin ånd for at overvinde dem, der ønsker at underlægge verdenen. Vejen til storhed er ensomhedens vej.

Fejl i TV-serien Fist of the North Star

En verden med fejl

Brace jer, kære seere! Vi dykker her ned i de fantastiske fejl, som seerne har opdaget i den elskede TV-serie Fist of the North Star. Denne episke actionserie har fanget vores opmærksomhed, men den har også formået at få os til at grine af de uforglemmelige fejl, der blev overset under produktionen.

Fejl #1: En usynlig mur

I episoden The Battle Begins, står vores helte over for en helt ny udfordring – en usynlig mur! Det er utroligt, hvordan vores modige protagonist simpelthen ignorerer denne usynlige hindring. Måske er det en superkraft, vi ikke har hørt om? Eller måske er det bare et trick for at undgå de høje produktionomkostninger ved at bygge en rigtig mur?

Fejl #2: Karate Kid midt i ørkenen

I ørkenens hetz i The Desert Ambush står vores heroiske karaktere over for skruppelløse banditter. Men vent lige et øjeblik! Er det bare os, eller ser vores hovedperson ud som om han er taget direkte fra filmen Karate Kid? Vi kunne ikke lade være med at grine, da vi så ham vifte rundt med en tørklæde, der mindede os om den berømte voks på, voks af scene.

Fejl #3: Et tidsspring uden forklaring

I episoden Lost in Time oplever vores karaktere et vildt eventyr gennem tiden. Men der er et lille problem – der er ikke nogen klar forklaring på, hvordan dette fantastiske tidsspring finder sted. Vi sidder stadig og venter på den videnskabelige ekspertise, der kan forklare, hvordan man kan gå fra at slås i fremtiden til at pludselig befinde sig i fortiden.

Fejl #4: Flyvende klipklapper

I The Battle on the Beach havde vi svært ved at koncentrere os om selve kampscenerne, da vi blev distraheret af noget meget unikt. Jo, vores seje helte i kamp har ingen problemer med at bevæge sig elegant, men de flyvende klipklapper, der følger dem, må vi indrømme var et sjovt syn. Måske er der en ninja skomager, der har bevaret sin kunst gennem årtusinder?

Giv dem en Oscar for bedste fejl

Så der har du det! Nogle af de mange fejl, der er blevet opdaget af vores seere i TV-serien Fist of the North Star. Mens vi beundrer handlingen og karakterene, er det vigtigt at huske, at ingen produktion er perfekt. Lad os omfavne disse fejl og nyde dem som underholdning i sig selv – det er faktisk en skjult talent at gøre fejl til noget, der får os til at grine.

Andre populære titler: Gone GirlGuardians of the GalaxyLove & Other DrugsAvatar: The Way of WaterShazam! Fury of the GodsRun All NightRobin HoodVacanță criminală 2The HangoverMichael Moore in TrumpLandShooterThe Secret Life of Walter MittyAmerican Sniper7th HeavenGoldfingerHeroesHeroesLove & Other DrugsA Long Way DownThe Loud HouseGuardians of the Galaxy Vol. 3The GraduateEuropa ReportOblivionMurder, She WroteBreaking BadBoyka: UndisputedThe RentalVikings: ValhallaIn the Heart of the SeaMiami ViceDrukHow I Met Your MotherNightwatchThe Popes ExorcistAlle for fireThe CounselorBlack SwanThe CollectorWonkaAnimal WorldGreenlandDie Bestimmung – AllegiantBritains Got TalentCitizen KaneThe JourneyAlien: CovenantObi-Wan Kenobi