kinokvinder.dk

Gossip Girl (TV Series 2007–2012)

Gossip Girl: En Dybdegående Kig på Skuespillerne

Den populære TV-serie Gossip Girl, der blev sendt fra 2007 til 2012, følger livet af en gruppe privilegerede unge på Manhattans Upper East Side, mens de navigerer gennem intriger, kærlighed og skandaler. Serien, der var baseret på en roman af samme navn af forfatteren Cecily von Ziegesar, blev elsket af mange og gjorde skuespillerne til verdenskendte ikoner. Lad os dykke ned i nogle af hovedpersonerne og deres skuespillere.

Blake Lively som Serena van der Woodsen

Blake Lively portrætterede den smukke og karismatiske Serena van der Woodsen, en af seriens hovedpersoner. Serena van der Woodsen var kendt for sin stil og mysterium. Lively blev berømt for sin præstation i Gossip Girl og har siden haft en succesfuld filmkarriere.

Leighton Meester som Blair Waldorf

Leighton Meester spillede den ambitiøse og modebevidste Blair Waldorf. Blairs personlighed og modediktator-attitude gjorde hende til en favorit blandt mange seere. Meester fortsatte sin skuespilkarriere efter Gossip Girl og har også haft success med musik.

Penn Badgley som Dan Humphrey

Penn Badgley portrætterede den intelligente og kreative Dan Humphrey, en karakter, der ofte var uden for gruppen af ​​den privilegerede elite. Badgley fik ros for sin præstation som Dan og har efterfølgende haft succes som skuespiller både i film og tv.

Ed Westwick som Chuck Bass

Ed Westwick spillede den karismatiske og charmerende Chuck Bass. Chuck var kendt for sin unikke stil og sit komplekse forhold til Blair. Westwick blev en populær skuespiller takket være sin præstation i Gossip Girl.

Chace Crawford som Nate Archibald

Chace Crawford spillede rollen som den attraktive og velhavende Nate Archibald. Nate var en karakter med mange roller i sin søgen efter sin egen identitet. Crawford har efter serien haft fortsat karriere succes og er blevet en anerkendt skuespiller.

Kelly Rutherford som Lily van der Woodsen

Kelly Rutherford spillede rollen som Serena van der Woodsens smukke og komplicerede mor, Lily van der Woodsen. Rutherford blev anerkendt for sin præstation og har fortsat sin karriere efter Gossip Girl.

Matthew Settle som Rufus Humphrey

Matthew Settle spillede rollen som Dan Humphreys omsorgsfulde far, Rufus Humphrey. Rufus var kendt for sin lidenskab for musik og støtte til sin familie. Settle har fortsat sin karriere efter serien og er stadig aktiv i film og tv.

Taylor Momsen som Jenny Humphrey

Taylor Momsen portrætterede Dan Humphreys lillesøster, Jenny Humphrey, der var dybt involveret i modeverdenen. Momsen fik anerkendelse for sin præstation som Jenny Humphrey, men har siden fokuseret mere på sin musikkarriere.

Jessica Szohr som Vanessa Abrams

Jessica Szohr spillede rollen som den kreative og uafhængige Vanessa Abrams. Szohr blev kendt for sin præstation, men har efter serien haft succes med flere filmprojekter.

Zuzanna Szadkowski som Dorota Kishlovsky

Zuzanna Szadkowski portrætterede Dorota Kishlovsky, Luksushjemmets betroede hushjælp. Szadkowski blev elsket af mange for sin humoristiske præstation og har haft flere forskellige roller efter Gossip Girl.

Connor Paolo som Eric van der Woodsen

Connor Paolo spillede Serena van der Woodsens bror, Eric van der Woodsen. Paolo var kendt for sin evne til at portrættere komplekse følelser og har fortsat sin skuespilkarriere efter serien.

Kaylee DeFer som Ivy Dickens

Kaylee DeFer spillede Ivy Dickens, der senere blev kendt som Charlie Rhodes. Ivys karakter havde mange hemmeligheder og indebar et twist i seriens historie. DeFer fortsatte også sin karriere efter Gossip Girl.

Margaret Colin som Eleanor Waldorf

Margaret Colin spillede moderen til Blair Waldorf, Eleanor Waldorf. Colin blev anerkendt for sin præstation af karakteren og har haft en lang karriere både i film og tv.

