kinokvinder.dk

Frontier (TV Series 2016–2018)

TV-serien Frontier: Medvirkende

Jason Momoa – Declan Harp

Jason Momoa spiller hovedrollen som Declan Harp i TV-serien Frontier. Harp er en hårdtarbejdende irsk-amerikansk pelsjæger, der kæmper for retfærdighed og frihed i det lovløse nordamerikanske grænseland.

Landon Liboiron – Michael Smyth

Landon Liboiron spiller rollen som Michael Smyth i Frontier. Smyth er en ung irsk indvandrer, der ender som en del af Harps kamp mod de grådige handelskompagnier. Han fungerer som seriens fortæller og vores vej ind i denne brutale, men fascinerende verden.

Zoe Boyle – Grace Emberly

Zoe Boyle portrætterer Grace Emberly, der er modig og handlekraftig. Hun driver en fortrolig handelspost og er involveret i både forretning og romantik med Declan Harp.

Greg Bryk – Cobbs Pond

Greg Bryk spiller karakteren Cobbs Pond, en farlig og utilregnelig pelsjæger, der har et anstrengt forhold til Harp. Han er en vigtig del af Frontiers uforudsigelige og farlige atmosfære.

Jessica Matten – Sokanon

Jessica Matten spiller Sokanon, en stærk og modstandsdygtig karakter. Hun er med i kampen mod kolonial magt og forsøger at beskytte sit folks territorium.

Allan Hawco – Douglas Brown

Allan Hawco spiller Douglas Brown, en magtfuld forretningsmand og en af de store spillere i pelsindustrien. Han stræber efter at opnå kontrol og rigdom i det vilde og farlige Frontier.

Lyla Porter-Follows – Clenna Dolan

Lyla Porter-Follows spiller rollen som Clenna Dolan, en dygtig handelskvinde og en af ​​Grace Emberlys nøglemedarbejdere. Hendes karakter er intelligent og handlekraftig.

Michael Patric – Malcolm Brown

Michael Patric giver liv til Malcolm Brown, en ambitiøs og respekteret leder af Hudson Bay Company. Han står ofte overfor svære valg i sin stræben efter magt og rigdom.

Alun Armstrong – Lord Benton

Alun Armstrong spiller karakteren Lord Benton, en manipulerende og magtbegærlig mand. Han repræsenterer den korrupte britiske magt og forsøger at opretholde status quo i grænselandet.

Diana Bentley – Imogen

Diana Bentley portrætterer Imogen, en kvinde fra højere samfundslag, der befinder sig i en farlig verden. Hun bliver indhyllet i konflikterne og intrigerne i Frontier.

Breanne Hill – Mary

Breanne Hill spiller Mary, en af Sokanons allierede i kampen mod ublu handelskompagnier. Hun er en stærk og handlekraftig kvinde, der forsøger at finde sin plads i Frontier.

Paul Ewan Wilson – Vanstone

Paul Ewan Wilson spiller karakteren Vanstone, en hård og kompromisløs leder for den hær, der skal beskytte handelskompagniernes interesser. Han er en fjende af Declan Harp og de oprørske pelsjægere.

Shawn Doyle – Samuel Grant

Shawn Doyle portrætterer Samuel Grant, der er en betroet forretningsmand i Hudson Bay Company. Han er dygtig til at manipulere og spiller en afgørende rolle i Frontiers intriger og magtkampe.

Paul Fauteux – Jean-Marc Rivard

Paul Fauteux spiller karakteren Jean-Marc Rivard, der er involveret i den skumle underverden i Frontier. Han komplicerer tingene for de andre karakterer og er ofte en trussel mod deres sikkerhed og mål.

Evan Jonigkeit – Captain Chesterfield

Evan Jonigkeit portrætterer Captain Chesterfield, en magtsyg og brutal britisk officer. Han er blevet sendt for at opretholde lov og orden i Frontier, og han skyr ingen midler for at nå sit mål.

Jamie Sives – McTaggart

Jamie Sives spiller karakteren McTaggart, en talentfuld og hårdkogt jæger. Han er lojal over for Harp og kæmper side om side med hans kamp mod pelsindustriens korruption.

Kathryn Wilder – Chaulk

Kathryn Wilder portrætterer Chaulk, en ung kvinde, der har måttet håndtere en hård og udfordrende verden i Frontier. Hun er en del af Harps kamp mod undertrykkelse og ønsker at finde sin egen frihed.

Karen LeBlanc – Josephette

Karen LeBlanc spiller Josephette, en karakter med mange mysterier omkring sig. Hun er en dygtig bedrager og infiltrerer verdenen af Frontier for sin egen vinding.

Frontiers skuespillere, herunder de anførte ovenfor, giver liv til et stærkt ensemble af karakterer, der repræsenterer en række forskelligartede ønsker og ambitioner i en brutal og farefuld verden. Deres præstationer og dynamik spiller en central rolle i at skabe den spænding og drama, der har gjort Frontier til en populær TV-serie.

