kinokvinder.dk

Good Luck Charlie (TV Series 2010–2014)

De medvirkende i TV-serien Good Luck Charlie

Good Luck Charlie er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2010 til 2014. Serien blev skrevet af Phil Baker og Drew Vaupen og har et imponerende cast af talentfulde skuespillere. Lad os tage et dybere kig på nogle af de medvirkende i serien.

Bridgit Mendler som Teddy Duncan

Bridgit Mendler spiller hovedrollen som Teddy Duncan, den ældste datter i familien. Hun er en kærlig og ansvarlig teenager, der optager video-dagbøger til sin lillesøster Charlie. Med sin charme og skuespiltalent formår Mendler at give Teddy liv og dybde gennem hele serien.

Leigh-Allyn Baker som Amy Duncan

Leigh-Allyn Baker spiller rollen som Amy Duncan, mor til Teddy og Charlie. Hun er en sjov og energisk karakter, der navigerer gennem de udfordringer, der følger med at være mor til fire børn. Baker formår at levere både grin og rørende øjeblikke i hendes præstation.

Bradley Steven Perry som Gabe Duncan

Bradley Steven Perry spiller Gabe Duncan, den mellemste bror i familien. Gabe er kendt for sine tricks og drillerier, men har også et blødt hjerte. Perry formår at skabe en balanceret karakter, der både er sjov og sårbar.

Mia Talerico som Charlie Duncan

Mia Talerico spiller den yngste og sødeste medlem af Duncan-familien, Charlie Duncan. Selvom hun ikke taler meget i begyndelsen af serien, er hun en central del af handlingen og medvirker i nogle af de mest mindeværdige øjeblikke. Talerico formår at formidle charmen og uskylden af Charlie på en imponerende måde.

Eric Allan Kramer som Bob Duncan

Eric Allan Kramer spiller rollen som Bob Duncan, faren i familien. Han er en kærlig far, der balancerer mellem sit arbejde og sin rolle som familieoverhoved. Kramer bringer en autentisk varme og humor til karakteren, der får ham til at virke som en ægte farfigur.

Jason Dolley som PJ Duncan

Jason Dolley spiller PJ Duncan, den ældste søn i Duncan-familien. PJ er kendt for sin lidt kluntede natur, men har også et stort hjerte. Dolley formår at bringe sjov og charme til karakteren, samtidig med at han formår at skabe øjeblikke af ægthed.

Udover disse centrale roller indeholder serien også et talentfuldt ensemble af skuespillere:

  • Raven Goodwin som Ivy Wentz
  • Shane Harper som Spencer Walsh
  • Micah Williams som Emmett
  • Patricia Belcher som Mrs. Estelle Dabney
  • Logan Moreau og Luke Baird som Toby Duncan
  • Ellia English som Mary Lou Wentz
  • Samantha Boscarino som Skyler
  • Ericka Kreutz som Debbie Dooley
  • Kevin Covais som Victor
  • Kalia Fullerton som Hospital Receptionist
  • William Allen Young som Harry Wentz

Good Luck Charlie var en populær TV-serie, der vandt mange fans over hele verden. Den imponerende præstation fra castet var en stor del af seriens succes. De forskellige skuespillere formåede at skabe en autentisk og engagerende verden for seerne, der både bragte grin og følelser.

Overblik

Titel Good Luck Charlie
Udgivelsesdato 4. april 2010
Oprindelsesland USA
Filmmelokationer Los Angeles Center Studios – 450 S. Bixel Street, Downtown, Los Angeles, California, USA
Produktionsselskab Its a Laugh Productions

Resmué

The Duncan-familien er ved at vænne sig til den overraskende fødsel af deres fjerde barn, Charlie. Når forældrene Amy og Bob vender tilbage til arbejde, overlader de deres nyeste tilføjelse i pleje hos hendes tre ældre søskende. Teenagerne Teddy og PJ Duncan samt deres 10-årige bror, Gabe, er blevet pålagt at hjælpe med at opdrage det nyeste medlem af deres familie, Charlotte (kælenavn Charlie), mens deres forældre arbejder. Med deres forældre, der jonglerer fuldtidskarrierer, træder de til, bliver meget fortrolige med babyformel, bøvs, tøj og pasning, samtidig med at de navigerer gennem typisk teenage-liv. -Officiel hjemmeside

