kinokvinder.dk

Grimm (TV Series 2011–2017)

De medvirkende i TV-serien Grimm

Top cast

TV-serien Grimm, der blev sendt fra 2011 til 2017, var en fantastisk blanding af skræmmende eventyr og spændende kriminalhistorier. Serien følger detektiven Nick Burkhardt, spillet af David Giuntoli, der opdager, at han er en Grimm – en efterkommer af et særligt familiearvegods, der gør det muligt for ham at se overnaturlige væsener, der lever iblandt os i skjul. Nick forsøger derefter at opretholde balancen mellem detektivarbejde og sit nye liv som Grimm.

En af de mest markante karakterer var seriens med hovedrolleindehaver David Giuntoli som Nick Burkhardt. Han spillede en afgørende rolle i at formidle seriens handling og ledelse af de overnaturlige fjender, han mødte på sin vej. Med sin udstråling og autentiske præstation var Giuntoli i stand til at skabe en imponerende dybde og kompleksitet i sin karakter, mens han stadig formåede at opretholde Nicks sympati og empati for seerne.

Russell Hornsby spillede rollen som Hanks Griffin, Nicks kollega og bedste ven i politiet. Hornsby formår at bringe en perfekt balance mellem humor og alvor til sin karakter og er med til at skabe det gode samarbejde mellem Nick og Hank, der udgør en central del af serien.

Silas Weir Mitchell spillede rollen som Monroe, en væsenfreund til Nick, der lærer ham om Grimm-verdenen og hjælper ham med at navigere og bekæmpe de farer, der venter dem. Med sin charme og humor skaber Mitchell en utrolig spændende karakter, der udvikler sig gennem seriens forløb.

Sasha Roiz spillede rollen som Captain Sean Renard, en mystisk og kompleks karakter, der er involveret i politiet og som også har forbindelse til Grimm-verdenen. Roiz formår at give sin karakter en aura af uhygge og uforudsigelighed, der gør ham til en af ​​de mest mindeværdige figurer i serien.

Reggie Lee, der spiller rollen som Sergeant Wu, er en af Nicks politikolleger. Han giver serien en let og humoristisk berøring og bringer en sjov og afslappet atmosfære til karaktergalleriet.

Elizabeth Tulloch giver liv til Juliette Silverton, Nicks kæreste og senere kone. Hendes karakter oplever en række ændringer og udfordringer, der giver serien en dramatisk og følelsesladet side.

Bree Turner spiller Rosalee Calvert, der er en væsenapoteker og en af ​​Nicks tætte allierede. Turner formår at bringe dybde og sårbarhed til karakteren, samtidig med at hun skildrer en imponerende styrke og intelligens.

Karakteren Adalind Schade, spillet af Claire Coffee, er en kompleks karakter, der konstant skifter mellem at være en trussel og en allieret for Nick. Coffee gør et fremragende stykke arbejde med at bringe denne kompleksitet og uforudsigelighed til Adalind.

Der er også en række andre talentfulde skuespillere, der har bidraget til serien. Robert Blanche spiller Sgt. Franco, Damien Puckler spiller Meisner, Jacqueline Toboni spiller Trubel, Danny Bruno spiller Bud, Christian Lagadec spiller Sebastien, Alexis Denisof spiller Viktor Albert Wilhelm George Beckendorf, Hannah R. Loyd spiller Diana, Anne Leighton spiller Rachel Wood, Philip Anthony-Rodriguez spiller Marcus Rispoli, og Sharon Sachs spiller Dr. Harper. Alle disse skuespillere formår at skabe dybe og mindeværdige figurer, der bidrager til seriens spænding og drama.

TV-serien Grimm var et unikt stykke underholdning, der kombinerede fantastiske historier, spænding og drama med fantastiske skuespillere. Den mangfoldige og talentfulde rollebesætning spillede en afgørende rolle i at bringe denne fantasiverden til live og skabe en dybdegående og mindeværdig oplevelse for seerne.

All cast & crew inkluderer også skaberne Stephen Carpenter, David Greenwalt og Jim Kouf, som har været afgørende for seriens succeshistorie.

Overblik

Titel Grimm
Udgivelsesdato 28. oktober 2011 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Săn Lùng Quái Vật
Optagelsessteder Portland, Oregon, USA
Produktionsselskaber GK Productions, Hazy Mills Productions, Universal Television

Resmué

I TV-serien Grimm følger vi den erfarne drabsdetektiv Nick Burkhardt, som opdager, at han er en efterkommer af jægere, der bekæmper overnaturlige kræfter. Nick, der er ansat ved politiet i Portland, har set nogle grusomme gerningssteder, men intet forbereder ham på de mærkelige visioner, han begynder at opleve: tilsyneladende almindelige mennesker, der øjeblikkeligt transformerer sig til modbydelige monstre. Et besøg fra hans eneste levende slægtning afslører sandheden. Nick har arvet evnen til at se overnaturlige væsener, og som en Grimm har han til opgave at opretholde balancen mellem menneskeheden og det mytologiske. En reformeret Store Stygge Ulv bliver hans største (og også modvillige) allierede og fortrolige. Det varer ikke længe, før hans arbejde som politimand fører Nick til de kriminelle, han tidligere kun troede fandtes i eventyr.

