kinokvinder.dk

Girls und Panzer (TV Series 2012–2013)


Overblik

Titel Girls und Panzer
Udgivelsesdato 9. oktober 2012 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Sprog Russisk, Engelsk, Japansk
Også kendt som Girls & Panzer
Produktionsfirmaer Actas, Bandai Visual Company, Hakuhodo DY Media Partners

Resmué

Girls und Panzer er en japansk animeserie, der følger historien om Miho Nishizumi. Miho kommer fra en familie berømt for deres dygtighed inden for Senshado, kunsten at kæmpe i tanks. Dog har hun gjort skam på sin families navn og vælger derfor at gå på den ukendte Oorai High School, som ikke har en Senshado-klub, for at komme væk fra det.

Men skolens elevrådspræsident har andre planer. Hun ønsker at redde skolen fra nedlæggelse ved at vinde Senshado-turneringen. Miho bliver derfor mod sin vilje involveret i tankkampen, hvor skolens piger skal kæmpe mod andre skoler.

Fejl og fadæser i TV-serien Girls und Panzer!

Nyd en god latter, når vi dykker ned i de absurde og komiske fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Girls und Panzer. Selvom serien byder på spænding og action, er der bestemt også plads til lidt sjov og ballade.

Tanken, der tænker på andet end kamp

Et af de mest bemærkelsesværdige øjeblikke i Girls und Panzer er, når en af tankene pludselig begynder at daydreame midt under kampen. Vi kan kun forestille os, hvad der får en tung kampvogn til at drømme om solbadning på en caribisk strand eller smage på en lækker isvaffel. Måske er den træt af altid at være i kamp og ville ønske, den havde valgt en mere rolig tilværelse som isbil.

Teleportation eller usynlighedsmanøvre?

Hold godt fast i sædet, når du ser en tank pludselig forsvinde fra et øjeblik til det næste. Det er tydeligt, at produktionsteamet bag serien må have fået fat i Magiens Tankdoktrin. Man kan kun undre sig over, hvilke spændende rejsemål en kampvogn kan besøge i et andet område af slagmarken. Måske ender de endda i en hel anden verden – Tankverdenen!

Den magiske genoplivning

Du troede måske, at det kun var i fantasy-serier eller zombie-film, at karakterer kunne vågne op igen efter at være blevet slået ihjel? Tænk igen! I Girls und Panzer er der tydeligvis en uudtømmelig kilde til opstandelse. Så uanset hvor mange gange en tank ødelægges i kamp, kan du være sikker på, at den snart vil dukke op igen – klar til endnu en runde af kugler, skud og sjove fejl!

Synet, der spiller et helt andet spil

Hold øje med, om du kan få øje på denne sjove fejl i serien. Nogle gange kan du se en karakter, der reagerer på noget, som er uden for deres synsfelt. Måske har de udviklet ekstraordinære evner som falken, der kan spotte et bytte på kilometers afstand, eller også har de bare særlige briller på, som giver dem et andet perspektiv på verden omkring dem. Hvem ved?

Der er utvivlsomt mange flere fejl og fadæser at opdage i Girls und Panzer, men det er en del af charmen ved serien. Så sæt dig godt til rette, og nyd en god grinepause, når du ser disse sjove fejl passere på skærmen. Det er en god påmindelse om, at selv den mest spændende og actionfyldte historie kan have plads til de mindre alvorlige øjeblikke.

Nu er det tid til at sætte serien på pause og lede efter endnu flere sjove fejl i de kommende afsnit. God jagt og god fornøjelse!

Andre populære titler: I Am BoltSomething in the RainCry WolfBeverly Hills, 90210UnbreakableIndiana Jones and the Kingdom of the Crystal SkullEdge of TomorrowDivergenteRussian Teen AssRick and MortyKnight of CupsMy Left SidePerson of InterestLilo & StitchDear ZoeHereditaryA Star Is BornCool WorldDuneSafe6 UndergroundThe MiniaturistHackersRed Nose Day ActuallyFar til fire i sneenDie Baronin von der TankstelleMy Name Is VendettaThe Walking DeadThe Lego Movie 2: The Second PartThe Last Days of Ptolemy GreyA Star Is BornLittle Miss SunshineHåber du kom godt hjemGreys AnatomyElsker dig for tidenA Royal Christmas BallGuardians of the Galaxy Vol. 3A Friend of the FamilyEvil Dead RiseThe FlashTroublemakersIrreversibleFifty Shades of BlackAtomic BlondeFame MMAThe Thin Red LineBarbieNår storken flyver forbiBlue Beetle