Teenagere Teddy og PJ Duncan og deres 10-årige bror, Gabe, har ansvaret for at vænne sig til det nyeste medlem af deres familie, den nye baby ved navn Charlie. Når deres forældre skal vende tilbage til arbejdet, har børnene ansvaret for at passe på Charlie og tage sig af hende, samtidig med at de forsøger at overleve deres teenage-liv. Serien foregår i Denver, Colorado, og fokuserer på Duncan-familien, der stadig tilpasser sig fødslen af deres fjerde barn, Charlotte Charlie Duncan. Da forældrene Amy, der er sygeplejerske, og Bob, der er skadedyrsbekæmper, vender tilbage til arbejde, beder de deres tre ældre børn – PJ, Teddy og Gabe – om at hjælpe med at opdrage deres lillesøster. Samtidig forsøger Teddy, PJ og Gabe at klare skolen og almindelige sociale udfordringer i deres liv. Begivenhederne i hver episode bliver materiale til en videodagbog, som Teddy laver til Charlie. Teddy håber, at videoer vil give nyttige råd til Charlie, efter at de begge er vokset op, og Teddy er flyttet hjemmefra. I slutningen af hver video afslører hun (og/eller andre rollebesætningsmedlemmer) siger Good luck, Charlie eller kan endda sige det indirekte, såsom Ønsk dem held og lykke, Charlie. I løbet af serien afslører Amy for Teddy, at hun er gravid med sit femte barn, men denne historie udvikles først i sæson tre, hvor Amy føder en søn ved navn Toby. Hver episode slutter efter videodagbogen med en begivenhed, der er mærkelig og normalt ikke kunne ske i virkeligheden.

Fem sjove fejl i TV-serien Good Luck Charlie

Kontinuitetsproblemer

I TV-serien Good Luck Charlie er der nogle sjove fejl, som seerne har opdaget. En af dem handler om kontinuitet i seriens billeder. I eksteriørbillederne af huset står der på dørskiltet, at adressen er 501, men når der vises en nærbillede af hoveddøren, står der pludselig 358. Man må håbe, at postbuddet er god til at finde vej!

En anden kontinuitetsfejl ligger i forskellen mellem den forreste veranda, der bliver vist i eksteriørbillederne, og den veranda, der bliver brugt til interiøroptagelserne. Seerne kan ikke undgå at bemærke, at noget ikke helt stemmer her.

Afslørende fejl

I flere af de eksteriørbilleder af Duncan-familiens hus, kan man tydeligt se skyggen af en palmestolpe. Problemet er bare, at palmer ikke gror i Denver. Så enten har nogen flyttet palmerne, eller også er der kommet en eksotisk fristelse forbi – måske en tur til sydens varme?

Diverse fejl

Her har seerne observeret, at familien består af seks personer, men alligevel er der kun fire stole omkring køkkenbordet. Måske bliver der spist på skift, eller også har de bare glemt at købe de ekstra stole. Man kan kun gætte sig til, hvad der foregår her.

Som man kan se, er der blevet plads til lidt sjov og spas i TV-serien Good Luck Charlie. Fejlene er små detaljer, som man kan grine lidt af, når man lægger mærke til dem. Det er altid sjovt, når seerne er skarpe og opdager de små fejl, som slipper igennem redigeringen. Det er med til at gøre serien endnu sjovere at se.

Andre populære titler: Eventyrlig oppussingWelcome to EdenAmeliaProud MaryJournal 64Married… with ChildrenTeen Wolf: The MovieArmageddonGuardians of the Galaxy Vol. 3ZeroZeroZeroNot Dead YetThe RoadHalloween PartyBefore I FallThe CowThat 70s Show21 Grams“Julehjertets hemmelighed” Rumle bliver kidnappetThe TwelveDancer in the DarkZusaBlack MirrorThe Traitors9-1-1: Notruf L.A.Rent-a-GirlfriendHostMen of HonorPokémon: Detective PikachuKrigsseilerenGirl in the BasementComic Relief: BodyguardThe PurgeCapitaniBallerup BoulevardThe Usual SuspectsHis Dark MaterialsTerminator GenisysMoonfallRocksDahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer StoryRådebankLark Rise to CandlefordItThe IntouchablesThe Book of EliShamelessSkinwalker RanchDate Night