Amanda Setton som Penelope Shafai

Amanda Setton spillede rollen som Penelope Shafai, en af Blairs veninder. Setton blev rost for sin præstation og har fortsat sin karriere som skuespiller.

Nicole Fiscella som Isabel Coates

Nicole Fiscella spillede Isabel Coates, en af Blairs veninder. Selvom hendes karakter ikke fik så meget skærmtid, blev Fiscella anerkendt for sin præstation i Gossip Girl.

Michelle Trachtenberg som Georgina Sparks

Michelle Trachtenberg spillede karakteren Georgina Sparks. Georgina var kendt for sin manipulative adfærd og skabte ofte problemer for de andre karakterer. Trachtenberg blev rost for sin præstation og har fortsat sin karriere efter serien.

Robert John Burke som Bart Bass

Robert John Burke spillede Chuck Bass far, Bart Bass. Bart var kendt for sin dominante personlighed og erindringerne om hans karakter vender tilbage flere gange i serien. Burke blev anerkendt for sin præstation som Bart.

Nan Zhang som Kati Farkas

Nan Zhang spillede rollen som Kati Farkas, en af Blairs veninder. Selvom hendes karakter ikke fik så meget opmærksomhed, blev Zhang anerkendt for sin præstation.

Gossip Girl blev skabt af Stephanie Savage og Josh Schwartz, der begge bidrog til seriens succes. Denne fantastiske besætning af talentfulde skuespillere og skabere gjorde Gossip Girl til en af de mest ikoniske TV-serier i sin tid.

Overblik

Titel Gossip Girl
Udgivelsesdato 19. september 2007 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Gg
Optagelsessteder New York City, New York, USA
Produktionsselskaber 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television

Resmué

Gossip Girl er en TV-serie, der følger livene for priviligerede teenagere på Upper East Side i New York. Serien handler om Serena Van Der Woodsen, en smuk og populær socialite, som alle kender. Hendes bedste ven er Blair Waldorf, men det er altid Serena, det handler om, og ikke Blair. Blair har en kæreste ved navn Nate Archibald, men siden Serena vendte tilbage fra kostskolen, har Nate opført sig mærkeligt. Chuck Bass er en rig og arrogant person. Daniel Humphrey er en ensom dreng fra Brooklyn, som ingen kender. Vi følger livene i denne guilty pleasure-serie, hvor Gossip Girl, en skånselsløs og mystisk blogger, afslører hemmeligheder om teenagerne på Upper East Side i New York. Med kærlighedsintriger og bunker af hemmeligheder, som Gossip Girl altid er på sporet af, er denne serie sikker på at bringe Upper East Side og dens drama ind i vores liv.

Dykk ned i luksuslivet – Gossip Girl fører dig gennem overprissatte og overklasseagtige liv i New Yorks fineste kvarter. Blair Waldorf er en selvudnævnt intrigant, hvis fremtid er lagt på række. Serena Van Der Woodsen er hendes sociale, smukke bedste veninde. I løbet af serien er deres rivalisering og konflikter i centrum. Nate Archibald er den charmerende efterkommer af familien Vanderbilt og den mest eftertragtede ungkarl i gruppen. Chuck Bass er den manipulerende søn af en magtfuld far. Deres romantiske forviklinger fylder det meste af serien. I løbet af alle sæsonerne bliver der skiftet ud mellem forskellige antagonister. Seeren begynder serien med at grine ad den flashy og latterlige præmis, men ender op besat og spændt på at se, hvad der sker.

Velkommen til Upper East Side i New York, hvor de rige og velstillede mingler til velgørenhedsarrangementer og forsøger at håndtere deres altid dramatiske kærlighedsliv, samt vælge hvilke universiteter de vil på. Blair Waldorf er den såkaldte dronning af ungdommen i hendes verden. Hun og hendes venner, Kati Farkas og Isabel Coates, går på en privatskole og deltager i fine fester med deres velhavende forældre. Blair misundes af hendes rivaler, fordi hun tilsyneladende har det perfekte liv, ikke kun på grund af hendes smukke kæreste, Nate Archibald, men også fordi hun har planer om at komme ind på sit drømmestudie, Yale. Da alt, hvad Blair kender, begynder at falde fra hinanden, indser alle, at hendes liv er langt fra perfekt. Vil livet på Upper East Side vise sig at være, hvad det giver sig ud for at være? Eller vil facaden vise, at de rige har de samme problemer som de mindre rige (Jenny og Dan Humphrey), hvis ikke flere? Og måske er Jenny og Dan faktisk mere lykkelige med deres enkle liv uden store forventninger.

