kinokvinder.dk

Future Man (TV Series 2017–2020)

De medvirkende i TV-serien Future Man

Future Man er en amerikansk science fiction-komedieserie, der blev sendt fra 2017 til 2020. Serien følger historien om Josh Futturman, der er en spilnørd og rengøringsassistent. Josh bliver udvalgt af rejsende fra fremtiden til at forhindre udslettelsen af menneskeheden. Serien er skabt af Kyle Hunter, Howard Overman og Ariel Shaffir.

Hovedrollebesætningen

  1. Josh Hutcherson spiller Josh Futturman. Hutcherson er bedst kendt for sin rolle som Peeta Mellark i Hunger Games-serien og han bærer hovedrollen i Future Man.
  2. Eliza Coupe spiller karakteren Tiger. Coupe har tidligere medvirket i TV-serier som Scrubs og Happy Endings.
  3. Derek Wilson spiller karakteren Wolf. Wilson er en amerikansk skuespiller, der også har medvirket i serien Preacher.
  4. Haley Joel Osment portrætterer rollen som Dr. Stu Camillo. Osment er mest kendt for sin rolle i filmen The Sixth Sense, hvor han spillede over for Bruce Willis.
  5. Glenne Headly spillede karakteren Diane Futturman indtil hendes død i 2017. Hun var en anerkendt skuespillerinde, kendt for sin rolle i filmen Dirty Rotten Scoundrels.
  6. Ed Begley Jr. spiller karakteren Gabe Futturman. Begley har medvirket i mere end 200 film og tv-produktioner, herunder Ghostbusters.
  7. Sara Amini spiller karakteren Thimble. Amini er en komiker og skuespiller, der har optrådt i TV-shows som CollegeHumor Originals og Teachers.
  8. Robert Craighead spiller karakteren Detective Vincent Skarsgaard. Craighead har en omfattende filmografi, der inkluderer roller i film som Fight Club og Serpico.
  9. Jade Catta-Preta spiller karakteren Level. Catta-Preta er en brasiliansk komiker og skuespiller, der har optrådt i TV-programmer som Californication og Manhattan Love Story.
  10. Shaun J. Brown spiller karakteren Hatchet. Brown har optrådt i film som Independence Day: Resurgence og TV-serier som The OA.

Showets øvrige cast og crew

Udover hovedrollebesætningen inkluderer Future Man også andre talentfulde skuespillere og teammedlemmer:

  • Katherine LaNasa som Athena (5 episoder, 2019)
  • Artemis Pebdani som Dr. Mina Ahmadi (5 episoder, 2019)
  • Keith David som Dr. Elias Kronish (5 episoder, 2017)
  • Britt Lower som Jeri Elizabeth Lang (5 episoder, 2017-2019)
  • Ricky Mabe som Pump (5 episoder, 2019)

Fremragende skuespilspræstationer og en fantastisk besætning har gjort Future Man til et hit blandt fans af science fiction-genren. Showet er også blevet rost for sin humor og gode historiefortælling.

Future Man var en spændende serie, der kombinerede sci-fi, komedie og action på underholdende vis. Med et talentfuldt cast, der inkluderede Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson og mange flere, formåede serien at underholde seerne gennem tre sæsoner.

Ved at kombinere fremragende skuespil med en spændende historie beviste Future Man, at det var et vigtigt bidrag til science fiction-genren. Serien vil forblive i erindringen hos seerne, og skuespillerne vil fortsat nyde succes i deres fremtidige projekter.

Overblik

Titel Future Man
Udgivelsesdato 14. november, 2017
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk, Russisk, Mohawk, Fransk, Japansk, Tysk
Kendt som Người Tương Lai
Optagelsessteder Montreal, Québec, Canada
Produktionsselskaber Point Grey Pictures, Matt Tolmach Productions, Turkeyfoot Productions

Resmué

Future Man er en TV-serie om Josh Futturman, der er en skraldemand om dagen og gamer om natten. Han bliver rekrutteret af mystiske besøgende til at rejse gennem tiden for at forhindre menneskehedens udryddelse.