Overblik

Titel Frontier
Udgivelsesdato 20. januar 2017 (USA)
Oprindelsesland Canada
Sprog Engelsk, Cree, Portugisisk
Også kendt som Frontera
Optagelsessteder Newfoundland og Labrador, Canada
Produktionsselskab Take the Shot Productions

Resmué

Frontier er en TV-serie, der følger historien om Declan Harp, en lovløs halv-irsk/halv-cree indianer fra Canada. Handlingen udspiller sig i det 18. århundrede, hvor Harp kæmper for at bryde Hudsons Bay Companys monopol på pelsindustrien i Canada.

Serien går dybt ind i Harps kamp for retfærdighed og frihed for sin egen kultur og people, samtidig med, at han stræber efter at forandre den økonomiske dynamik mellem grupperne i regionen.

Harp bliver en leder for en gruppe af lovløse, der sammen forsøger at modarbejde Hudsons Bay Companys magt og udnyttelse af det indfødte folk. De står over for mange farer og udfordringer undervejs, men de fortsætter deres kamp for at skabe en ny fremtid for Canada.

Frontier byder på en spændende historie, der er fyldt med handling, intriger og dramatiske begivenheder. Serien giver et indblik i den hårde virkelighed for de indfødte folk og de forskellige grupper, der konkurrerer om magt og rigdom i pelsindustrien.

Fjollede fejl i TV-serien Frontier: Seernes opdagelser

TV-serier er en fantastisk måde at slappe af og drømme sig væk fra hverdagens trummerum. Men nogle gange kan selv de mest elskede serier have små fejl, der får os til at klø os i hovedet og sende latteren i overgear. I denne artikel vil vi dykke ned i fjollede fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Frontier.

Fejl #1: En sag om forsvundne kister

I en episode af Frontier, ser vi en gruppe skuespillere, der slæber sig igennem en farlig skov. Men vent lige et øjeblik! Har du bemærket, at kisterne, de bærer på, forsvinder og genopstår på magisk vis mellem klip? Når du ser godt efter, kan du tydeligt se, at producerne tilsyneladende havde en vægttabsekspert i kulisserne, der fik kisterne til at forsvinde som ved et trylleslag. Måske skulle de have holdt sig til skuespil og undladt at blande sig i magi.

Fejl #2: Tidsrejser? I en western? Really?

Det er en vild tanke, ikke sandt? Forestil dig at blive transporteret tilbage i tiden midt i en vild vesten-setting. Men det er præcis, hvad der sker i Frontier. Seerne har sat spørgsmålstegn ved, hvordan en karakter, der blev skudt i ryggen og døde i en tidligere episode, pludselig er tilbage uden nogen som helst forklaring. Er der en tidsmaskine skjult i Western-hatten? Vi kan ikke lade være med at undre os. Måske skulle de have holdt sig til én tidszone i stedet for at eksperimentere med rejser til den vilde vesten og frem igen.

Fejl #3: Magiske skinneskud i afsnit 942

Lad os se det i øjnene: håndvåben i de tidlige Wild West-dage var ikke kendt for deres præcision. Men i Frontier ser vi, hvordan en revolver lægger vejen tilbage til målet hver eneste gang uden at have behov for genladning. Erden blev invaderet af en hær af trænede droner? Nej, det er bare endnu en ekstraordinær fejl, som seerne har opdaget og rullet sig af grin over. Forhåbentlig får skurkene i fremtidige afsnit en brugsanvisning til deres våben, for så kan vi endelig undgå disse magiske skinneskud.

Der er ingen tvivl om, at Frontier er en spændende og underholdende TV-serie, men seerne har bestemt ingen problemer med at finde de små (og til tider temmelig fjollede) fejl. Så næste gang du ser en episode af Frontier, skal du holde øjnene åbne og være klar til at grine ad endnu en surrealistisk fejl. For i sidste ende er det netop det, der gør Frontier til en skæg og uforglemmelig oplevelse.

Andre populære titler: The WireDeivamagalLaw & OrderLove StoryF9: The Fast SagaFriendsAquamanAbsolutely AnythingHey DuggeeMission: Impossible – Dead Reckoning Part TwoHappy FeetRoad HouseTulsa KingThe Belko ExperimentBlack Panther: Wakanda ForeverDog PoundGantzEiffelAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaJeanne du BarryPioneerDabbe: The PossessionFamily GuySuper Size Me – 30 Dias de Fast FoodHonor SocietyDahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer StoryDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesIndustryBlockbusterWonder – EncantadorRocketmanMandyThe Matrix ResurrectionsChappieFallenWall StreetWeb Cam GirlsHigh School MusicalArrivalMamaIt Chapter TwoHvidsten gruppenBreathProm NightDistrict 9777 CharlieFataleGhostlandOzLockwood & Co.