kinokvinder.dk

Heartbeat (TV Series 1992–2010)


Resmué

Heartbeat er en britisk tv-serie, der finder sted i 1960erne i den fiktive landsby Ashfordly og Aidensfield. Serien følger politibetjentene, det medicinske personale og beboerne i området.

Hovedpersonen, konstabel Nick Rowan, er en engelsk betjent, der beslutter at blive genplaceret i den samme lille landsby, hvor hans kone er født. Han patruljerer i landskabet som en del af en lille enhed, der håndterer forskellige begivenheder og problemer, samtidig med at han holder et øje med den lokale skurk Claude Greengrass.

Serien er baseret på romanen af Nicholas Rhea og foregår i North Riding of Yorkshire. I starten fokuserer den primært på landsbybetjentenes sager, men udvider senere til også at omfatte de lokale læger og sygeplejerskers sager samt livet i landsbyen.

Festlige fejl i TV-serien Heartbeat

TV-serien Heartbeat har underholdt seere i årevis med sin charmerende skildring af livet i landsbyen Aidensfield. Men selv de bedste kan komme på afveje, og seerne har ikke været sene til at opdage nogle sjove fejl, der har sneget sig ind i produktionen. Lad os dykke ned i nogle af de mest festlige fejl, der er blevet påpeget af de kritiske øjne!

Køre forkert på engelsk vis

I åbningssekvensen i 18. sæson af serien kan man se Davids bordeauxfarvede lastbil. Men vent lige et øjeblik – noget ser mærkeligt ud! Ja, det er rigtigt – nummerpladen er blevet spejlvendt, som om lastbilen pludselig har befundet sig i paralleluniverset! Nu er spørgsmålet, om den også kan køre baglæns?

En forvrænget virkelighed

Dette er en sjov en! I introduktionen til 18. sæson kan man spotte vores elskede karakter Derek Fowlds. Men hvis man kigger lidt mere nøje på baggrunden, vil man opdage, at billede af ham er spejlvendt. Har tiden taget en uventet drejning, eller har produktionsteamet haft lidt for megen sjov med billedredigeringen? Hvem ved? Lad os bare håbe, at Derek ikke pludselig begynder at gå baglæns i serien også!

Hvad sker der med Japan?

Så kommer vi til et mysterium, der er mere som en gåde for seerne. I vores research er vi på stødt på en fortløbende mangel på information om seriens japanske handling. Hvorfor vil ingen fortælle os om det japanske plot i Heartbeat? Er det, fordi der er sket en fejl i redigeringen af de internationale udgivelser? Det er nok bedst at lade fantasien flyve frit og forstille sig, at serien pludselig bliver en global sensation med en spændende japansk vinkel!

Selvom fejl kan være irriterende, er det altid sjovt at opdage dem og få lidt ekstra underholdning ud af det. Heartbeat er ingen undtagelse, og selvom holdet bag har givet os mange uforglemmelige øjeblikke, er det også herligt at tage et kig bag kulisserne og spotte nogle små sjove hændelser. Fejl er med til at gøre livet mere farverigt, og ingen kan være perfekte! Så fortsæt med at se Heartbeat, og hvis du finder flere festlige fejl, så slap af, grin lidt og nyd den herlige britiske charme, der gør serien så elsket!

Andre populære titler: Inventing AnnaTransformersGirl in the BasementTrust Nobody 2Desperate HousewivesSnatchTales of the JediMayans M.C.SeveranceA-X-LThe Best Exotic Marigold HotelPoint BreakJoe BellFull Metal JacketProject XNot Another Teen MovieThe DictatorBloodsport IIISherwoodTales of the CityGoldfingerMarcellaThe FounderUngt hjerteWonder Woman 1984FantasiaFate: The Winx SagaRedeeming LoveLittle WomenVelocidade Furiosa – Ligação TóquioWhats Love Got to Do with It?SpanglishKaptajn BimseThe ConferenceInglourious BasterdsThe DefeatedReacherTrue StoryPaths of GloryAirWhite LotusMayor of KingstownSouthpawThe MenuShowgirlsThe InternDemon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Swordsmith VillageThe Devil Wears PradaImperium