Portland PD-detektiv Nick Burkhardt opdager, at han er en Grimm og kan se overnaturlige væsener på en måde, ingen andre kan. Sammen med sit politiskilt og Grimm-arkiver, der er blevet sendt ned af hans forfædre fra forskellige steder i verden på forskellige tidspunkter, sætter han sig for at befri byen Portland for dens mest forfærdelige skurke. Han får assistance af Detective Griffin, vennen Monroe og sin kæreste samt lejlighedsvis hjælp fra gæster, efterhånden som historien skrider frem.

Fejl i TV-serien Grimm, set med seernes øjne

I TV-serien Grimm bliver seerne taget med på en fantastisk rejse ind i en verden fyldt med mystik, monstre og mytologi. Men selvom serien har fanget vores opmærksomhed og fascination, har nogle seere ikke kunnet undgå at opdage nogle fejl, der kan ryste selv de mest hårdføre Grimm-fans. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl, der både er sjove og underholdende at grine af.

Faktuelle fejl

I Grimm er der desværre flere faktuelle fejl, der får os til at løfte øjenbrynene. For det første er der armbuen, der angiveligt skulle være flere hundrede år gammel, men befinder sig alligevel med en moderne spændemekanisme. Så hvordan kan det lige hænge sammen? Og som om det ikke var nok, så er der også problemer med udtalen af de tyske ord. Det er som om, at skuespillerne har fået en udtaleguide på tysk i hånden, men er gået direkte til den sidste side og glemte at læse resten. Er du klar over, at i ordet Wesen er det første e faktisk langt, og s er blød? Ups!

Afslørende fejl

Vi er så opslugt af den spændende handling i Grimm, at vi let kan overse nogle af de afslørende fejl. For eksempel er traileren på indersiden mere end dobbelt så bred som på ydersiden, hvilket afslører, at interiøret er filmet i en lydstudio. Måske skulle de have tænkt sig om en ekstra gang, før de lagde så stor en fejl klar som en Wesen på åben gade.

Plot huller

Der er også nogle plot huller, der får os til at undre os. Efterhånden som transplantationskirurgi er blevet etableret, skulle der have været masser af tilfælde, hvor kirurger ved et uheld har transplanteret Wesen-kropsdele, hvilket ville føre til uforklarlige medicinske komplikationer og afsløre Grimm-sammensværgelsen. Desuden burde hemmeligheden om Wesen/Grimm have været afsløret for længst af almindelige mennesker, der adopterede forældreløse Wesen-børn, som på et tidspunkt begyndte at woge, uden nogen familiær tradition eller vejledning til at forklare det hele.

Karakterfejl

Det er svært at ignorere nogle af karakterfejlene i Grimm. For eksempel forsøger Nick aldrig at finde ud af, om der er nogen retsmedicinsk måde at afgøre, om en person var en Wesen efter deres død. Tænk hvis det havde været muligt, det ville have været meget praktisk i de mange tilfælde, hvor Nick kun fik den information fra kontekstuelt eller omstændigt bevis eller vidner, lang tid efter at liget blev opdaget. Nick burde i det mindste have begyndt at snuse rundt omkring om det på et tidspunkt. Og lad os være ærlige, det logiske fra starten ville have været at indtaste alle dataene om væsenerne fra de gamle bøger i en digital database for at gøre dem tilgængelig og søgbar information. Så kunne han have undgået en masse hovedbrud.

Alle disse fejl gør det endnu mere underholdende at se Grimm, da vi kan sidde derhjemme og lege spot fejlen under vores tv-maraton. Men lad os ikke glemme, at serien også har sin charme og spænding, der kan få os til at se bort fra disse små uoverensstemmelser. Så næste gang du ser Grimm, kan du nu få sjov ud af at se efter de skjulte fejl, der får dig til at tænke spooky og addams på samme tid. Rigtig god fornøjelse!

Andre populære titler: River MonstersBefore SunriseLady BirdToddThe 13th WarriorThe ShallowsRescue MeIndiana Jones and the Kingdom of the Crystal SkullBasic InstinctThe ShiningHis Dark MaterialsIf I StayIvanhoeSuffragetteThe GooniesRecep Ivedik 6As InseparáveisPaybackEverything Everywhere All at OncePrison BreakZoolanderThe Blue LagoonThe Bastard ExecutionerMad GodExpend4blesEvil Dead RiseWhite CollarBattle RoyaleThe HolidayScary Movie 3The AmbassadorThe MarksmanNeon Genesis Evangelion“Geordie Shore” Episode #13.10Far til fire – tilbage til naturenWarriorThe Good, the Bad and the UglyDownton AbbeyRoundersHereditaryThat 90s ShowForrest GumpPower RangersA Beautiful LifeHouseThe Last KingdomJack ReacherDie etwas anderen CopsDine Fulde Fem