kinokvinder.dk

Fleabag (TV Series 2016–2019)

De medvirkende i TV-serien Fleabag

Tv-serien Fleabag er en britisk komediedrama-serie, der blev skabt af Phoebe Waller-Bridge. Serien blev sendt fra 2016 til 2019 og blev meget rost for sin originale og mørke humor. En af de ting, der gjorde serien så elsket, var de fantastiske præstationer fra skuespillerne. Her er en oversigt over de vigtigste medvirkende i serien:

Phoebe Waller-Bridge som Fleabag

Phoebe Waller-Bridge, der også er skaber af serien, spiller hovedrollen som Fleabag. Hendes karakter er en ung kvinde, der prøver at navigere i livet med en meget tumultarisk fortid og en ustyrlig sans for humor. Waller-Bridge vandt stor anerkendelse og flere priser for sin rolle som Fleabag.

Sian Clifford som Claire

Sian Clifford portrætterer Claire, der er Fleabags søster. Claire er en mere reserveret og perfektionistisk karakter end hendes søster, og hendes dynamik med Fleabag er et af seriens centrale elementer. Clifford blev også rost for sin præstation i serien.

Olivia Colman som Godmother

Olivia Colman, der er kendt for sin imponerende skuespilkarriere, spiller rollen som Godmother. Hun er Fleabags fars nye kæreste og en kilde til konstant irritation for Fleabag. Colman formår at skabe en utrolig ubehagelig og komisk karakter.

Jenny Rainsford som Boo

Jenny Rainsford spiller Boo, der er Fleabags bedste veninde. Selvom Boo ikke er en del af serien i hele dens løbetid, spiller hendes karakter en afgørende rolle i Fleabags historie og udvikling. Rainsford imponerer med sin naturlige og autentiske præstation.

Bill Paterson som Dad

Bill Paterson spiller rollen som Fleabags far. Han er en mild og komisk karakter, der prøver at opretholde en slags ro og normalitet i sin families kaos. Patersons skarpe komiske timing bidrager til seriens humoristiske elementer.

Brett Gelman som Martin

Brett Gelman portrætterer Martin, der er Claires mand. Han er en kompleks og uudholdelig karakter, der er ansvarlig for mange af seriens dramatiske øjeblikke. Gelman formår at skabe en fornyende og uhyggelig præstation.

Andrew Scott som The Priest

Andrew Scott bliver introduceret i sæson 2 som præsten. Han spiller en væsentlig rolle i Fleabags historie som en usædvanlig kærlighedsinteresse. Scotts karismatiske og følelsesmæssige præstation imponerede publikum og høstede stor ros.

Hugh Skinner som Harry

Hugh Skinner spiller Harry, der er en tidligere kæreste til Fleabag. Han optræder i serien som en komisk karikatur af en arrogant og selvfed fyr. Skinners muntre og karismatiske fremstilling er væsentlig for at skabe de mange lattermilde øjeblikke i serien.

Ben Aldridge som Arsehole Guy

Ben Aldridge spiller rollen som Arsehole Guy, der er en affære af Fleabag. Han er en charmerende, men utilregnelig karakter, der bringer en masse drama ind i Fleabags liv. Aldridge skaber en spændende og foruroligende præstation.

Hugh Dennis som Bank Manager

Hugh Dennis portrætterer Bank Manager, der spiller en mindre, men stadig betydningsfuld rolle i serien. Han bidrager til den overordnede komik og absurditet i Fleabags verden. Dennis erfaring som komiker skinner igennem i hans præstation.

Jamie Demetriou som Bus Rodent

Jamie Demetriou optræder som Bus Rodent og spiller en komisk og til tider bizarre karakter. Selvom han kun er med i et par episoder, er han med til at tilføje nogle memorabelt morsomme øjeblikke i serien.

Kae Alexander som Elaine

Kae Alexander spiller Elaine, der er en tidligere kæreste til Fleabag. Hendes karakter tilføjer et tragisk og dybtgående element til serien. Alexanders følsomme og sårbare præstation er uomgængelig.

Anthony Welsh som Jack

Anthony Welsh spiller Jack, der er en anden af Fleabags tidligere kærester. Han optræder kun i et par episoder, men hans karakter spiller en væsentlig rolle i Fleabags udvikling. Welsh formår at skabe en autentisk og engagerende præstation.

Ray Fearon som Hot Misogynist

Ray Fearon spiller rollen som Hot Misogynist, der spiller en mindre rolle i serien. Han bidrager til Fleabags komplekse og til tider ubehagelige forhold til mænd. Fearon skaber en troværdig og forstyrrende præstation.

Christian Hillborg som Klare

Christian Hillborg optræder som Klare, der er en romantisk interesse for Fleabag i sæson 2. Hans karakter tilføjer et romantisk og følelsesladet aspekt til serien. Hillborgs præstation er engagerende og hjertevarmende.

David Hargreaves som Chatty Joe

David Hargreaves spiller Chatty Joe, der optræder som en mindre rolle i serien. Han bidrager til nogle af de mere ekscentriske og komiske øjeblikke. Hargreaves skaber en charmerende og underholdende præstation.

Angus Imrie som Jake

Angus Imrie spiller Jake, der er Fleabags velmenende og ungdommelige stedbror. Selvom hans karakter ikke er en central del af serien, skaber han nogle sjove og unikke øjeblikke. Imries præstation er charmerende og sjov.

