kinokvinder.dk

Good Girls (TV Series 2018–2021)

De medvirkende i TV-serien Good Girls

Christina Hendricks

Christina Hendricks spiller rollen som Beth Boland i TV-serien Good Girls. Hendricks er en amerikansk skuespiller kendt for sin optræden i Mad Men og Firefly. Hendricks bringer en stærk og karismatisk præstation til serien.

Retta

Retta portrætterer Ruby Hill i Good Girls. Retta er en amerikansk skuespiller og komiker, der tidligere har optrådt i TV-serien Parks and Recreation. Hun tilfører serien en god portion humor og varme med hendes fantastiske skuespil.

Mae Whitman

Mae Whitman spiller karakteren Annie Marks i Good Girls. Hun er en velkendt amerikansk skuespiller, der har medvirket i film som The Duff og Scott Pilgrim vs. The World. Whitman bringer en autentisk og dyb karakter til serien.

Reno Wilson

Reno Wilson har rollen som Stan Hill i Good Girls. Han er også en amerikansk skuespiller og er blandt andet kendt for sin stemme til karakteren Sarge i Transformers-serien. Wilson bringer en stærk og følelsesladet præstation til serien.

Manny Montana

Manny Montana spiller karakteren Rio i Good Girls. Han er en amerikansk skuespiller, der tidligere har optrådt i TV-serier som Graceland og Rosewood. Montana bringer en mystisk og intens energi til serien.

Lidya Jewett

Lidya Jewett spiller Sara Hill i Good Girls. Hun er en ung og talentfuld amerikansk skuespiller, der tidligere har medvirket i film som Hidden Figures og Ready Player One. Jewett bringer en følelsesladet og ægte præstation til serien.

Matthew Lillard

Matthew Lillard har rollen som Dean Boland i Good Girls. Han er en amerikansk skuespiller kendt for sine roller i film som Scream og Scooby-Doo. Lillard bringer en god blanding af humor og alvor til serien.

Isaiah Stannard

Isaiah Stannard spiller karakteren Ben Marks i Good Girls. Han er en amerikansk skuespiller, der er bedst kendt for sin rolle i TV-serien Billions. Stannard bringer en ungdommelig og sårbar dynamik til serien.

Everleigh McDonell

Everleigh McDonell spiller Jane Boland i Good Girls. Hun er en ung skuespiller, der har sin debut i serien. McDonell bringer en frisk og autentisk præstation til serien.

Scarlett Abinante

Scarlett Abinante spiller karakteren Emma Boland i Good Girls. Hun er en ung skuespiller og er også sin debut i serien. Abinante bringer en livlig og underholdende præstation til serien.

Mason Shea Joyce

Mason Shea Joyce har rollen som Danny Boland i Good Girls. Han er også en ung skuespiller og har ligeledes sin debut i serien. Joyce bringer en sjov og charmerende præstation til serien.

Braxton Bjerken

Braxton Bjerken spiller karakteren Kenny Boland i Good Girls. Han er en ung skuespiller, der har tidligere erfaring med at medvirke i TV-serien Atlanta. Bjerken bringer en sød og uskyldig præstation til serien.

Carlos Aviles

Carlos Aviles har rollen som Mick i Good Girls. Han er en amerikansk skuespiller og har optrådt i film som McFarland, USA og Mayans MC. Aviles bringer en farlig og spændende karakter til serien.

Danny Boyd Jr.

Danny Boyd Jr. spiller Harry Hill i Good Girls. Han er en amerikansk skuespiller og har medvirket i film som Fences og Selma. Boyd Jr. bringer en følelsesladet og autentisk præstation til serien.

James Lesure

James Lesure spiller FBI Agent Turner i Good Girls. Han er en amerikansk skuespiller kendt for sine roller i TV-serier som Las Vegas og Togetherness. Lesure bringer en seriøs og intelligent karakter til serien.

Lauren Lapkus

Lauren Lapkus portrætterer karakteren Agent Phoebe Donnegan i Good Girls. Hun er en amerikansk skuespiller og komiker, der tidligere har medvirket i film og TV-serier som Orange Is the New Black og The Big Bang Theory. Lapkus bringer en frisk og humoristisk præstation til serien.

Zach Gilford

Zach Gilford har rollen som Gregg i Good Girls. Han er en amerikansk skuespiller kendt for sin optræden i TV-serier som Friday Night Lights og The Family. Gilford bringer en charmerende og troværdig præstation til serien.

David Hornsby

David Hornsby spiller karakteren Boomer i Good Girls. Han er en amerikansk skuespiller og manuskriptforfatter, der tidligere har optrådt i TV-serier som Its Always Sunny in Philadelphia og Sneaky Pete. Hornsby bringer en skurkagtig og manipulativ karakter til serien.

