kinokvinder.dk

Good Witch (TV Series 2015–2021)

Skuespillerne i TV-serien Good Witch

Good Witch er en populær TV-serie, der først blev sendt i 2015 og stadig kører. Serien følger historien om Cassie Nightingale, en enke med magiske evner, der bor i den idylliske by Middleton. Hun har sammen med andre spændende karakterer været med til at skabe en fængslende og underholdende serie. Lad os dykke ned i de medvirkende skuespillere og deres roller.

Catherine Bell som Cassie Nightingale

Catherine Bell spiller hovedrollen som Cassie Nightingale. Hun er seriens hovedperson og udstråler charme og mystik som den magiske enke. Bell har været med i samtlige 76 episoder fra 2015 til 2021 og har formået at fange seernes interesse og kærlighed til karakteren Cassie Nightingale.

Catherine Disher som Mayor Martha Tinsdale

Catherine Disher spiller rollen som borgmester Martha Tinsdale. Hun har været med i alle 76 episoder fra 2015 til 2021 og er en markant karakter i serien. Martha er fuld af energi og er altid klar til en politisk kamp for at bevare byens integritet.

James Denton som Dr. Sam Radford

James Denton spiller rollen som Dr. Sam Radford. Han har været med i 75 episoder fra 2015 til 2021 og er stadig en væsentlig del af serien. Dr. Radford er byens charmerende læge og udvikler et romantisk forhold til Cassie Nightingale.

Kylee Evans som Stephanie Borden

Kylee Evans spiller rollen som Stephanie Borden. Hun har også været med i alle 75 episoder og har bidraget med hendes afbalancerede og kloge karakter. Stephanie er Cassies bedste veninde og er altid klar til at hjælpe i det lokale bageri.

Sarah Power som Abigail Pershing

Sarah Power spiller rollen som Abigail Pershing. Hun har været med i 71 episoder fra 2015 til 2021 og er en vigtig karakter i serien. Abigail er den kyniske heks i byen, der ofte udfordrer Cassies tro på det gode og det magiske.

Bailee Madison som Grace Russell

Bailee Madison spiller rollen som Grace Russell. Hun har været med i 57 episoder fra 2015 til 2021 og er en markant del af seriens handling. Grace er Cassies datter og udvikler sin egen magiske arv gennem serien.

Rhys Matthew Bond som Nick Radford

Rhys Matthew Bond spiller rollen som Nick Radford. Han har været med i 53 episoder fra 2015 til 2020 og er en vigtig karakter i serien. Nick er Dr. Radfords søn og udvikler et nært forhold til Grace Russell gennem serien.

Peter MacNeill som George OHanrahan

Peter MacNeill spiller rollen som George OHanrahan. Han har været med i 47 episoder fra 2015 til 2021 og er en fængslende karakter i serien. George er en tidligere borgmester, der stadig spiller en væsentlig rolle i lokalsamfundet.

Marc Bendavid som Donovan Davenport

Marc Bendavid spiller rollen som Donovan Davenport. Han har været med i 31 episoder fra 2019 til 2021 og er en spændende tilføjelse til serien. Donovan er en mystisk karakter med oplysninger om Cassies fortid.Alle de andre skuespillere i Good Witch bidrager også til serien med deres unikke karakterer og talentfulde præstationer. Deres samlede indsats er med til at skabe den fantastiske atmosfære og den magiske verden, som serien Good Witch er kendt for.Serien blev skabt af Craig Pryce og Sue Tenney, der har samarbejdet om at bringe det magiske univers til live. Gennem deres vision og dygtighed har de formået at skabe en serie, der har fanget millioner af seeres hjerter og skabt et stort og loyalt følge.Good Witch blev hurtigt en publikumsfavorit og har formået at opretholde sin popularitet gennem flere sæsoner. Skuespillerne i serien har leveret fantastiske præstationer og har sammen med resten af holdet skabt en unik og fængslende historie, der har fanget seernes interesse verden over.

