kinokvinder.dk

Food Wars (TV Series 2015–2020)


Overblik

Titel Food Wars: Shokugeki no Soma
Udgivelsesdato 3. april 2015
Oprindelsesland Japan
Produktionsfirma J.C. Staff
Sprog Japansk
Alternativ titel Food Wars: Shokugeki no Soma

Resmué

Food Wars er en TV-serie, der handler om Soma Yukihira, der tilmelder sig en elite-kulinarisk skole for at blive en fuldtidskok og overgå sin fars kulinariske færdigheder.

Vi møder Soma, der er sønnen til ejeren af en lille restaurant i Japan. På sin alder er Soma en meget talentfuld person, der let kan komme op med nye retter. Nogle gange er disse retter nogle virkelig mærkelige kombinationer af ingredienser, som ingen andre ville bruge.

Efter noget tid forlader Somas far ejendommen for at arbejde sammen med en ven, og restauranten er tæt på at gå konkurs. For at forbedre sine madlavningsevner og redde restauranten begynder Soma at studere på Engetsu Teahouse Culinary Academy, som anses for at være Japans øverste kulinariske skole.

Problemet er, at kun få er i stand til at blive færdige, og de få er verdens bedste gourmetkokke. Vil Soma lykkes med at blive færdiguddannet fra akademiet?

Fem sjove fejl i TV-serien Food Wars

Food Wars er en populær japansk TV-serie, der følger hovedpersonen Soma, der drømmer om at blive en af verdens bedste kokke. Selvom serien er elsket af mange, har ivrige seere opdaget nogle sjove fejl undervejs. Lad os tage et kig på fem af disse underholdende fejl:

1. Forvandlende ingredienser

I Food Wars er det ikke ualmindeligt at se madlavningsekspertise og fantastiske retter, der imponerer selv de mest kræsne smagsløg. Men nogle gange går det lidt for vidt. I en scene tilsætter Soma en simpel gulerod til sin ret, men pludselig forvandler guleroden sig til en eksotisk frugt. Måske har han en hemmelig illusionsevne, vi ikke kender til?

2. Mirakuløse forsvindinger

En af de mest forvirrende fejl er, når maden pludselig forsvinder fra tallerkenen, uden at nogen har rørt ved den. Det er som om, retten har udviklet teleportationsevner! Måske er det kokkens geniale måde at spare tid på – hvorfor servere maden, når den kan forsvinde og imponere gæsterne på et øjeblik?

3. Skiftende tidsforløb

I Food Wars går tiden i et helt anderledes tempo end i virkeligheden. Nogle gange laver Soma en gourmetret på få sekunder, og andre gange ser vi ham kæmpe med en opskrift i flere timer. Det er som om, at kokkens kokkeslagsmål mod uret skifter mellem hver scene. Vi kan kun håbe, at han har en virkelig god timer på sin side.

4. Usynlige ingredienser

I serien ser vi ofte, hvordan kokkene tilføjer forskellige ingredienser til deres retter. Men nogle gange gør de det uden at tage ingredienserne frem! Soma kan for eksempel tilføje en håndfuld basilikum til sin ret uden at have basilikum i nærheden. Er det en magisk trylletrick, han har lært på kokkeskolen?

5. Pokkers skarpe knive

Hvis du nogensinde har set Food Wars, har du sandsynligvis bemærket, hvor skarpe alle kokkens knive er. De kan skære igennem selv de hårdeste ingredienser som smør! Måske er det disse mirakelknive, der er hemmeligheden bag alle de utrolige retter vi ser i serien. Hvem vidste, at det handler om at have et godt kokkeværktøj?

Som du kan se, har Food Wars nogle sjove fejl, der kan få os til at skraldgrine. Selvom disse fejl måske bruger lidt fleksibilitet med virkeligheden, er det netop en del af seriens charme. Så næste gang du ser en gulerod forvandle sig eller maden forsvinde fra tallerkenen, så lad dig bare underholde og nyd det kulinariske eventyr!

Andre populære titler: DolittlePacatoasaFUBARIm Rausch der SterneHeartbreak HighBullet TrainFired Up!Colors of LoveJoe TechSorte kuglerRed SparrowPinocchioRich Man, Poor ManFamilier som voresWatch4beautyThe Con is OnBlindnessAll That JazzLord of War – Händler des TodesBarbieRăzboiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor SithYasak ElmaThe FalloutAvatar: The Way of WaterRonal the BarbarianSour GrapesElectric DreamsOuter BanksMcGregor ForeverVanderpump RulesThe PierEscape RoomForrest GumpDen of ThievesDoctor StrangeSfântulA Nightmare on Elm StreetFirst ManPolarYellowstoneThe MachinistThe Shawshank RedemptionHalloween EndsKlovnThe House That Dragons BuiltCha Cha Real SmoothBaywatchAvrupa YakasiGhost Town