kinokvinder.dk

Haikyu!! (TV Series 2014–2020)


Overblik

Titel Haikyu!!
Udgivelsesdato 5. april 2014 (USA)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som Haikyuu!!
Produktionsselskaber Mainichi Broadcasting System (MBS), Production I.G.

Resmué

TV-serien Haikyu!! handler om den unge dreng Shoyo Hinata, som bliver inspireret til at spille volleyball efter at have set en national mesterskabskamp i TV. Han drømmer om at blive som sin volleyball idol, Kendama-kun, der også er kendt som den lille kæmpe. Shoyo melder sig derfor til sin skoles volleyball klub, men opdager at han er den eneste medlem og at klubben mangler faciliteter til træning.

Trods modgangen giver Shoyo ikke op. I sit sidste år på skolen lykkes det ham at samle fem andre spillere, og de deltager i et rigtigt volleyballturnering. Desværre er deres første modstander holdet, der forventes at vinde turneringen og som har deres eget talentfulde stjerne, Kageyama Tobio, også kendt som kongen af banen. Shoyos hold oplever en sønderlemmende nederlag, men han lover sig selv at blive bedre og overgå Kageyama.

Shoyo starter nu på sin første årgang på Karasuno High School – den samme skole han tidligere så i nationalmesterskabet. Han tilmelder sig skolens volleyballhold med planer om at træne hårdt og slå Kageyama i deres næste møde på banen. Men Shoyo får sig en overraskelse, da han opdager at Kageyama også går på samme skole. Volleyballholdet har virkelig brug for deres evner, men kun hvis de kan holde op med at skændes og lære at arbejde sammen som et hold.

Haikyu!! er en historie om ungdom og volleyball fyldt med kampgejst, skrevet af Haruichi Furudate!!

Fantastiske fejl i TV-serien Haikyu!! – Hvad fans har opdaget

TV-serien Haikyu!! har fanget publikums interesse med sin intense volleyball-action og spændende karakterudvikling. Men selv de bedste tv-serier har fejl, og Haikyu!! er ingen undtagelse. Her er nogle af de fejl, som skarpe seere har opdaget i den populære serie.

Fejlfyldte volleyballregler

Det ser ud til, at selv volleyballreglerne bliver en smule forvirrende for karaktererne i Haikyu!!. Nogle seere har bemærket manglende overholdelse af reglene, som når bolden bliver rørt mere end tre gange på ét hold, uden at modstanderne forsøger at blokere eller sparke den væk. Det er næsten som om, at spillereglerne forsvinder i øjeblikket, og spillerne laver deres egne.

Mystiske forsvundne genstande

Selvom det er en spændende serie, skal man nogle gange ikke være for overrasket, hvis et par ting pludselig forsvinder fra scenen. Nogle seere har bemærket, hvordan bolden forsvinder mystisk midt i et spil eller endda hele værkstedsborde, der pludselig forsvinder fra baggrunden. Måske er der en hemmelig forklaring, eller måske har scenografen bare haft en sjov dag.

Tegnefilmsmagi ved skader

Vi ved alle, at skader er en del af sportsverdenen, men i Haikyu!! ser det ud til, at tegneserieuniverset giver magiske helingskræfter. Flere fans har bemærket, hvordan alvorlige skader, der normalt ville kræve langvarig restitution, pludselig forsvinder uden nogen form for konsekvens. Måske er det et tegn på, at tegnefilmens virkelighed ikke altid følger de samme regler som vores.

Overnaturlige springkræfter

Der er ingen tvivl om, at karaktererne i Haikyu!! har imponerende færdigheder på volleyballbanen, men nogle gange går det lidt over gevind. Nogle seere har bemærket, hvordan spillerne kan udføre spring, der trodser tyngdekraften og får Michael Jordan til at ligne en amatørbasketballspiller. Måske skulle de overveje en karriere som olympiske gymnaster i stedet for volleyballspillere.

Haikyu!! er uden tvivl en fantastisk serie, der formår at engagere og underholde sit publikum trods sine fejl. Så næste gang du ser en af disse fejl, kan du se det som en lille påmindelse om, at selv i den fiktive volleyballverden er intet perfekt – bortset fra spændingen og underholdningen vi får ud af at følge Haikyu!!

Andre populære titler: GirlWild HogsNotting HillAnt-ManUnder the Banner of HeavenRepriseQueen Charlotte: A Bridgerton StoryFocusValerian and the City of a Thousand PlanetsSkamBarryTwisterThe VowStrike BackRussian sleep experimentNeed for SpeedThe IslandHannibalChicago MedKick-AssDark SkiesFollow MeShamelessThe NewsroomDisturbiaThe Watcher – Willkommen im Motor Way MotelHalloween EndsReignGame of LoveFrom Dusk Till Dawn: The SeriesThe GuestThe Divergent Series: InsurgentLast SurvivorsPoenHereditaryRocketmanThe French DispatchAlexa & KatieFamily SecretsRepriseEmily the CriminalHouse of GucciThe DilemmaThe RoomWarriorFuture ManThe Little Mermaid