kinokvinder.dk

Grown Ups (TV Series 1999–2000)

TV-serien Grown Ups – de medvirkende

TV-serien Grown Ups blev sendt i årene 1999-2000 og var en populær sitcom med en lang række dygtige skuespillere. Serien fokuserede på hverdagen og udfordringerne for en gruppe voksne venner, der forsøger at navigere gennem arbejde, kærlighedsliv og familieliv. Her er en liste over de vigtigste medvirkende i TV-serien:

Jaleel White som J. Calvin Frazier

Jaleel White spillede rollen som J. Calvin Frazier i 22 episoder af TV-serien Grown Ups. Han er bedst kendt for sin rolle som Steve Urkel i den populære sitcom Family Matters. Som J. Calvin Frazier repræsenterede White den sjove, klodsede ven, der altid blev involveret i morsomme og uheldige situationer.

Dave Ruby som Gordon Hammel

Dave Ruby spillede rollen som Gordon Hammel i alle 22 episoder af Grown Ups. Hans karakter, Gordon, var en af hovedpersonernes bedste venner og var kendt for sin tørre humor og venskabelige støtte.

Marissa Ribisi som Shari Hammel

Marissa Ribisi portrætterede rollen som Shari Hammel, Gordons kone, i alle 22 episoder af serien. Shari var en kærlig og omsorgsfuld karakter og en del af den indre cirkel af venner.

Bumper Robinson som Marcus

Bumper Robinson spillede karakteren Marcus i 9 episoder af Grown Ups. Marcus var en af hovedpersonernes nære venner og bidrog med sin charme og humor til serien.

Tammy Townsend som Melissa

Tammy Townsend optrådte i 6 episoder af serien som karakteren Melissa. Melissa var en af de kvindelige hovedroller og spillede en vigtig rolle i seriens historielinjer.

Patrick Bristow som Rodney

Patrick Bristow optrådte i 4 episoder af serien som karakteren Rodney. Rodney var en sjov og excentrisk karakter, der tilføjede ekstra humor til serien.

Derek Hughes som Logan

Derek Hughes portrætterede karakteren Logan i 3 episoder af Grown Ups. Logan var en af hovedpersonens kolleger og bidrog til arbejdsmiljøets komik og intriger.

Melissa De Sousa som Donna

Melissa De Sousa optrådte i 2 episoder af serien som karakteren Donna. Donna var en af hovedpersonernes romantiske partnere og en del af seriens kærlighedshistorie.

Mystro Clark som Neil Frazier

Mystro Clark optrådte i 2 episoder af serien som karakteren Neil Frazier. Neil var en af hovedpersonernes familiemedlemmer og bidrog til seriens dynamik og historiefortælling.

Kara Bustos som Blair

Kara Bustos spillede rollen som Blair i 2 episoder af Grown Ups. Blair var en ven af hovedpersonerne og optrådte i forskellige sociale begivenheder og sammenhænge.

Wayne Pére som Jean

Wayne Pére spillede rollen som Jean i 2 episoder af Grown Ups. Jean var en vigtig birolle, der tilføjede ekstra karakter og personlighed til serien.

Lana Parrilla som Waitress

Lana Parrilla optrådte i 2 episoder af serien som karakteren Waitress. Waitress var en mindre rolle, der optrådte i seriens forskellige scener og tilføjede variation til historierne.

Paul Levesque som Cameron Russell

Paul Levesque, bedre kendt under sit ringnavn Triple H, spillede rollen som Cameron Russell i 1 episode af Grown Ups. Cameron var en af hovedpersonernes kolleger og tilføjede ekstra spænding til serien.

Karen Kim som Wendy

Karen Kim optrådte i 1 episode af serien som karakteren Wendy. Wendy var en mindre rolle, der optrådte i en enkelt scene og tilføjede variation til seriens historier.

David Rasche som Kenny Daniels

David Rasche spillede rollen som Kenny Daniels i 1 episode af Grown Ups. Kenny var en af hovedpersonernes bekendte og bidrog med sin unikke personlighed til serien.

Gabrielle Union som Felicia

Gabrielle Union optrådte i 1 episode af serien som karakteren Felicia. Felicia var en romantisk interesse for en af hovedpersonerne og tilføjede ekstra drama til serien.

Rosa Blasi som Carla

Rosa Blasi spillede rollen som Carla i 1 episode af Grown Ups. Carla var en af hovedpersonernes kolleger, der tilføjede ekstra spænding til serien.

Richard Speight Jr. som Guru

Richard Speight Jr. optrådte i 1 episode af serien som karakteren Guru. Gurus karakter tilføjede humor og unikke perspektiver til serien.

Sådan var de medvirkende i TV-serien Grown Ups, der gav seerne et indblik i hverdagen og udfordringerne for en gruppe voksne venner. Serien var præget af humor, venskab og kærlighed, og skuespillerne skabte uforglemmelige karakterer, der vil blive husket af fansen i mange år fremover.

