kinokvinder.dk

Good Omens (TV Series 2019–2023)

Skuespillerne bag TV-serien Good Omens

Good Omens er en populær TV-serie baseret på romanen af samme navn skrevet af Neil Gaiman og Terry Pratchett. Serien blev udgivet i 2019 og har en imponerende cast af talentfulde skuespillere, der bringer karaktererne til live. Lad os tage et nærmere kig på de medvirkende i Good Omens.

David Tennant som Crowley

David Tennant spiller rollen som Crowley, en dæmon, der er blevet venner med en engel ved navn Aziraphale. Tennant er kendt for sin rolle som den tiende inkarnation af Doctor Who og har også medvirket i andre populære TV-serier som Broadchurch. Hans dygtighed og charme bringer Crowley til livs og gør ham til en af ​​seriens mest mindeværdige karakterer.

Michael Sheen som Aziraphale

Michael Sheen spiller rollen som Aziraphale, en engel, der er blevet venner med Crowley og har opholdt sig på Jorden i mange år. Sheen er en meget respekteret skuespiller, der har optrådt i film som Frost/Nixon og The Queen. Han bringer en blanding af naivitet og godhed til rollen som Aziraphale og skaber en karakter, man straks forelsker sig i.

Miranda Richardson som Shax

Miranda Richardson spiller rollen som Shax, en dæmon af høj rang og kommandør for Infernal Made. Richardson er en erfaren skuespiller, der har vundet flere priser, herunder en Golden Globe. Hendes evne til at spille komplekse og intense karakterer gør hende perfekt til rollen som Shax.

Jon Hamm som Gabriel

Jon Hamm spiller rollen som Gabriel, en arkangel og chef for himmelske styrker. Hamm er bedst kendt for sin rolle som Don Draper i Mad Men, hvor han vandt en Golden Globe og en Emmy-pris. Han bringer en charmerende arrogance og autoritet til rollen som Gabriel og er en glimrende modspiller til Tennant og Sheen.

Nina Sosanya som Nina

Nina Sosanya spiller rollen som Nina, en af ​​Aziraphales kolleger i himmelstyrkerne. Sosanya er en britisk skuespiller, der har optrådt i en bred vifte af film og TV-serier, herunder Love Actually og Killing Eve. Hendes tilstedeværelse på skærmen er altid stærk, og hun tilføjer en ekstra dimension til karakteren Nina i Good Omens.

Doon Mackichan som Archangel Michael

Doon Mackichan spiller rollen som Archangel Michael, den højeste autoritet blandt englene. Mackichan er en skotsk skuespiller og komiker, der har medvirket i mange britiske comedy-serier, herunder Smack the Pony og The Day Today. Hun bringer en unik kombination af styrke og humor til rollen som Archangel Michael.

Gloria Obianyo som Uriel

Gloria Obianyo spiller rollen som Uriel, en engel og en af ​​Aziraphales kolleger. Obianyo er en talentfuld sanger og skuespiller, der har medvirket i teaterproduktioner som Hadestown og Jesus Christ Superstar. Hendes musikalske tilgang til rollen som Uriel tilføjer en ekstra dimension til hendes præstation.

Frances McDormand som Gud

Frances McDormand lægger stemme til rollen som Gud. McDormand er en Oscar-vindende skuespiller, der er kendt for sine stærke præstationer i film som Fargo og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Hendes stemme er fyldt med autoritet og visdom, hvilket gør hendes præstation som Gud imponerende og mindeværdig.

Maggie Service som Maggie

Maggie Service spiller rollen som Maggie, en af ​​Aziraphales kolleger i himmelstyrkerne. Service er en britisk skuespiller, der har optrådt i flere populære TV-serier som Call the Midwife og Doctor Foster. Hun bringer en blanding af varme og humor til rollen som Maggie og skaber en forbindelse til seerne.