Josh Futturman fører en formålsløs tilværelse, men excellerer i sit yndlingsspil, når hovedpersonerne fra spillet, Tiger og Wolf, dukker op og fortæller ham, at det hele var en test. De er blevet sendt tilbage i tiden for at finde den ene person, der er i stand til at redde verden. Kan de hærdede krigere fra fremtiden forme den ligegyldige Josh til helten, som fremtiden har brug for? Eller vil hans banale liv trække dem alle ned i ligegyldighed og middelmådighed?

Josh Futturman er en verdenskendt gamer, der stadig bor hos sine forældre og har et dødsygt job som skraldemand på et centrum for seksuelt overførte sygdomme. Hans sociale usikkerhed, lave selvagtelse og manglende evne til at nærme sig kvinder kan kun matches af hans enestående dygtighed i The Biotic Wars, et dystopisk videospil, hvor hans karakter, Future Man, har den øverste placering i verden. Da han bliver den første og eneste person til at slå det svære sidste niveau, bliver han besøgt af spillets fiktive karakterer, Tiger og Wolf, der viser sig at være alt for virkelige krigere sendt tilbage i tiden fra en ødelagt fremtid med opgaven at rekruttere ham til at redde menneskeheden fra en dødelig invasion af super racer.

Fremtidsmanden på afveje: Sjove fejl i TV-serien Future Man

TV-serier er ikke altid fejlfri, og det gælder også for den populære Future Man. Selvom serien er fuld af spænding og action, har ivrige seere hurtigt opdaget nogle morsomme fejl, der får os til at trække på smilebåndet. Lad os dykke ned i nogle af disse fyndige faux pas:

Den magiske forsvindingsakt

I en af episoderne ser vi vores helt, Josh Futturman, holde en kop kaffe i den ene hånd. Men pludselig sker der noget magisk – koppen forsvinder sporløst i den næste scene! Var det en fejl i klipningen, eller har Josh udviklet skjulte superkræfter?

Celebrity cameo mix-up

I et forsøg på at rejse tilbage i tiden og redde menneskeheden støder vores hovedpersoner på flere kendte personer fra fortiden. Dog er der i en episode en sjov fejl, hvor den berømte kunstner Leonardo da Vinci blev forvekslet med skuespilleren Tom Hanks. Var det bare et historisk lapsus eller en moderne tidrejsendes dristige joke?

Tidslinje-hokus-pokus

Tidsrejser kan være svære at jonglere med, og Future Man er ikke undtagelsen. Nogle kvikke seere har bemærket, at visse karakterer i serien ændrer udseende og tøj på tværs af tidsperioder uden nogen forklaring. Er det et stilistisk valg eller en skjult besked om, at modeindustrien er blevet meget avanceret i fremtiden?

Verdens bedste næse

I en af de intense kampscener mister en af skurkene pludselig sin næse midt i en kraftig batalje. Det mest bemærkelsesværdige er dog, at ingen af de andre karakterer selv bemærker det! Er det en usædvanlig, snigende kompliment til denne skurks prosthese eller bare en småsjofel redigeringsfejl?

Future Man er en fantastisk serie, der ikke tager sig selv for seriøst. Fejl som disse er en del af dens charme og får os til at grine undervejs. Så lad os nyde de skæve øjeblikke og se dem som små påmindelser om, at selv i en verden med tidsrejser kan der stadig være plads til lidt uhøjtidelig humor.

Andre populære titler: Bølle-BobJarheadIt Happened One NightMen in TreesCercul poeților dispăruțiConversations with FriendsThe K2SnowfallThe Real Housewives of Salt Lake CityGaslightThere Will Be BloodFinchRabbit HoleFallSurfs Up: Een OceanimatiefilmTeen WolfE.T. – Der AußerirdischeDemolidorDetective Knight: Rogue9½ WeeksShamelessMr InbetweenCoach CarterThe Legend of HerculesCalifornicationComing to AmericaElsker dig for tidenBig TitsDoom PatrolHalloween EndsBling Empire: New YorkWhite CollarBel-AirKilling EveHoneyThe War at HomeToy StoryMonsters BallAlvin and the ChipmunksO Brother, Where Art Thou?Inglourious BasterdsTerkel i knibeStep UpHvad mor ikke vedGet OutBarbie: Life in the DreamhouseDawn of the Planet of the ApesScorpionThe Killer Inside Me