Overblik

Titel Good Witch
Udgivelsesdato 28. februar 2015 (USA)
Oprindelsesland Canada, USA
Filmlokationer Hamilton, Ontario, Canada (Radius)
Produktionsselskaber Whizbang Films, ITV Studios

Resmué

Good Witch er en tv-serie, der følger Cassie Nightingale og hendes datter Grace på deres magiske eventyr. Da Dr. Sam Radford flytter ind ved siden af Grey House sammen med sin søn, bliver de tryllebundet af den magiske mor-datter duo.

Fem sjove fejl seere har fundet i TV-serien Good Witch

1. Magisk skønhedssalon uden kunder

I TV-serien Good Witch er hovedpersonen, Cassie Nightingale, ejer af en magisk skønhedssalon. Men har du nogensinde lagt mærke til, at der aldrig er nogen kunder? Det virker som om, at alle i byen allerede er fortryllet af Cassies skønhed og ikke behøver nogen hjælp fra salonen. Måske skulle Cassie overveje at udvide forretningen til at inkludere magisk pizzabagning eller flyvende bilture, så hun kan tiltrække nye kunder og øge sin magiske indkomst.

2. Byen, der aldrig sover

I Middleton, hvor Good Witch foregår, er der en mærkelig mangel på søvn. Uanset tidspunktet på dagen er alle karaktererne vågne, aktive og klar til at håndtere enhver udfordring, der kommer deres vej. Det er som om, de har opdaget en mirakuløs soveteknik, som de burde dele med resten af verden. Eller måske har de alle bare tegnet abonnement på Coffeenetics – en nyligt opfundet øvelse, der holder folk vågne og energiske i 24 timer i døgnet.

3. Den uendelige årstid

Har du nogensinde bemærket, at Middleton føler sig som et dejligt paradis, der er fanget i en tidsboble? Uanset hvornår du ser Good Witch, er det altid en skøn sommerdag med blomster i fuld blomst og solskin fra en skyfri himmel. Vinterbeklædning er fraværende, og børnene smider aldrig deres vandflasker på grund af kulden. Måske er Middleton magisk beskyttet mod årstidsvariationer, eller også er der i virkeligheden kun et årsabonnement til solskin i byen.

4. Det aldrig faldende løv

I tv-serier sker der tit mærkelige ting, og i Good Witch kan du opleve det perfekte eksempel på det evigtgrønne træ. Uanset hvilket tidspunkt af året det er, er træerne altid dækket af frodige grønne blade. Det er som om, at efteråret aldrig rammer Middleton, og træerne nægter at falde i søvn. Hvem har brug for rive og beskæring, når man bare kan nyde evigtgrøn natur hele året rundt?

5. Byen, der mangler mobiler

I Good Witch er mobile telefoner næsten ikke-eksisterende. Alle kommunikerer hovedsageligt ansigt til ansigt, hvilket måske er en sejlivet tradition i Middleton. Det er som om, at mobiltelefonteknologien aldrig har gjort sit indtog i byen. Heldigvis lader det til, at Cassie og resten af indbyggerne har evnen til telepatisk kommunikation, da de altid ved, hvor og hvornår de skal mødes – uden nogen form for koordinering eller udveksling af beskeder. Det er simpelthen magisk!

Disse fejl og mange flere gør Good Witch til en virkelig underholdende serie at se. Mens vi venter på, at disse mysterier bliver løst, kan vi bare lade os fortrylle af Good Witchs magiske univers.

Andre populære titler: BeetlejuiceTeroare in ParisLaw & Order: Special Victims UnitRomina, VTMPoppornJane the VirginPoint BreakSuitsO Grande ShowmanMartyrsDen vita stenenAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaPlaying with FireAt A Distance, Spring Is GreenBad BoysThe Devil All the TimeThe Good PlaceAfter HoursThe Vampire DiariesIn the Heat of the NightThe ScoreThe Social NetworkMusic for Black PigeonsFifty Shades DarkerAs the Crow FliesRunaway BrideDollfaceThe Hunger GamesThor: Love and ThunderPapillonCentral IntelligenceFight ClubHellhole“Madsen og Co.” Hjem kære hjemFriends with BenefitsYellowstoneGoldSpider-Man 3Kiss Kiss Bang BangEvil Dead RiseFrom HellThe PlatformParks and RecreationHellraiserKung Fu HustleYou Only Live TwiceRunaway Bride