kinokvinder.dk

Forhøret (TV Series 2019–2023)


Overblik

Titel Forhøret
Udgivelsesdato 15. november 2019
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Også kendt som Face to Face
Optagelsessteder København, Danmark
Produktionsselskab Miso Film

Resmué

TV-serien Forhøret følger politibetjenten Bjørn Rasmussen, der bliver sendt til en retsmedicinsk afdeling for at undersøge en sag om en ung kvinde, der angiveligt har begået selvmord. Men da Bjørn ankommer til stedet, opdager han forfærdet, at offeret er hans egen datter. I vrede og sorg nægter Bjørn at acceptere hendes død som selvmord og begiver sig ud på en hektisk rejse for at finde sandheden.

Mennesker omkring Bjørn tror, at hans datter har begået selvmord, men han nægter at acceptere det. Gennem stadig stigende spænding og fareniveau tager Bjørn skridt for skridt nærmere sandheden.

Fejl i TV-serien Forhøret, set med skarpe seerøjne

Som trofaste seere af den populære danske TV-serie Forhøret har vi alle sammen siddet på kanten af vores stole, råbt ad personerne på skærmen, og i det hele taget været fuldstændigt opslugt af handlingen. Men så er der nu og da nogle små fejl, som finder vej forbi produktionens kvalitetskontrol og ind i vores fornøjelige seeroplevelse.

1. De magiske forsvundne genstande

Det er utroligt, hvor mange genstande der forsvinder og dukker op på mystisk vis i Forhøret. I én scene afslører detektiven, at mordvåbnet er pistolen fundet under sengen, men et øjeblik senere, i næste klip, har pistolen pludselig forvandlet sig til en kniv, der bliver opdaget i badeværelset. Er der en famlende tryllekunstner på settet, der leger gemmeleg med genstandene?

2. Tidsforvirringen af dimensioner

I Forhøret er tiden en flygtig størrelse, der konstant skifter tempo og retning. På ét minut kan det være middag, og i næste sekund er det pludselig midnat. Måske er det et nyt greb inden for seriens genre, hvor mysterierne også inkluderer mysteriøse tidslommer? Vi kan i hvert fald få en god griner, når vi forsøger at forstå tidslinjerne på tværs af scenerne.

3. Uforklarlige opspring

Hvem kunne have troet, at vores hæderlige hovedperson kunne bevæge sig som en veltrænet cirkusartist? I flere af Forhørets actionscener kan vi opleve, hvordan vores detektiv fx springer fra første sal og lander blødt og elegant på jorden. Vi håber virkelig ikke, at politiet generelt bruger disse teknikker under deres efterforskning, for det ville nok ikke gå så godt i virkeligheden.

4. Dial-up forbindelsen til virkeligheden

Husk lige modemkablen – vi skal forbinde vores højhastighedsinternet til virkeligheden! I Forhøret bliver der nogle gange kommunikeret på en måde, der tager os tilbage til 90erne. Personerne bruger faxmaskiner og ringer op på fastnettelefoner, som om de stadig er det mest moderne udstyr på markedet. Er der sket et teknologisk tidshul midt i serien, eller er det bare en sød nostalgisk detalje?

5. Replik-cirkusset

Klovnene har været i byen og taget et stop på settet af Forhøret. Nogle gange kan replikkerne i serien lyde så utroligt forcerede og unaturlige, at det næsten er komisk. Skuespillerne må have været i en sjov stemning, da de indspillede visse scener. Vi kan ikke lade være med at smile, når vi hører overdrevne bekendelser og sleske trusler.

Ja, kære læsere, disse er blot nogle af de sjove fejl, som vi skarpsindige Forhøret-seere har bemærket undervejs i serien. Men lad os huske på, at det er netop fejlene, der giver os noget at snakke om og underholde os med efter endt afsnit. Så næste gang du sidder og ser Forhøret, åben dine øjne – du ved aldrig, hvad for sjove fejl du kan opdage.

Andre populære titler: The HuntSecret ObsessionIn with the DevilGiftedVatos LocosEx MachinaLate NightDragons DenJurnalulDoctor SleepTwo and a Half MenBlowSilver Linings PlaybookChristmas Bloody ChristmasThe EqualizerThe Mallorca FilesThe Magnificent SevenWatchmenScorpion“Låst inde for livet” Del 2Winnie the Pooh: Blood and HoneyThe Addams FamilyOver the MoonClarksons FarmGood TimeInto the DeepTiger King: Murder, Mayhem and MadnessFast XThe Good DoctorA Knights TaleHome Fires“The Grand Tour” The Grand Tour: A Scandi FlickReign of FirePawn SacrificeSpider-Man 2JunoDas BootRunaway BrideLes combattantesSommeren 92The Perks of Being a WallflowerScream 2Good GirlsThe ConsultantIroncladStar Wars: Episode I – The Phantom MenaceLa limita extremaThe Red Pill