kinokvinder.dk

Girl Meets World (TV Series 2014–2017)

De medvirkende i TV-serien Girl Meets World

Girl Meets World er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2014 til 2017. Serien blev skabt af Michael Jacobs og April Kelly og er en spin-off af den populære 90er-serie Boy Meets World. Girl Meets World følger historien om Riley Matthews og hendes venner, der navigerer gennem teenageårene og forskellige udfordringer.

Riley Matthews – spillet af Rowan Blanchard

Riley Matthews er hovedpersonen i Girl Meets World. Hun er en livlig og nysgerrig teenager, der forsøger at finde sin vej i verden. Rowan Blanchard spillede rollen som Riley i alle 72 episoder af serien fra 2014 til 2017.

Maya Hart – spillet af Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter spiller Maya Hart, Rileys bedste veninde og sidekick. Maya er mere rebelsk og luftig end Riley, og de to piger supplerer hinanden godt. Sabrina Carpenter medvirkede også i alle 72 episoder af serien.

Cory Matthews – spillet af Ben Savage

Ben Savage repriserer sin rolle fra Boy Meets World som Cory Matthews, Rileys far. Cory er nu en lærer på Rileys skole og prøver at guide hende gennem teenageårene på samme måde, som han blev guidet selv som ung. Ben Savage optrådte også i alle 72 episoder af serien.

Topanga Matthews – spillet af Danielle Fishel

Danielle Fishel spiller Topanga Matthews, Rileys mor. Topanga er en selvstændig og stærk kvinde, der både støtter sin familie og har sin egen karriere. Danielle Fishel optrådte også i alle 72 episoder af serien.

Lucas Friar – spillet af Peyton Meyer

Peyton Meyer spiller Lucas Friar, en af Rileys nære venner og en potentiel kærlighedsinteresse. Lucas er populær, sporty og venlig. Peyton Meyer medvirkede også i alle 72 episoder af serien.

Auggie Matthews – spillet af August Maturo

August Maturo spiller Auggie Matthews, Rileys lillebror. Auggie er en intelligent og sød dreng, der ofte bringer sjov og dybde til serien. August Maturo medvirkede også i alle 72 episoder af serien.

Farkle Minkus – spillet af Corey Fogelmanis

Corey Fogelmanis spiller Farkle Minkus, en af Rileys klassekammerater og venner. Farkle er meget intelligent og ekscentrisk, hvilket tilføjer mange sjove øjeblikke i serien. Corey Fogelmanis optrådte i 71 af de 72 episoder.

Sarah – spillet af Sarah Carpenter

Sarah Carpenter spiller Sarah, en af Rileys klassekammerater. Sarah er også Sabrina Carpenters rigtige søster. Sarah Carpenter medvirkede i 54 episoder af serien.

Yogi – spillet af Nicholas Jabonero

Nicholas Jabonero spiller Yogi, en af Rileys klassekammerater. Yogi er en sjov og energetisk karakter. Nicholas Jabonero medvirkede i 54 episoder af serien.

Nigel – spillet af Nigel Suarez

Nigel Suarez spiller Nigel, en af Rileys klassekammerater. Nigel er en udadvendt og humoristisk karakter. Nigel Suarez optrådte også i 54 episoder.

Classmate – spillet af Jade Holden

Jade Holden medvirker som en af Rileys klassekammerater. Jade optrådte i 53 episoder af serien.

Clarissa – spillet af Clarissa Peralta

Clarissa Peralta spiller Clarissa, en af Rileys klassekammerater. Clarissa er en venlig og støttende karakter. Clarissa Peralta optrådte i 49 episoder af serien.

Darby – spillet af Darby Walker

Darby Walker spiller Darby, en af Rileys klassekammerater. Darby er en energisk og sprudlende karakter. Darby Walker medvirkede i 46 episoder af serien.

Dave – spillet af Hunter Wickham

Hunter Wickham spiller Dave, en af Rileys klassekammerater. Dave er en sjov og charmerende karakter. Hunter Wickham optrådte i 44 episoder af serien.

Yindra – spillet af Yindra Zayas

Yindra Zayas spiller Yindra, en af Rileys klassekammerater. Yindra er en karismatisk og kreativ karakter. Yindra Zayas medvirkede i 34 episoder af serien.

Isaiah Zay Babineaux – spillet af Amir Mitchell-Townes

Amir Mitchell-Townes spiller Isaiah Zay Babineaux, en af Rileys klassekammerater. Zay er en sjov og populær karakter. Amir Mitchell-Townes optrådte i 31 episoder af serien.

Ava Morgenstern – spillet af Ava Kolker

Ava Kolker spiller Ava Morgenstern, en af Rileys klassekammerater. Ava er en sød og jordnær karakter. Ava Kolker optrådte i 20 episoder af serien.

Isadora Smackle – spillet af Ceci Balagot

Ceci Balagot spiller Isadora Smackle, en genial og konkurrenceorienteret karakter. Isadora Balagot medvirkede i 17 episoder af serien.

Disse skuespillere udgør nogle af de centrale medvirkende i Girl Meets World. Gennem deres dygtige skuespil og engagement har de været med til at bringe karaktererne til live og skabe en underholdende og gribende TV-serie, der har fanget seernes interesse i flere sæsoner.