Christopher Colquhoun som Doctor

Christopher Colquhoun spiller rollen som Doctor, der kun optræder i en enkelt episode. Han bidrager dog til seriens dramatiske bue og skaber en mindeværdig præstation.

TV-serien Fleabag er fyldt med en stor og talentfuld cast, der formår at fremstille de komplekse karakterer på en fantastisk måde. Deres præstationer har hjulpet med til at gøre serien til en stor succes og en favorit blandt publikum og kritikere.

Overblik

Titel Fleabag
Udgivelsesdato 16. september 2016 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Chuyện Không Đáng
Optagelsessteder Southampton Road, London, England, UK (gadescener)
Produktionsselskab Two Brothers Pictures

Resmué

TV-serien Fleabag er baseret på den prisvindende teaterforestilling og handler om en ung kvinde, der prøver at klare sig i London, samtidig med at hun forsøger at håndtere en nylig tragedie.

Den tørre og humoristiske Fleabag, som er kvindens kælenavn, har ingen filter, når hun navigerer gennem livet og kærligheden i London, samtidig med at hun forsøger at tackle sin sorg. Den vrede og sønderknuste kvinde forsøger at hele sig selv, samtidig med at hun afviser alle, der forsøger at hjælpe hende. Men Fleabag opretholder stadig sit modige ydre gennem det hele.

Den komiske skuespiller Phoebe Waller-Bridge spiller hovedrollen som den titulære karakter i serien, som er baseret på Waller-Bridges ensomme show fra 2013 af samme navn.

Sjove fejl i TV-serien Fleabag

TV-serien Fleabag har gjort stort indtryk på seere verden over med sin unikke humor og skæve fortælling. Men selvom serien er hyllet i ros, har ivrige seere ikke kunne lade være med at opdage nogle skønne små fejl undervejs.

Fleabag og hendes magiske forsvindingsnummer

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Fleabag er, når vores elskede hovedperson formår at forsvinde som ved et trylleslag fra den ene scene til den anden. Man har nærmest brug for en tryllestav for at følge med i hendes tempo! Hvad der virker som et almindeligt klippeklippe-hop kan pludselig transportere hende fra det ene sted til det andet på blot et splitsekund. Vi kan kun undre os over, om Fleabag er i besiddelse af nogle superhelte-evner, eller om det er kameramændenes forsøg på at imponere os med deres klippefærdigheder.

Rejsetid er relativt

Det er en kendt sag, at tid kan være en flygtig størrelse. Men i Fleabags univers er det næsten som om, at tidsdimensionen forvrænges på en helt unik måde. I én scene kan det være morgen, og i den næste kan solen pludselig gå ned, som om dag og nat bare køres sammen i en stor blender. Men hey, hvem har brug for konsistens i tiden? Det er da meget sjovere at blive taget med på en vild rutsjebanetur gennem døgnets timer uden at spørge om tilladelse!

Fleabag og usynlighedskappen

Lad os ikke glemme den magiske usynlighedskappe, som Fleabag tilsyneladende er i besiddelse af. I adskillige scener kan hun bevæge sig omkring i rummet uden at blive bemærket af de andre karakterer. Hun kan stå lige foran dem og observere dem i al sin usynlighedspragt, og alligevel bliver hun ikke opdaget. Er det mon et trick hun har lært af cityninjaer eller måske et hint til en reel superkraft? Måske skulle vi alle gå ud og investere i en usynlighedskappe – det kan da være praktisk til alt fra køen i supermarkedet til møder med irriterende kammerater.

Kaffe magi og teleportation

Endelig kan vi ikke lade være med at nævne den forunderlige kaffemagi og teleportation, der finder sted i Fleabag. Pludselig kan en kop kaffe ændre sin placering mellem klip, som om den har sin helt egen vilje. Og karaktererne kan teleportere sig selv rundt i rummet på et splitsekund, uden at vi ved, hvor de får deres teleportsko fra. Måske er det bare en moderne fortolkning af Shakespeares hekse og deres evne til at skifte guises? Hvem ved, måske er magi og teleportation blot en del af Fleabags surrealistiske univers.

Så selvom Fleabag er en kritikerrost TV-serie, kan vi ikke lade være med at more os over de lille morsomme fejl, som seerne har opdaget. Det viser bare, at selv en fantastisk serie som Fleabag ikke er helt fejlfri. Men hey, hvem siger, at fejl ikke kan være sjove og bidrage til seriens charm? Så lad os omfavne Fleabags skæve univers og ride med på bølgen af hysterisk underholdning!

Andre populære titler: Aventuri sub clar de lunaThe BankerLykkeFargoUnbreakableDinSpiderheadShaneDas Haus der Träume24The HuntHarte ZieleDu xing yue qiuFantastic Mr. FoxOur FriendAlienManifestDotterbartThe Art of Self-DefenseCasa de langa lacAssassination NationMidsomer MurdersThe Swimming PoolPaybackChristineAncient ApocalypseWhat Is a Woman?The BRITs Are ComingTurning RedMystery RoadScent of a WomanLife of BrianWatch4beautyKick-AssDont Trust the B—- in Apartment 23Step UpFlyvende farmorFlorida ManJurassic World DominionStar Trek: Deep Space NineMidnightRocketmanPaktenDollfaceOmul-Păianjen: Niciun drum spre casăThe Phantom of the OperaIntetTinutul din mijlocul veriiAd Astra