kinokvinder.dk

GLOW (TV Series 2017–2019)


Overblik

Titel GLOW
Udgivelsesdato 23. juni 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk, Russisk, Central Khmer
Også kendt som Glow
Optagelsessteder The Pink Motel & Cadillac Jacks Diner, 9457 San Fernando Road, Sun Valley, California, USA (Tidligere set i film som Drive, Aftersex og The House Bunny)
Produktionsselskaber Tilted Productions, Perhapsatron, Fan Dancer

Resmué

TV-serien GLOW handler om en gruppe kvinder, der optræder i en wrestling-organisation i Los Angeles i 1980erne. Hovedpersonen er Ruth Wilder, en hårdtarbejdende skuespillerinde, der kæmper for at få succes. I 1985 deltager Ruth i en audition til en nystartet wrestling-promotion kaldet Gorgeous Ladies of Wrestling (GLOW).

Ruth er traditionel i sin tilgang til skuespil og har høje idealer, hvilket konstant fører til konflikter med GLOWs direktør, Sam Sylvia. Sam er kendt for sin kynisme og ukonventionelle arbejdsstil, hvilket står i skarp kontrast til Ruths værdier. Tidligt i serien opdager Ruth, at Sam har ansat hendes tidligere bedste veninde, Debbie Eagan, en pensioneret soap-opera-skuespillerinde, til at være med i showet.

Ruth og Debbie havde tidligere haft et anstrengt forhold, efter Ruth havde en affære med Debbies mand, Mark, hvilket endte i skilsmisse. Spændingerne mellem de to kvinder truer med at enten styrke eller ødelægge det nye show.

GLOW er en dramatisk og humoristisk serie, der følger de personlige og professionelle liv af kvindernes wrestling-gruppe. Serien udforsker deres kamp for succes, indbyrdes forhold og det kreative kaos, der opstår, når de sammen skaber et nyt og unikt show i 1980ernes Los Angeles.

Fantastiske fejl i TV-serien GLOW, som seerne har opdaget!

De flyvende hårnåle

TV-serien GLOW er kendt for sine fantastiske kostumer og autentiske 80er-stil. Men vi kan ikke undgå at bemærke en lille fejl i en af kampscenerne. Hvis du kigger nøje efter, vil du opdage nogle hårnåle, der tager en uforglemmelig flyvetur. Det er næsten som om, de har fået vinger og besluttet at udforske en helt ny højde!

Den magiske forvandling

I afsnit 6 sker der noget magisk! En af karaktererne går ind i et badeværelse iført en blå kjole, men når hun kommer ud, er kjolen pludselig blevet rød. Enten har vi at gøre med en ægte troldmand eller også var der nogen, der faldt i søvn under klipningen. Hvem vidste, at man kunne skifte kjolefarve ved at åbne en dør?

Tidsrejsen til 90erne

I en anden episode opstår der et lidt pinligt øjeblik. Karakteren Ruth har sin mobiltelefon fremme, og hvad opdager vi? Jo, det viser sig, at hun har en moderne smartphone fra det 21. århundrede! Øjeblikkelig tidsrejse til 90erne? Hvis det var tilfældet, skulle der nok have været lidt mere højtaljede jeans og neonfarvede t-shirts.

Kampen mellem superhopperen og den usynlige tråd

I en episk kampscene får vi øje på en karakter, der ser ud til at kunne hoppe flere meter i luften. Men hvis man kigger nøje efter, vil man opdage en usynlig tråd, der hjælper med denne imponerende svæveflyvning. Det er som om, vores kampsportsmester fik inspiration fra Spider-Man og besluttede sig for at prøve noget helt nyt.

Den pludselige forsvinden

En anden morsom fejl opstår i afsnit 10, hvor en af karaktererne kommer ind i et rum, blinker med øjnene og *poof* pludselig er der en helt anden karakter i rummet. Enten har vi her at gøre med en overnaturlig evne til at skifte ansigt på et splitsekund, eller også har klipperen glemt at tage en lur og besluttet sig for at krydre afsnittet lidt.

Slapstick i slow motion

I den sidste fejl kan man ikke undgå at bemærke et komisk øjeblik i en af kampscenerne, hvor en karakter slår sin modstander i slow motion. Problemet opstår dog, når de slow motion-effekter, der skulle få slaget til at se mere dramatisk ud, pludselig bliver til en kombination af komisk slapstick og Matrix-imitering. Se det med egne øjne for at grine højlydt!

Disse fantastiske fejl i TV-serien GLOW er bare et bevis på, at selv de bedste produktioner har deres småskønhedspletter. Vi kan kun takke seerne for at være så skarpe og opmærksomme, at de har kunnet opdage disse sjove blunders. Vi ser frem til at se, om kommende sæsoner bringer os endnu flere uforglemmelige øjeblikke, der får os til at bryde ud i latter!

Andre populære titler: DeadpoolKlovnCrittersMayfair WitchesA Teoria de TudoMeet Joe BlackAfter We FellSex and the CityJujutsu KaisenCălătorie către sfârșitAbout TimeHolmes & WatsonDancing with the StarsSolaceDuneBabylonFukssvansenReal SteelFleeColetteChurchillKingsman: The Secret ServiceThe Flight AttendantStealth“Låst inde for livet” Del 2HausenWinters BoneElysiumStrattonMan of SteelMaster and Commander: The Far Side of the WorldLa Femme NikitaOs Espíritos de InisherinThe UntouchablesJalla! Jalla!Net.HrPaper LivesBirthMystery MenSay Anything…Harry BrownCrima din Orient ExpressDansegarderobenApe ucigașePrisonersMiseryJust FriendsHotel 13