Good Girls er skabt af Jenna Bans, der har samlet et imponerende hold af talentfulde skuespillere til at bringe historien og karaktererne til live.

Overblik

Titel Good Girls
Udgivelsesdato 3. juli 2018 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Những Cô Nàng Ngoan Ngoãn
Optagelsessteder Doraville, Georgia, USA (sæson 1)
Produktionsselskaber Minnesota Logging Company, Universal Television

Resmué

Good Girls er en TV-serie, der følger tre forstads mødre, som pludselig befinder sig i desperate omstændigheder og beslutter sig for at stoppe med at spille det sikkert og risikere alt for at tage deres magt tilbage.

De tre mødre, to af dem er søstre, bor i en forstad i Michigan og kæmper for at få pengene til at slå til. De er trætte af at miste alt, så de beslutter sig for at begå et usandsynligt røveri mod et supermarked. Men de opdager hurtigt, at de er kommet ud for mere end de havde regnet med. Deres vellykkede røveri tiltrækker managerens opmærksomhed, da han genkender en af kvinderne, men af en helt anden grund end bare pengene.

Når tre forstads mødre bliver trætte af at kæmpe for at få pengene til at slå til, beslutter de sig for at tage kampen op for sig selv ved at røve det lokale supermarked. Men når manageren får et glimt af en af dem, og byttet er langt mere end forventet, går det hurtigt op for de tre bedste venner, at den perfekte flugt vil være sværere end de tror.

Fejl i TV-serien Good Girls: En komisk gennemgang

Faktafejl – Bantamweight brikken i en hockey verden

Oh, Good Girls, du har gjort det igen med dine sjove faktafejl! I en episode bliver det afsløret, at Beth og Deans søn skal være bantamweight næste år. Men vent lige et øjeblik, er vi lige blevet teleporteret til en boksekamp? Nej, vi befinder os stadig i den skrupelløse verden af hockey!

For dem der ikke er bekendt med hockeyterminologi, er bantamweight faktisk en boksevægtklasse. Så enten skal Beth og Dean tilmelde deres søn til en boksetræning, eller også har de misforstået, hvordan hockey fungerer. Måske er det bare en alternativ dimension, hvor brydning og slapshots går hånd i hånd.

Dean og den forvirrende bantam og bantamweight situation

Men det stopper ikke der, for senere i serien taler Dean pludselig om at lære sin søn at tage en slapshot. Vent et øjeblik, Dean, du er da ikke en hockey-n00b! Havde du ikke lige inden besluttet, at din søn skulle være bantamweight? Det viser os bare, at Dean faktisk ved forskellen mellem bantam og bantamweight, men alligevel formår han at blande det hele sammen.

Måske burde Dean tænke over at tilbringe mere tid i hockeytræningen og måske mindre tid med at blande vægtklasser. Men hvem ved, måske er det bare en del af hans charme og uhåndterlige humor. Nu vil vi bare ønske held og lykke til Beth og Dean med at finde ud af, om deres søn spiller hockey eller bokser i næste sæson!

Kom og gør os selskab i at opdage flere fejl

Nu hvor vi har grinet af disse sjove fejl, er det på tide at slutte af. Men før vi gør det, vil vi gerne invitere dig til også at deltage i jagten på fejl i TV-serien Good Girls. Skynd dig og se serien, for måske opdager du endnu flere fejl, der vil få dig til at trække på smilebåndet.

Uanset om det er uhensigtsmæssige valg af vægtklasser eller forvirrede karakterer, så håber vi, at Good Girls fortsætter med at underholde os med sine skønne fejl. Så lad os ryste på hovedet og grine, mens vi nyder det spændende drama og får et godt grin over seriens små misforståelser.

Andre populære titler: Mollys GameElvisGuardians of the Galaxy Vol. 3KidnapThe Shawshank RedemptionErik the VikingGuardians of the Galaxy Vol. 3Winnie the Pooh: Blood and HoneyBoJack HorsemanThe WaitThe FlashBeefGood BurgerBlackhatThe MummyYoung SheldonThe Law According to Lidia PoëtSuper Dragon Ball HeroesThe FalloutScary MovieThe Spanish Princess10 YearsFBOY Island DanmarkFreakyParks and RecreationJohn Wick: Capítulo 4French KissAs InseparáveisRed DwarfDansegarderobenAbbysSteve JobsThe Last Thing He Told MeÜberlebenMy Name Is EarlStumble GuysMinionsHow to Lose a Guy in 10 DaysThe Office7. Kogustaki MucizeTak for i aftenUn Hoț CinstitWinning Time: The Rise of the Lakers DynastyInjusticeGhost RiderIdiocracyA Walk in the WoodsViúva Negra