Sam Taylor Buck som Adam Young

Sam Taylor Buck spiller rollen som Adam Young, et dødeligt barn, der efter sigende er den Antikrist. Taylor Buck er en ung britisk skuespiller, der har optrådt i flere film og TV-serier. Hans uskyldige og nysgerrige præstation som Adam bringer en vigtig dynamik til serien.

Daniel Mays som Arthur Young

Daniel Mays spiller rollen som Arthur Young, Adams stedfar. Mays er en britisk skuespiller, der har medvirket i mange populære film og TV-serier, herunder Line of Duty og Rogue One: A Star Wars Story. Hans tilstedeværelse på skærmen er altid stærk, og han skaber et spændende dynamisk forhold til Adam som Arthur.

Sian Brooke som Deirdre Young

Sian Brooke spiller rollen som Deirdre Young, Adams mor. Brooke er en britisk skuespiller, der er bedst kendt for sin rolle som Eurus Holmes i TV-serien Sherlock. Hendes præstation som Deirdre viser både sårbarhed og styrke, og hun skaber en indflydelsesrig karakter i Good Omens.

Ollie som Hund

Ollie spiller rollen som Hund, Crawleys loyale følgesvend. Ollie er en trænet border collie og bringer en charmerende og morskabende tilstedeværelse til serien.

Quelin Sepulveda som Muriel

Quelin Sepulveda spiller rollen som Muriel, en dæmon, der forsøger at følge Crowleys ordre. Sepulveda er en ung skuespiller, der debuterede i serien Good Omens.

Ned Dennehy som Hastur

Ned Dennehy spiller rollen som Hastur, en dæmon af høj rang og kommandør for Infernal Made. Dennehy er en irsk skuespiller, der har optrådt i flere film og TV-serier, herunder Peaky Blinders og Mandy. Hans evne til at spille komplekse og skurkagtige karakterer gør ham perfekt til rollen som Hastur.

Jack Whitehall som Newton Pulsifer

Jack Whitehall spiller rollen som Newton Pulsifer, en heksjæger og journalist. Whitehall er en britisk komiker og skuespiller, der er kendt for sine roller i komedieserier som Fresh Meat og Bad Education. Han bringer en blanding af klodsethed og mod til rollen som Newton og tilføjer en humoristisk tone til serien.

Amma Ris som Pepper

Amma Ris spiller rollen som Pepper, en ung heks. Ris er en ung skuespillerinde, der debuterede i serien Good Omens. Hendes præstation som Pepper er imponerende og viser en stor potentiale for fremtiden.

Michael McKean som Witchfinder Sergeant Shadwell

Michael McKean spiller rollen som Witchfinder Sergeant Shadwell, en heksjæger og medlem af det alternative heksejægeragentur. McKean er en amerikansk skuespiller og musiker og er kendt for sine roller i film som This Is Spinal Tap og TV-serier som Better Call Saul. Hans præstation som Shadwell er både morsom og overbevisende.

Good Omens har en utrolig talentfuld cast, der bringer liv til karaktererne og gør serien til en fornøjelse at se. Hver skuespiller bringer noget unikt til deres rolle og tilføjer en ekstra dimension til historien. Deres præstationer er en af ​​hovedårsagerne til, at serien er så populær og elsket af fans over hele verden.

Overblik

Titel Good Omens
Udgivelsesdato 31. maj 2019 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien og USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Добрі передвісники
Optagesteder Bovingdon Airfield, Chesham Road, Bovingdon, Hemel Hempstead, Hertfordshire, UK (Studie)
Produktionsselskaber Amazon Studios, BBC Studios, Bang Post Production

Resmué

I TV-serien Good Omens er Aziraphale og Crowley nu forvist fra Himmelen og Helvede, og de er nødt til at samarbejde igen efter ankomsten af et mystisk bekendt ansigt.

I sæson 2 optræder en nøgen ærkeengel ved døren til den oprørske engel Aziraphales boghandel, uden erindring om hvem han er eller hvordan han er endt der. Aziraphale og den pensionerede dæmon Crowley får et yderst kompliceret liv. Både Himmelen og Helvede er desperate efter at finde den flygtede. Mens Crowley og Aziraphale forsøger at reparere en menneskelig romance, bliver tingene stadig farligere for dem, både i fortiden og i nutiden.