Overblik

Titel Girl Meets World
Udgivelsesdato 3. september 2019 (Nederlandene)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber Its a Laugh Productions, Michael Jacobs Productions
Filminspilningssteder Los Angeles Center Studios – 450 S. Bixel Street, Downtown, Los Angeles, California, USA (Studio)

Resmué

Girl Meets World er en TV-serie, der er mere end bare et spin-off af Boy Meets World. Serien følger historien om Riley Matthews, datteren af ​​Cory og Topanga Matthews, der nu er gift og har to børn.

Riley står over for livets lektioner gennem sin familie, venner og skole, hvor hendes far er hendes historielærer, nøjagtig som hendes forældre gjorde, da de var yngre. Hun går i skole sammen med sine venner Maya og Farkle samt den nye dreng Lucas, som Riley kan lide.

Cory er Rileys historielærer, og alt hvad Riley og Maya gør, har noget at gøre med deres skolelivsproblemer. Serien følger disse fire venner og deres oplevelser, mens de navigerer gennem livet som tweenagere.

Riley repræsenterer ansvarlighed og hurtig tænkning, mens Maya er den dristige og ubekymrede del af venskabet. Sammen med hendes lillebror Auggie støtter de hinanden i op- og nedturene i mellemtrinnet.

Da den uimodståeligt attraktive Lucas Friar flytter til byen fra Texas, får det rystet tingene op, og Riley beslutter, at det er på tide at tage verdenen og alle dens udfordringer op.

I Girl Meets World får vi lov til at genopleve den samme slags humor, drama og hjertevarme som i Boy Meets World, men denne gang gennemspilles det af en helt ny generation.

Historien tager os med på en rejse, hvor Riley og hendes venner står over for de samme udfordringer, som hendes forældre gjorde, og hvor hendes far dagligt giver hende en lektion, der ikke kun er historisk, men også en værdifuld livslektion.

De skjulte fejl i TV-serien Girl Meets World

Mange af os elsker at følge med i vores yndlingsserier på TV, og det er altid sjovt at opdage små fejl og plothuller, som man ikke kan lade være med at grine af. Girl Meets World er ingen undtagelse, og i denne artikel vil vi dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige og underholdende fejl, som seerne har opdaget i serien.

Brenda – nu ser du hende, nu gør du ikke!

En af de mest forvirrende fejl, der er blevet bemærket af seerne, handler om karakteren Brenda. Hun har en tendens til at dukke op ud af det blå og forsvinde lige så hurtigt. Det er næsten som om, hun kan teleportere sig rundt omkring på settet! Måske er hun bare ekspert i at spille skjul eller måske er det en af disse mystiske underliggende plottråde, som vi ikke har opdaget endnu. Hvad end det er, kan vi ikke lade være med at grine og undre os over, hvor Brenda mon vil dukke op næste gang!

Top holes – ikke plotholes!

En anden sjov fejl, der er blevet opdaget af observante seere, handler om de manglende sætninger i seriens episodebeskrivelser. I nogle af disse beskrivelser kan man finde linjer som Top Gap eller Answer. Det får os til at undre os over, om vores yndlingskarakterer har en hemmelig interesse for japansk eller om det bare er nogle tilfældige huller i beskrivelserne. Et lille mysterium, der tilføjer lidt ekstra underholdning til serien!

Redigeringsmagi – når scener forsvinder

En tredje fejl, der er blevet bemærket, handler om mysteriøst forsvindende scener. Nogle gange kan man se en scene i serien, men når man ser tilbage, er den bare helt væk! Det er som om, redigeringsmagien har været på spil og besluttet at lave en lille gimmick for os seere. Hvem har brug for alle scenerne alligevel, ikke? Bare gæt, hvad der skete i den manglende scene, og vær en del af seriens kreative proces!

Så næste gang du ser Girl Meets World, så vær opmærksom på disse skjulte fejl og husk at have det sjovt med dem! Det er altid sjovt at opdage disse små plothuller og fejl, der tilføjer lidt ekstra underholdning til vores TV-oplevelse. Og hvem ved, måske er der endda flere fejl, der venter på at blive opdaget af vores skarpe øjne!

Andre populære titler: Food WarsRumble FishPaprikaOutlaw KingStranger ThingsDie Weite der NachtSwiss Army ManThe Shawshank RedemptionMrs. Harris Goes to ParisThe Black PhoneNothings All BadCocoShes the ManThe Hunger GamesArmy of ThievesThe Good FightBilet pentru paradis24The MummyJulefrokostenGrænserThorSisuThe LobsterIndiana Jones și cadranul destinuluiRitualulBiker Mice from MarsCharm City KingsGiftedHeroes RebornThe Girl Who Leapt Through TimeThe Chelsea DetectiveThe NeversExtractionMoonlightShamelessThe DawnDont Worry DarlingDr. NoTrue RomanceMr. DeedsKickboxerCha Cha Real SmoothYou Only Live TwiceFear the Walking Dead: Dead in the WaterThe Crush42The GentlemenTron