Kilder:Matthew Miller – Skaber af TV-serien Grown UpsIMDb – Liste over alle medvirkende

Overblik

Titel Grown Ups
Udgivelsesdato 23. august 1999 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Adultos
Produktionsselskaber Alan Haymon Productions
Columbia TriStar Television

Resmué

I TV-serien Grown Ups følger vi tre venner, der lige er blevet færdige med deres universitetsuddannelse og må nu forholde sig til voksenlivet.

Den ene ven, Mark, er ved at finde sig til rette i sit første job og forsøger at navigere i det professionelle arbejdsliv. Han oplever udfordringer og læring undervejs, men står også over for svære valg, der kan definere hans karriere.

Den anden ven, Sara, er i gang med at opbygge sin egen virksomhed og kæmper for at få den til at blomstre. Hun oplever modgang og møder forskellige udfordringer, samtidig med at hun forsøger at finde balance mellem arbejde og privatliv.

Den tredje ven, Alex, er midt i et livsstilsskifte. Han har besluttet sig for at forfølge sin passion og tager springet for at blive kunstner. Han står over for kritik og skepsis fra omverdenen, men bliver ved med at forfølge sin drøm.

I løbet af serien følger vi de tre venner i deres individuelle rejser og hvordan de støtter og motiverer hinanden. Vi ser dem tackle voksenlivets udfordringer, lære af deres fejltagelser og vokse som mennesker undervejs.

Grown Ups er en inspirerende og realistisk skildring af overgangen fra studielivet til voksenlivet. Serien viser, hvordan venskab og støtte kan hjælpe med at klare de svære perioder og finde sin egen vej i verden.

Hilariske goofs i TV-serien Grown Ups

Fejl i første episode: Hr. Grønt skifter farve

I den allerførste episode af TV-serien Grown Ups kan vi se en fantastisk scene, hvor hovedkarakteren Hr. Grønt flytter ind i sit nye hus. Men seerne har bemærket en lille detalje, der er gået lidt galt i produktionen.

Da Hr. Grønt først ankommer til sit nye hus, er huset malet i en flot lyseblå farve, der matcher hans favoritfarve. Men i næste scene, hvor han går ind ad døren, er huset pludselig blevet gult som en moden banan!

Er det et mysterium, eller er der blevet udskiftet farvepaletten i løbet af optagelserne? Sjovt er det i hvert fald!

Fejl i sæsonfinalen: Magien er forsvundet

I den spændende sæsonafslutning af Grown Ups bliver seerne taget med på en episk rejse gennem fantastiske eventyrverdener. Men der er en lille hikke, der stjæler lidt af magien.

I en scene, hvor vores helte står over for den onde troldmand, skulle der være blevet brugt avancerede special effects for at skabe et spektakulært øjeblik. Desværre er nogle af effekterne gået tabt, og i stedet for at se troldmandens fortryllende ildkugler, bliver vi præsenteret for et par almindelige tennisbolde, der triller rundt på jorden. Ikke helt den dramatiske effekt, vi havde håbet på!

Måske havde troldmanden en dårlig dag, eller også var det et taletastatur-typosurt! Hvem ved? En ting er sikkert, det er sjovt at se de lidt skæve øjeblikke i en ellers eventyrlig finale.

Fejl i gennemgående detalje: Dørhåndtaget, der aldrig kunne beslutte sig

En af de mest underholdende fejl i hele Grown Ups-serien er den gennemgående forvirring omkring dørhåndtagets placering. Seerne har tydeligt bemærket, at dørhåndtaget skifter side i hver eneste scene!

I den ene scene er dørhåndtaget helt til højre, og i næste scene er det pludselig flyttet til venstre. Er huset fortryllet, eller er det bare en humoristisk måde at holde os på tæerne?

Vi kan kun spekulere på, om skuespillerne led af hjernesvulster eller om produktionsteamet havde en fantastisk sans for komisk detaljering! Uanset hvad var det en sjov detalje at følge med i under hele seriens forløb.

Alle disse fejl og unikke detaljer gør bare TV-serien Grown Ups endnu mere underholdende. Det er som om, at seernes skarpe øje har opdaget skjulte perler, der tilføjer ekstra sjov og fornøjelse til historien.

Så lad os bare nyde de hjertevarmende eventyr, de skæve plot huller og de sjove fejl, som Grown Ups har at byde på!

Andre populære titler: BloodlandsThis Is EnglandAlong Came a SpiderEojjeoda Balgyeonhan HaruAngel Has FallenGirlsDie Schöne und das BiestThe BabadookSnakes on a PlaneSundownWomen TalkingRunaway BrideCatfish: The TV Show“Obi-Wan Kenobi” Part VIThe OrvilleThe KingThe Pale Blue EyeLærkevej – Til Døden os SkillerParadise HotelChicago MedSinister 2UnchartedThe BabadookThe Night HouseAlchemy of SoulsFight ClubForbrydelsenOnly Fools and Horses….Scent of a WomanSălbăticieShadow and Bone: Legenden der GrishaA Very English ScandalBullet TrainWonder WomanEmpire of the SunAlex RiderThe Blair Witch ProjectMade for LoveMumia: Mormântul Împãratului DragonDead Man DownFriends with BenefitsSummer of 84The Gray ManThe Little MermaidBlade Runner 2049Hot Fuzz – Zwei abgewichste ProfisGennem Grand CanyonBorgen