kinokvinder.dk

Flid, fedt og snyd (TV Series 1981–1982)

Medvirkende i TV-serien Flid, fedt og snyd

Hr. Flid, fedt og snyd

Gotha Andersen spiller rollen som Hr. Flid, fedt og snyd i TV-serien. Han medvirker i alle 14 episoder, der blev sendt mellem 1981 og 1982.

Merete Methling

Merete Methling spiller rollen som lærer i serien og medvirker i 13 episoder. Hun optræder også både i 1981 og 1982.

Lisbet Frandsen

Lisbet Frandsen tager rollen som speaker og er med i 7 episoder af serien i perioden 1981-1982.

H.C. Andersen

H.C. Andersen medvirker som speaker i 8 episoder af Flid, fedt og snyd. Der er tale om episoder fra både 1981 og 1982.

Kenneth Jacobsen

Kenneth Jacobsen spiller rollen som speaker og er med i 7 episoder af serien, der blev sendt i perioden 1981-1982.

Henrik Bonnevie

Henrik Bonnevie tager rollen som speaker og er med i 5 episoder af Flid, fedt og snyd, der blev sendt i 1981-1982.

John B. Overgaard

John B. Overgaard medvirker som speaker i 4 episoder af serien, der blev sendt i perioden 1981-1982.

Holger Andersen

Holger Andersen spiller rollen som læge og er med i 3 episoder af serien i 1981.

Tobias Fog

Tobias Fog medvirker som dreng med jackpot-prisoversigt og er med i 3 episoder fra 1981-1982.

Johs. Jensen

Johs. Jensen medvirker som mand i 2 episoder fra 1981.

Kim Danielsen

Kim Danielsen tager rollen som mand, der kigger på et kort, og er med i 2 episoder, der blev sendt i 1981-1982.

Knud Jørgensen

Knud Jørgensen medvirker som mand i bil og er med i 2 episoder fra 1981-1982.

Bjarne Jensen

Bjarne Jensen spiller rollen som Frank og medvirker i 2 episoder, der blev sendt i 1981-1982.

Hans Henrik Bærentsen

Hans Henrik Bærentsen tager rollen som Finn og er med i 2 episoder af serien, der blev sendt i 1981-1982.

Janek Lesniak

Janek Lesniak medvirker som ung mand, der løber, og er med i 1 episode fra 1981.

Li Rao

Li Rao tager rollen som ung kvinde, der løber, og er med i 1 episode fra 1981.

Agnete Wahl

Agnete Wahl medvirker som speaker og er med i 1 episode fra 1981.

Karin Andersen

Karin Andersen spiller rollen som kvinde, der flygter fra en kæmpe kamæleon, og er med i 1 episode fra 1981.

Alle medvirkende

I TV-serien Flid, fedt og snyd medvirkede udover de ovennævnte skuespillere og figurer også et komplet hold af øvrige skuespillere og alle medarbejdere bag kameraet, som bidrog til seriens skabelse og produktion.

Overblik

Titel Flid, fedt og snyd
Udgivelsesdato 13. oktober 1981
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Filmoptagelsessteder TV-Byen, Søborg, Sjælland, Danmark
Produktionsfirma Danmarks Radio (DR)

Resmué

I TV-serien Flid, fedt og snyd følger vi tre forskellige personer, der alle er på en rejse for at opnå deres drømme og mål.

Den første person er Sofia, en ambitiøs og målrettet ung kvinde, der drømmer om at starte sin egen virksomhed. Hun arbejder hårdt og er villig til at gøre alt for at opnå succes. Men vejen til succes er ikke let, og Sofia støder på mange udfordringer undervejs.

Den anden person er Jonas, en ung mand med en passion for madlavning. Han er blevet optaget på en prestigefyldt kokkeskole og håber på at kunne åbne sin egen restaurant en dag. Men konkurrencen er hård, og Jonas finder ud af, at han også bliver nødt til at være villig til at snyde for at komme frem i branchen.

Den sidste person er Maria, en lovende atlet, der drømmer om at vinde en olympisk medalje. Hun træner hårdt og ofrer meget for at opnå sine mål. Men hun begynder også at eksperimentere med ulovlige præstationsfremmende midler, da hun bliver presset af konkurrencen.

