kinokvinder.dk

Hannibal (TV Series 2013–2015)

Hannibal: En dybdegående introduktion til de medvirkende

Top cast

TV-serien Hannibal imponerer seere verden over med sin intense fortælling og fantastiske skuespil. Her får du en dybdegående introduktion til de medvirkende, der har bidraget til seriens succes:

  1. Hugh Dancy: Spiller rollen som Will Graham. Han medvirker i 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  2. Mads Mikkelsen: Portrætterer Dr. Hannibal Lecter. Han medvirker også i 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  3. Caroline Dhavernas: Spiller rollen som Dr. Alana Bloom. Hun medvirker også i 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  4. Laurence Fishburne: Portrætterer Jack Crawford. Han medvirker i 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  5. Scott Thompson: Spiller rollen som Jimmy Price. Han medvirker i 27 afsnit fra 2013 til 2015.
  6. Aaron Abrams: Portrætterer Brian Zeller. Han medvirker også i 27 afsnit fra 2013 til 2015.
  7. Gillian Anderson: Spiller rollen som Dr. Bedelia Du Maurier. Hun medvirker i 22 afsnit fra 2013 til 2015.
  8. Hettienne Park: Portrætterer Beverly Katz. Hun medvirker i 18 afsnit fra 2013 til 2014.
  9. Kacey Rohl: Spiller rollen som Abigail Hobbs. Hun medvirker i 13 afsnit fra 2013 til 2015.
  10. Lara Jean Chorostecki: Portrætterer Freddie Lounds. Hun medvirker også i 13 afsnit fra 2013 til 2015.
  11. Raúl Esparza: Spiller rollen som Dr. Frederick Chilton. Han medvirker i 12 afsnit fra 2013 til 2015.
  12. Vladimir Jon Cubrt: Portrætterer Garret Jacob Hobbs. Han medvirker i 10 afsnit fra 2013 til 2015.
  13. Katharine Isabelle: Spiller rollen som Margot Verger. Hun medvirker i 9 afsnit fra 2014 til 2015.
  14. Kalen Davidson: Portrætterer Stag Man. Han medvirker i 8 afsnit fra 2013 til 2014.
  15. Eddie Izzard: Spiller rollen som Dr. Abel Gideon. Han medvirker i 6 afsnit fra 2013 til 2015.
  16. Richard Armitage: Portrætterer Francis Dolarhyde. Han medvirker også i 6 afsnit fra 2015.
  17. Gina Torres: Spiller rollen som Bella Crawford. Hun medvirker i 5 afsnit fra 2013 til 2015.
  18. Rutina Wesley: Portrætterer Reba McClane. Hun medvirker også i 5 afsnit i 2015.

Serien, skabt af Bryan Fuller, samler en talentfuld cast og crew for at give seerne en uforglemmelig oplevelse. Fortællingen i Hannibal udforsker den komplekse psyke hos både seriemorderen Dr. Hannibal Lecter og FBI-profileren Will Graham. Det er en psykologisk thriller, der kombinerer spænding, drama og uhygge på en måde, der holder seerne på kanten af deres sæde gennem hver episode.

Med så mange fremragende skuespillere og deres dygtige præstationer er det ikke svært at forstå, hvorfor Hannibal har opnået en dedikeret fanskare og blevet en moderne kultklassiker. Serien fik ros for sit innovative visuelle design, gripende manuskript og skuespil af højeste kvalitet.

Tag dig tid til at dykke ned i Hannibals verden, og lad dig forføre af de medvirkende og deres fantastiske præstationer.

Overblik

Titel Hannibal
Udgivelsesdato 19. september 2013 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Filmmet lokalitet Toronto, Ontario, Canada
Produktionsselskaber Dino De Laurentiis Company
Living Dead Guy Productions
AXN: Original X Production

Resmué

Hannibal er en tv-serie, der udforsker det tidlige forhold mellem den anerkendte psykiater Hannibal Lecter og en ung FBI-kriminel profiler, der hjemsøges af sin evne til at empatisere med seriemordere.

Fejl og fallit i Hannibal: Seernes øjne fejrer seriens misvisende magi

Serier som Hannibal kan være en lækkerbisken for enhver TV-aficionado, men selv de mest dystre dramaer er ikke uden deres grinebidder af fejl. Seere har hævet det kritiske øjenbryn og peget fingre ad visse slip-ups i TV-serien, der fangede vores opmærksomhed og fik selv Hannibal til at skære tænder.

Continuity-katastrofer

En opmærksom fan har bemærket en skelmislyd i historien om Abigails ar. Hun bliver skåret på venstre side af nakken, men arret formår at flytte sig fra venstre til højre side uden at være stillet forrest i køen ved et kosmetisk kirurgiindgreb. Måske skulle Hannibal have sendt hende til sin fragmenteringskunstner, der kunne have hjulpet med denne flytning uden at efterlade et spor.

Geografiske gokkeløjer

De dramatiske og iskolde vinterlandskaber i serien afslører desværre Torontos filmdannelsessteder i stedet for Baltimores billedskønne indstillinger. Baltimores vintre er milde og sneen lægger sjældent sig på jorden i mere end nogle få dage ad gangen. Alligevel støder man på snedækkede landskaber og enorme sneophobninger på gaderne i serien. Snefald kan endda ses igennem vinduet i Hannibals spisestue under næsten hvert måltid. Måske er seriens produktionsteam blot sneet ind i Torontos vintermagi og glemte Baltimores klima.

Karakterkludder

Jack Crawford, lederen af FBIs adfærdsvidenskabelige enhed, viser desværre visse huller i sin ekspertise, som normalt burde være en selvfølge. For eksempel, når Will Graham ikke består ur-testen, spørger han, om Will kunne have snydt. Gennem hele serien undlader Will at fremvise ordentlig laboratorieprocedure. I et obduktionsrum burde man iføre sig kittel, forklæde, handsker, beskyttende futter og beskyttelsesbriller/ansigtsmaske for personlig beskyttelse, hvis man skal nærme sig ligene. Will bærer ingen af disse. Måske skulle Jack og Will finde en solid lærebog om lab-etikette og quitte med deres morderiske klædedragt.

Disse morsomme fejl i Hannibal har udgjort en del af seriens charme og har fået os til at grine gennem de mest blodige scener. Men uanset hvor mange fejl vi finder, fortsætter vi med at se og hengive os til mysteriet og kannibaliseringen af Hannibal Lecter, for der er intet som en god fejl, der holder os underholdt.

Andre populære titler: FortitudeStranger ThingsGlass Onion: A Knives Out MysteryMidwivesComic Relief: BodyguardThe Worst Person in the WorldMegamindAnt-ManKrampusKnight and DayThe Chestnut ManBedragYesChefPennywise: The Story of ItStarship TroopersPuss in Boots: The Last WishThe JonesesSpider-Man: Across the Spider-VerseA Star Is BornBlack RainMonster Boobs: Put Your Love in MeAnd Just Like That…The Ice Storm“Låst inde for livet” Del 2LimitlessLittle Miss SunshineThe Money PitMandela: Long Walk to FreedomGood WifeElvisJeder stirbt für sich alleinRunaway BrideHerculesGirlSwiss Army ManSteppeulvenThe Lost DaughterSo My Grandmas a Lesbian!New in TownBoss Baby – Schluss mit KindergartenScandalGuardians of the Galaxy Vol. 3REDLove Is All You NeedThe BoysThe Last of the MohicansRed NoticeYour Place or MineRed Notice