kinokvinder.dk

George & Tammy (TV Series 2022–2023)

De medvirkende i TV-serien George

TV-serien George er en amerikansk drama- og musikalserie, der blev sendt fra 2022 til 2023. Serien handler om countrymusiklegenden George Jones og følger hans liv og karriere.

Topcast

  • Jessica Chastain: Jessica Chastain spiller rollen som Tammy Wynette i George. Tammy Wynette var en berømt countrymusiksangerinde, der blev gift med George Jones.
  • Michael Shannon: Michael Shannon har rollen som George Jones. George Jones var en af de mest indflydelsesrige countrymusikere gennem tiden og blev kendt for sine stærke vokaler og ærlige tekster.
  • Steve Zahn: Steve Zahn spiller rollen som George Richey, som var Tammy Wynettes fjerde ægtemand og også hendes manager.
  • David Wilson Barnes: David Wilson Barnes spiller rollen som Billy Sherrill, der var en succesfuld musikproducer og samarbejdede tæt med George Jones.
  • Walton Goggins: Walton Goggins har rollen som Earl Peanutt Montgomery, der var en amerikansk countrymusiker og sangskriver, der arbejdede sammen med George Jones.

Der er også en række andre talentfulde skuespillere, der medvirker i George:

  1. Zachariah Malachi: Zachariah Malachi spiller rollen som Charlie Justice, der var en guitarist og medlem af George Jones orkester.
  2. Jamie Dick: Jamie Dick har rollen som Freddie Haws, der var en bassist og medlem af George Jones orkester.
  3. Andy Gibson: Andy Gibson spiller rollen som Sonny Curtis, der var en amerikansk sanger og sangskriver, der arbejdede sammen med George Jones.
  4. Logan Ledger: Logan Ledger har rollen som Georgie Riddle, der var en musiker, der optrådte sammen med George Jones.
  5. Rich Hinman: Rich Hinman spiller rollen som Gary H. Adams, der var en pedal steel-guitarist og samarbejdede med George Jones.
  6. Joshua C. Allen: Joshua C. Allen har rollen som Lou Bradley, der var en musiker og medlem af George Jones orkester.
  7. Dan Hall: Dan Hall spiller rollen som Buddy Harman, der var en kendt trommeslager og arbejdede sammen med George Jones.
  8. John Teer: John Teer har rollen som Harold Bradley, der var en erfaren guitarist og musiker i countrygenren og samarbejdede med George Jones.
  9. Dennis Crouch: Dennis Crouch spiller rollen som Bob Moore, der var en berømt bassist og arbejdede tæt sammen med George Jones.
  10. Russell Pahl: Russell Pahl har rollen som Pete Drake, der var en kendt studiomusiker og pedal steel-guitarist, der samarbejdede med George Jones.
  11. Dave Wilson: Dave Wilson spiller rollen som Pig Robbins, der var en talentfuld pianist og arbejdede tæt sammen med George Jones.
  12. Kate Arrington: Kate Arrington har rollen som Charlene Montgomery, der var gift med Earl Peanutt Montgomery og blev en vigtig person i George Jones liv.
  13. Kelly McCormack: Kelly McCormack spiller rollen som Sheila Richey, der var gift med George Richey og var hans anden kone.

George blev skabt af Abe Sylvia, der også var med til at udvælge alle skuespillerne til serien.

TV-serien George er en fantastisk indsigtsfuld og dybdegående historie om en af countrymusikkens største ikoner. Med en talentfuld topcast og et stærkt hold af skuespillere, får serien formidlet George Jones liv og karriere på en autentisk og emotionel måde. Serien er et must-see for både countrymusikfans og for dem, der gerne vil dykke ned i musikbranchens historie.

Overblik

Titel George
Udgivelsesdato 4. december 2022 (USA)
Oprindelsesland USA
Filmsteder Wilmington, North Carolina, USA
Produktionsselskaber 101 Studios, BCD Travel, Brolin Productions

Fejl i TV-serien George: Så dårlige, at George må have brugt en usynlighedskappe!

Fejl #1: For mange mysterier

Nå, George, hvordan kan du være alle vegne på én gang? I en scene ser vi dig spise spaghetti i Italien, og i den næste er du pludselig til fest i Frankrig. Hvad sker der egentlig? Jeg vidste ikke, at du havde evner som teleporter. Måske skal vi kalde dig George den Magiske i stedet?

Fejl #2: Magiske genstande

Hvad er det for en tryllestav, George? I en scene har du en gummikylling i hånden, og i det næste øjeblik er din genstand forvandlet til en fastelavnsmaske. Hvordan sker det? Hvad er din hemmelighed? Måske har du opdaget den ultimative opskrift på at transformere genstande. Skriv en bog, George, og bliv millionær!

Fejl #3: Tidsrejser

George, du har virkelig fået fat i en tidsturner, ikke? I en episode begynder du at tale om dinosaurer og pludselig er du tilbage i oldtidens Egypten. Hvordan kan det lade sig gøre? Er du heldig at have et godt rejsebureau? Jeg skal da gerne have det nummer.

Fejl #4: Telepatisk kommunikation

Nu bliver det virkelig uhyggeligt, George. I en scene har du en samtale med din bedste ven, Tammy, uden at åbne munden. Hvad er det for en evne, du har? Ser du telepati som en hyggelig lille hobby eller er det bare noget, du gør for at spare på tandlægeregningen?

Fejl #5: Kontinuitetsfejl

George, dit tøj må være en transformer, for i hver scene har du forskellige outfits. I det ene øjeblik har du en klovnenæse på, og i det næste er du iført en lilla paryk. Jeg ved godt, at du er en farverig karakter, men det bliver nok lidt for farverigt.

Sådan er TV-serien George, hvor det ene øjeblik er virkeligheden og det næste dekoreret med magi og mystik. George må have opdaget en verden, vi andre kun kan drømme om. Så lad os slå hjernen fra og lade os underholde af hans fortryllende fejl og fantastiske eventyr!

Andre populære titler: Se7enStar Trek: Strange New WorldsThe InterviewThe Woman KingRomeo and JulietThe DoubleDetectoristsYoung JusticeBohemian RhapsodyIttefaqA Chestnut Family ChristmasSnatchThe Last of UsOnce Upon a Time – Es war einmal …The WonderDead Man DownSuicide SquadProm Night2067: Kampf um die ZukunftLife of BrianLost City of ZTinka og sjælens spejlWolf Creek 2CloserMr. MercedesStar Trek: BeyondOld BoyCitadelThe Longest RideSnowfallKoikatsu PartyDexterOn the Count of ThreeQuantum of SolaceLos BandolerosGreen Street Hooligans 2FBoy IslandGolden KamuySuperintelligencePoltergeistSupernaturalGoldfingerAlle for treEye of the NeedleSuperman & LoisWedding SeasonHungerGuardians of the Galaxy Vol. 3The English