Fantastiske fejl i Gossip Girl: Hvad fans har opdaget!

Advarsel: Denne artikel indeholder Gossip Girl-spoilere og vil muligvis afsløre sjove fejl i tv-serien, der vil få dig til at grine højt. Så hvis du er en ægte Upper East Sider eller bare en dedikeret fan, er du kommet til det rette sted!

Plot huller, som selv Blair Waldorf ikke kunne håndtere

Lad os starte med nogle alvorlige plot huller, der får os til at undre os over, om skribenterne havde lidt for mange Cosmopolitans, da de skrev manuskriptet. For det første, hvordan kan Dan Humphrey være Gossip Girl og samtidig blive overrasket over Gossip Girl-posts? Det er som at finde ud af, at du er din egen anonyme beundrer, der sender dig romantiske breve – forvirrende og lidt creepy, ikke?

Og hvad med det faktum, at Serena van der Woodsen bliver sendt på en kostskole i Connecticut i første sæson, men alligevel formår at dukke op til fester og arrangementer i New York hver anden episode? Er der en gadekunstner, der har malet teleportationskræfter på hendes konverse sneakers? Vi vil gerne have nogle af dem!

Spoiler: Karakterer, der forsvinder og genopstår

Har du nogensinde bemærket, at nogle af karaktererne i Gossip Girl har en uhyggelig evne til at forsvinde og dukke op igen, som om ingenting er sket? Hvordan kunne Georgina Sparks pludselig dukke op fra det blå og erstatte en komplet anden skuespiller uden nogen forklaring? Vi vil gerne have nogle af de holografiske teleporteringsmaskiner fra fremtiden, de bruger!

Og hvad angår CeCe Rhodes, Bedste Mormor i Upper East Side, hvordan kan hun overleve at blive diagnosticeret med terminal kræft i sæson 5 og derefter komme tilbage til livet i sæson 6, som om intet er sket? Lad os håbe, at lægerne på Manhattan har opfundet en mirakelkur, der ikke involverer penge eller gode forbindelser, for ellers er vi alle i problemer!

TV-serien, der forvirrer dedikerede seere

Nu hvor vi har snakket om de store fejl, lad os se på nogle af de mindre, men stadig forvirrende, mysterier i Gossip Girl. Hvorfor forblev karaktererne i High School i mindst seks sæsoner? Er de seriøst bogligt udfordret eller bare meget glade for at bruge de samme skoleuniformer år efter år?

Og hvorfor i alverden ser New York City ud som en menneskelig myretue, hvor alle konstant støder ind i hinanden på tværs af byen? Er der en hemmelig underjordisk passage, der forbinder hver eneste Manhattan-blok, og vi er bare ikke inviteret til festen?

Vi elsker det alligevel!

Selvom Gossip Girl har nogle sjove fejl og plot twist, der kan få os til at ridse hovederne, kan vi ikke nægte, at vi stadig oplevede en utrolig underholdende og vanedannende tv-serie. Det er den slags guilty pleasure, der får dig til at tømme en pakke macarons og se en hel sæson på en nat!

Så uanset om du er Team Chuck eller Team Nate, kan vi alle enes om, at Gossip Girl er en kultklassiker, der har givet os mange timers forargelse, latter og æstetisk tilfredsstillelse. XOXO!

Andre populære titler: Pretty WomanWhite ChicksSuicide SquadThe Little MermaidHailey Dean MysteryItRabbit HoleThe WheelHow I Met Your FatherCheersJohn WickDarkwing DuckAnt-Man and the Wasp“The Grand Tour” The Grand Tour: A Scandi FlickDaddy Day CampKSI: In Real LifeScorpionKnox Goes AwayRobin de roodborstDawn of the Planet of the ApesEnough SaidThe HitcherThe Maze RunnerAkiraMagnum P.I.The Nice GuysCape FearNatural Born KillersParks and RecreationDance MomsThe DropoutBarda – Et rollespilSundaySmall Engine RepairVanguardLadder 49Doctor WhoSouthpawPerfect AddictionKlown ForeverThe LoraxRoyalteenRoomBarry LyndonThe Devil All the TimeYour Christmas or Mine?Magnum, P.I.She SaidRevenge