kinokvinder.dk

For My Son (TV Series 2015–2017)


Overblik

Titel For My Son
Udgivelsesdato 7. januar 2015 (Tyrkiet)
Oprindelsesland Tyrkiet
Sprog Tyrkisk
Også kendt som Poyraz Karayel
Filmoptagelsessteder Istanbul, Tyrkiet
Produktionsselskab Limon Film

Resmué

For My Son er en spændende TV-serie, der følger historien om en tidligere betjent, der kæmper for at få sin søn tilbage. Efter at være blevet dårligt omtalt og miste sin job, har han kun ét mål for øje – at genforenes med sin søn.

For at genvinde tilliden hos myndighederne og bevise, at han stadig er i stand til at beskytte og tjene sit samfund, bliver den tidligere betjent placeret undercover hos den største mafia i Istanbul. Hans opgave er at afsløre deres kriminelle aktiviteter og bidrage til at nedbryde organisationen.

Mens han forsøger at infiltrere mafiagrupperne og samtidig jonglerer med den konstante fare for at blive afsløret, kæmper han også for at forblive tæt på sin søn og beskytte ham mod den farlige verden, han nu befinder sig i.

Serien udforsker de komplekse relationer mellem kriminalitet og familie og stiller spørgsmålstegn ved, hvor langt man er villig til at gå for at redde og beskytte sine kære. Gennem actionfyldte scener og intense plotdrejninger udforsker For My Son temaer som kærlighed, loyalitet og ofring.

Fem morsomme fejl fra TV-serien For My Son

Fejl #1: Den utrættelige kaffekop

En af seernes yndlingsfejl i TV-serien For My Son er den utrættelige kaffekop. I løbet af en enkelt scene kan man tydeligt se, hvordan hovedpersonen David drikker af sin kaffekop, men i næste klip er koppen pludselig fuld igen! Det er virkelig imponerende, hvordan den kaffekop kan fylde sig selv op på magisk vis. Måske skulle David patentere den smarte selvfyldende kaffekop og blive millionær?

Fejl #2: Teleporteringens kunst

En anden fejl, der har fået seerne til at grine højt, er den bemærkelsesværdige evne til teleportering, som nogle af karaktererne synes at have. Forestil dig scenen, hvor Sarah løber ud af døren for at indhente sin mand, der glemte nøglerne. Pludselig er hun magisk tilbage indenfor i stuen – en ren Harry Potter! Det ser ud til, at teleportering er den nyeste trend i For My Son-universet. Måske skulle karaktererne åbne et rejsebureau?

Fejl #3: Tidsmanipulation

En af de mere forvirrende fejl i serien er tidsmanipulationen. Vi har alle bemærket, hvor hurtigt tiden flyver i For My Son. I en scene kan det for eksempel være morgen, og i næste klip er det pludselig aften. Det er som om, at karaktererne har opdaget en hemmelig vej til en parallelverden, hvor tiden bliver slået sammen på magisk vis. Måske skulle de overveje at bruge deres unikke evner til at redde verden?

Fejl #4: Den fortryllende garderobe

En sjov fejl, som seerne har bidt mærke i, er den fortryllende garderobe. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan David kan have et uendeligt antal skjorter, så er det, fordi hans garderobe er magisk! I hver eneste scene er han iført en anderledes skjorte, som om han skulle være deltidsmodel for et skjortefirma. Kan vi andre låne garderobens magiske kræfter? Tænk på alle de penge, vi kunne spare på tøjindkøb!

Fejl #5: Pludselig flyvning

Den sidste fejl, vi vil fremhæve, er den surrealistiske flyvning. Helt uden nogen forklaring ser det ud til, at karaktererne i For My Son pludselig skifter tyngdekraft. De kan bare løfte deres arme, og vupti, de svæver vægtløst rundt som superhelte. Det ville helt sikkert være praktisk, hvis man skulle undgå trafikpropper, men måske skulle vi andre tage et forholdsvis langt dyk i verdensrummet, før vi blev lige så flyvefærdige?

Alt i alt viser disse fejl i TV-serien For My Son, at selvom historien og karaktererne kan være dygtigt skabt, er der stadig plads til lidt uventet sjov og spas. Så næste gang du ser en af disse fejl, så læn dig tilbage, grin og nyd det absurd morsomme ved det hele. Livet er trods alt fyldt med geniale fejl, der kan få os til at grine.

Andre populære titler: HolidayAm fost cîndva soldati… si tineriSpellboundWalk the Line: Povestea lui Johnny CashRaceBlue Bloods13 Horas: Os Soldados Secretos de BenghaziThe InspectionPacific Rim: UprisingAbout a BoyWaterworldMufasa: The Lion KingThe Three MusketeersHope FloatsSonic The HedgehogAvatar: The Way of WaterHotel PortofinoBreaking BadRocky Horror Show: Livestream TheateriCarlyCodaPanicSoulBend It Like BeckhamThe RoomDNAScream: Tipi sau fugiFars DrengeThe NeversJohn WickUma Série de DesgraçasGhost HuntersTiger King: Murder, Mayhem and MadnessVeraLoulou de MontmartreSpotlightTaylor Hawkins Tribute ConcertALFThe World to ComeThe Quick and the DeadTreasure IslandSpace Jam: A New LegacyIroncladGrimmTriangle of SadnessA Walk in the WoodsThe NunThe IdolMy Name Is Farah