Fejl i TV-serien Good Omens: Seerne opdager det utænkelige

TV-serien Good Omens har fanget publikums opmærksomhed med sin fantasifulde fortælling, men intet er perfekt – heller ikke denne serie. Selvom den er fuld af sjov, action og overraskende vendinger, har seerne ikke kunnet undgå at spotte nogle fejl undervejs. Lad os dykke ned i nogle af disse uheldige øjeblikke, der har fået os til at gispe, grine og græde – alt sammen på én gang.

1. De magiske trylleformularers diskrete charme

Vi har alle set Harry Potter-figurer trylle med deres tryllestave, men i Good Omens ser det ud til, at deres magiske kræfter er blevet lidt for diskrete. Nogle seere har bemærket, at skuespillerne bare vifter med stokke, mens der ikke sker noget spektakulært på skærmen. Det ser ud til, at denne serie har valgt en mere minimalistisk tilgang til magi, hvor handlingen får lov til at tale for sig selv. Lidt anticlimaktisk, ikke?

2. Duften af forvirring: En parfumeret fejl

En nøgleepisode i Good Omens involverer en magisk duft, der skal afsløre skjulte hemmeligheder. Desværre ser det ud til, at de castede skuespillere ikke har fået besked om denne kritiske detalje. Flere seere har bemærket, at de ser ud til at undre sig over eller endda fnyse af en usynlig aroma. Måske tog produktionen genbrug af en dårligt lugtende rekvisit, som resten af holdet var blevet advaret om!

3. Outfits, der er ude af tid og sted

Good Omens har en vældig imponerende garderobe, der afspejler forskellige tidsperioder og kulturer. Men nogle seere har været hurtige til at spotte tøj, der virker helt malplaceret. Forestil dig, at en karakter i gamle dage pludselig rocker en hættetrøje med et trendy slogan. Det ser ud til, at kostumeafdelingen havde det sjovt og gik lidt for vidt med deres kreative frihed.

4. Labyrintiske logiske brølere

Vi kan alle godt lide en god mytologisk twist, men i Good Omens ser det ud til, at logikken nogle gange har fået sig en på tværs. Seere har bemærket plotpoints, der ikke helt hænger sammen, og karakterer, der pludselig skifter personlighed uden forklaring. Det ser ud til, at man i jagten på at skabe et spændende plot har mistet tråden undervejs. Måske burde man investere i nogle flere engle og dæmoner til at holde styr på handlingen?

Selvom Good Omens har haft nogle stolpeskud, betyder det ikke, at vi ikke stadig kan nyde serien. Snarere tværtimod! Det er trods alt sjovt at sidde i sofaen og opdage disse fejl og grinende dele dem med andre fans. Lad os tage det som en påmindelse om, at selv de bedste ting i livet kan have nogle lidt sjove fejl.

Andre populære titler: PatriaMax HeadroomScaramoucheBilly Lynns Long Halftime WalkBeverly Hills, 90210Shakespeare & Hathaway: Private InvestigatorsFlower of EvilA Star Is BornMiss ViborgAlphaThe Girl on the TrainBarbie – Fairytopia: MermaidiaWonder WomanAus Mangel an BeweisenAvaJury DutyBorgenKabaneri of the Iron FortressO Meu Cão Tem Um BlogSchool of RockAbout TimeWest Side StoryHillbilly ElegyFuturamaFear and Loathing in Las VegasVigilThe ShallowsTaurusJohn Wick: Capítulo 4The CircleWho Is America?The Incredible Dr. PolSpider-Man: Far from HomeMy Octopus TeacherSan AndreasBullet TrainXBadehotelletTwin Peaks“Exploited Teens” Tiny 19 Yrs Old First Timer EverSenior YearInsideLevande födaThat SummerAfterLockwood & Co.Mission: Impossible – Rogue NationElvisBlack AdamThe Wrong Missy