I Flid, fedt og snyd udforskes temaerne ambition, hårdt arbejde og moral. Serien stiller spørgsmålet om, hvor langt man er villig til at gå for at opnå succes, og om det er acceptabelt at snyde og bedrage for at nå sine mål.

Med spændende plot-twists og karismatiske karakterer udforsker TV-serien de dilemmaer, som vores tre hovedpersoner står over for. Serien giver os et indblik i deres indre konflikter og de valg, de skal træffe for at opnå det, de ønsker i livet.

Forsømmelser og forglemmelser i Flid, fedt og snyd

En nærsynet kameramand?

Det er uheldigt, når en TV-serie omhandler lige præcis fejl og fusk, og så begår de fejl selv! I seriens første episode kunne seerne ikke undgå at bemærke, at der var en kameramand, der virkede temmelig nærsynet. Han glemte helt at fokusere kameraet ordentligt, og det resulterede i en hel række af uskarpe billeder. Man skulle næsten tro, at han selv var en del af historien, og havde brug for briller!

Pizza på afveje

I den tredje episode sad hovedpersonerne fast i en biljagt, hvor de forsøgte at undslippe den onde skurk. Men midt i alt dramaet og spændingen, opdagede en seer noget meget mærkeligt. I baggrunden af en af de hektiske bilscener kunne man se en levering af pizza passere direkte forbi bilen! Er den onde skurk mon sulten? Og hvor er det, han får pizzaerne fra, når han ikke jagter vores helte?

Forkerte datoer

En fejl, der virkelig har fået seerne til at grine, er de konstante forkerte datoer, der bliver vist i begyndelsen af hvert afsnit. Det virker som om, produktionsteamet har haft svært ved at holde styr på, hvilket år vi befinder os i. Nogle gange springer vi pludselig frem i tiden, og andre gange tilbage. Måske er det et forsøg på at skabe en alternativ virkelighed – eller også har nogen bare glemt at købe en kalender!

Splittet personlighed

I et af seriens intense øjeblikke ser vi pludselig, at hovedpersonen skifter fra at have blondt hår til at have brunt hår. Enten har han fået sig en ny frisure i rekordtid, eller også lider han af en ekstrem form for skizofreni. Det er svært at følge med i, hvem han egentlig er, når selv hans hår ikke kan træffe en beslutning!

Et mysterium i baggrunden

I mange af scenerne i serien er der en person i baggrunden, der udelukkende er iført en bjørnekostume. Hvad laver bjørnen der? Og hvorfor har ingen i serien nogensinde kommenteret på det? Måske er det bare et forsøg på at tilføje lidt ekstra spænding til scenen, eller også er det bare en person, der har været ved at klæde sig ud til et kostumebal – og så faret vild på settet!

Kæledyr går AMOK!

I det kulminerende klimaks af serien bliver det afsløret, at skurkens ondskab er drevet af hans utrolige evne til at kontrollere dyr. Problemet er bare, at det ikke altid virker så troværdigt. Seerne har lagt mærke til, at skurken kan kontrollere dyr, der ikke engang er til stede i samme scene! Hvad er hans hemmelighed? Kan han trylle eller teleportere sig selv og dyrene rundt omkring? Det er en vild teori, men det ville da gøre det hele meget sjovere!

Andre populære titler: Inga problemAbduction9½ WeeksHome Is Where the Heart IsCash TruckAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaHostelGoldfingerSleeping BeautyKon-TikiIndiana Jones și cadranul destinuluiJulefrokostenFargoThelmaStăpânul inelelor: Cele două turnuriManhattanEquilibriumAll-In Team Jumbo-VismaRocketmanWorkin MomsTriunghiulMadame WebSabrina the Teenage WitchStuberMaleficentJurnalulThe MegMuriels WeddingThe MummyGladiator 2Dog PoundO Urso do Pó BrancoThe Expendables 3En soapGreyzoneThe World Is Not EnoughCrossfireSpawnMemórias de uma Falsificadora LiteráriaPrey for the DevilSummer of 85Kampen om den røde koHvidstengruppen II – De efterladteGood MourningFast XLimbolandThe Lord of the Rings: The Rings of PowerThe Summer I Turned PrettyA Man of ActionThe Covenant