kinokvinder.dk

Ghost Stories in School (TV Series 2000–2001)


Overblik

Titel Ghost Stories
Udgivelsesdato 22. oktober 2000 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Sprog Japansk og Engelsk
Også kendt som Ghost Stories
Optagesteder Tokyo, Japan
Produktionsselskaber Aniplex, Fuji Television Network, Pierrot

Resmué

TV-serien “Ghost Stories in School” handler om en gruppe skolebørn og en besat kat, der kæmper imod spøgelser i deres nabolag. For mange år siden blev alle spøgelserne i et hjemsøgt skolehus forvist af en bestemt elev. Nu er de tilbage, og de vil have hævn – Satsuki og Keiichirou Miyanoshita er to søskende, der forsøger at komme sig over tabet af deres mor. Efter at have flyttet til deres mors hjemby, opdager de, at den lokale skole, de er blevet overført til, er en gammel bygning, som siges at være hjemsøgt. På trods af at de først fejer det af som en fjollet rygte, opdager de snart, at spøgelserne er virkelige, og at de er efter dem. “Ghost Stories in School” er den uhyggelige fortælling om disse søskendes liv og deres nye venner, mens de forsøger at overleve skolens spøgelser – med lidt hjælp fra deres kæledyrskat på vejen. – Oversat fra engelsk efter MAL Rewrite.

Fejlene i TV-serien Ghost Stories in School

Velkommen til en verden af spøgelser, mystik og underlige fejl! TV-serien Ghost Stories in School har fanget mange seere i sit fortryllende univers, men det betyder ikke, at den er fejlfri. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, som seerne har opdaget, og glæd dig til at få et godt grin!

Fejl #1: Spøgelset, der glemte at være skræmmende

I afsnit 5 blev vi introduceret til et skræmmende spøgelse, der angiveligt skulle sprede rædsel og gru. Desværre var spøgelset mere komisk end skræmmende. Dets forsøg på at lave uhyggelige ansigtsudtryk resulterede i stedet i sjove grimasser, der fik seerne til at grine i stedet for at gyse. Måske skulle spøgelset overveje at skifte karriere til stand-up-komiker?

Fejl #2: Den forsvundne kaffekop

I afsnit 9 stod vores hovedperson alene i et mørkt klasseværelse og forsøgte at kommunikere med ånderne. Men se nu godt efter – pludselig er hendes kaffekop, som hun havde med i scenen før, magisk forsvundet. Enten har ånderne en skjult forkærlighed for caffe latte, eller nogen har glemt at sikre kontinuiteten i scenen. Hvad mon det næste magiske trick bliver?

Fejl #3: Mørklagte dialoger

Et af de mest forvirrende øjeblikke i serien opstår i afsnit 13, hvor to karakterer har en afgørende samtale i et mørklagt rum. Desværre var lydteknikeren blevet lidt for ivrig, og dialogen blev overdøvet af en hæsblæsende baggrundsmusik. Selv seernes evne til at læse på læber kunne ikke redde dem fra fortvivlelsen over at skulle gætte sig til indholdet af samtalen. Heldigvis kom der efterfølgende undertekster til undsætning – åh, teknologiens skønhed!

Fejl #4: Magien med flyvende rekvisitter

I afsnit 19 udspiller der sig en kamp mod det onde, hvor vores helte skal benytte sig af magiske amuletter, der kan afværge angreb. Men åh nej – i en intens kampscene ser det ud til, at amuletten magisk skifter position mellem hver tagning. Den flyver ganske vist elegant gennem luften, men det var måske ikke helt meningen, at rekvisitterne skulle opføre sig som Harry Potter på speed.

Fejl #5: Udskiftningen af skuespillere

I sæson 2 af Ghost Stories in School skete der noget meget mærkeligt – flere af hovedpersonerne blev udskiftet med nye skuespillere uden nogen forklaring. Seerne forstod intet og blev forvirrede over, at deres elskede karakterer pludselig havde fået et ansigtsløft. Så vidt vi ved, var det ikke en del af handlingen, at karakterne blev ramt af et skønhedsfikserende spøgelse. Dette er en af de fejl, der virkelig forstærker begrebet udadtil og indadtil.

Der er selvfølgelig mange flere fejl at opdage, når du ser Ghost Stories in School. Hvem ved, måske bliver du den næste seer, der finder en absurditet, som får dig til at måbe og grine ad gangen. Uanset hvad er det vigtigt at huske på, at selv de bedste serier har fejl, og at nogle gange er fejlene det, der gør oplevelsen endnu sjovere!

Andre populære titler: LokiScream VIThe Long Kiss GoodnightFamilien Jul og nissehotelletChesapeake ShoresThe Parent TrapGhostedZoolander 2Dating for letøvedeOmul ploiiTulsa KingNobodyThe GuiltyThe Place Beyond the PinesThe Walking DeadStripperkongens pigerRosemarys BabyDuneFast XGood TimesFootloose1883Fight ClubBølle Bob – Alle tiders heltThe Age of AdalineTenetThe HandmaidenJul på slottetThe HillAngel Has FallenLiv and MaddieEscape Room: Tournament of ChampionsHopTorben – Der SatansbratenLimbolandFUBARThe Black PhoneBedragThe Kings Man: O InícioBrotherhoodEvil Dead RiseBeauty and the BeastHouseMy Dads Christmas DateDrengene fra AngoraS.W.A.T.: Força de IntervençãoThe Hating GameSweeney Todd: The Demon Barber of Fleet StreetFarouk Omar