kinokvinder.dk

Friends from College (TV Series 2017–2019)

De medvirkende i TV-serien Friends from College

Friends from College er en populær TV-serie, der blev sendt i perioden 2017-2019. Serien følger en gruppe venner fra college, der er i 40erne og stadigvæk prøver at navigere igennem voksenlivet. Med en blanding af komedie, drama og romantik formår serien at skabe et underholdende og autentisk portræt af venskabets kompleksiteter.

Top cast

  • Keegan-Michael Key spiller rollen som Ethan Turner. Han medvirker i alle 16 episoder.
  • Cobie Smulders spiller rollen som Lisa Turner. Hun medvirker også i alle 16 episoder.
  • Annie Parisse spiller rollen som Sam Delmonico, og hun er med i samtlige 16 episoder.
  • Nat Faxon spiller rollen som Nick Ames og optræder i alle 16 episoder.
  • Fred Savage spiller rollen som Max Adler og er med i alle 16 episoder.
  • Jae Suh Park spiller rollen som Marianne og optræder også i alle 16 episoder.
  • Greg Germann spiller rollen som Jon Sperling og er med i 9 episoder.
  • Billy Eichner spiller rollen som Felix og optræder i 8 episoder.
  • Zack Robidas spiller rollen som Charlie og er med i 8 episoder.
  • Francesca Delbanco spiller rollen som Sams terapeut og optræder i 5 episoder.
  • Thomas Nowell spiller rollen som Alan og er med i 5 episoder.
  • Sarah Chalke spiller rollen som Merrill Morgan og er med i 4 episoder.
  • Griffin Robert Faulkner spiller rollen som Dashiell og optræder i 4 episoder.
  • Jeté Laurence spiller rollen som Pearl og er med i 4 episoder.
  • Kick Gurry spiller rollen som Tag og optræder i 3 episoder.
  • Romy Byrne spiller rollen som Dustry og er med i 3 episoder.
  • Jim Santangeli spiller rollen som Hank og optræder i 3 episoder.
  • Christopher Nicholas Smith spiller rollen som Beta Dog og er med i 3 episoder.

Skuespillerne i Friends from College udgør et talentfuldt ensemble, der formår at skabe ægte og gennemtrængende karakterer. De leverer stærke præstationer og bringer historierne og relationerne mellem vennerne til live på skærmen.

TV-serien blev skabt af Francesca Delbanco og Nicholas Stoller, og det er takket være deres vision og talentfulde cast, at Friends from College blev en succes og elsket af seerne.

Friends from College er en af de serier, der formår at skabe et engagerende og sjovt billede af voksenlivet og venskaber, der er gået forud for det. Med sin unikke blanding af humor og drama formår serien at skildre de mange aspekter af venskab og kærlighed på en autentisk og vedkommende måde.

De medvirkende i serien, herunder Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse, Nat Faxon, Fred Savage, Jae Suh Park og mange andre, har alle bidraget til seriens succes med deres talent og evne til at bringe deres karakterer til live.

Friends from College er med sin dybdegående og emotionelle fortælling en serie, der vil appellere til enhver, der kan relatere til de udfordringer, der følger med voksenlivet og kompleksiteten i langvarige venskaber.

Overblik

Titel Friends from College
Udgivelsesdato 14. juli 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Amigos de la universidad
Produktionsselskaber Stoller Global Solutions
Distributør Netflix

Resmué

Friends from College er en TV-serie, der handler om en gruppe venner, der mødtes på Harvard for tyve år siden. Serien følger deres liv og relationer, når de står over for udfordringerne ved at nærme sig 40-års alderen.

Vennerne er stadig tæt forbundet, men deres venskaber er ofte komplekse og indviklede. Serien udforsker deres tidligere romantiske forhold samt balancen mellem voksenlivet og nostalgi for fortiden. Det viser sig, at kærligheden ikke er blevet nemmere med alderen.

Friends from College er en komisk fortælling, der giver os et indblik i de gamle venskaber, de tidligere romantiske forviklinger og hvordan man håndterer voksenlivet samtidig med savnet af fortiden.

Fejl og fumleri i TV-serien Friends from College

Friends from College er en populær TV-serie, som har fanget mange seere med sin humor og charmerende karakterer. Men selv de bedste serier har deres fejl, og seere har haft en fest med at opdage og dele forskellige sjove fejl i serien. Her er et par af de mest bemærkelsesværdige:

Den mystiske teleportation

I en episode ser vi, hvordan karakteren Ethan forlader sin lejlighed og går ud af hoveddøren. Men i det næste øjeblik befinder han sig pludselig i badeværelset, som om han magisk er teleporteret. Kan Ethan have opdaget en ny superkraft, eller er det bare en uheldig redigeringsfejl? Vi må desværre vente og se…

Det svævende glas

I en romantisk scene mellem Lisa og Sam kan man ikke undgå at lægge mærke til et underligt fænomen – et glas, der svæver i luften. Er det magi? Eller har bartenderen mistet grebet om virkeligheden? Uanset hvad, så ser det ud til, at skuespillerne ikke bemærkede dette skøre fænomen, hvilket kun tilføjer til charmen ved Friends from College.

Det forsvundne krus

I en af de tidlige episoder kan man tydeligt se, at karakteren Marianne holder et krus i sin hånd. Men lige så pludseligt som det dukker op, forsvinder det igen. Måske er Marianne bare ekspert i hurtige tricks? Eller har klipperne glemt at medtage kruset i den efterfølgende scene? Der er mange ubesvarede spørgsmål her.

Den tidsskruede computer

I en scene arbejder karakteren Max på sin computer, hvorpå vi tydeligt kan se, at klokken er 10:30 om formiddagen. Men i det næste billede er klokken pludselig sprunget frem til 2 om eftermiddagen. Hvordan gik det til? Måske har Max en af de berømte magiske computere, der kan rejse i tid.

Disse fejl og fumleri i Friends from College kan få os til at grine og undre os. Men det er netop med til at gøre serien underholdende og elsket af mange. Hvem ved, måske er det bare en del af charmen ved denne sjove og kaotiske venskabsgruppe. Så næste gang du ser Friends from College, så hold øje med de sjove fejl!

Andre populære titler: The ImpossibleAll Creatures Great and SmallShamelessModern FamilyInocențiiExitAbout Last NightWhats Eating Gilbert GrapeA Star Is BornAnders Matthesen: Tal for dig selvThe Good FightThe Fast and the FuriousLove & Other DrugsDune: Part TwoUncharted6 UndergroundThe GooniesAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenKnight RiderDinosaurThe InterviewYoung SheldonBrothers & Sisters“Blacks on Blondes” Summer ChaseThe Marked Heart“Obi-Wan Kenobi” Part IVPassengersGuardians of the Galaxy Vol. 3The Incredible HulkModern FamilyWinning Time: The Rise of the Lakers DynastyThe French DispatchAll Rise21 Jump StreetThe Summer I Turned PrettyThe Bureau of Magical ThingsGiftedSuper rauJustice LeagueHouse PartyThe Infernal MachineWednesdayVoll daneben, voll im LebenSearchingKipo and the Age of WonderbeastsLouis Tomlinson: All of Those VoicesObsessedThe Office