kinokvinder.dk

Hellsing Ultimate (TV Mini Series 2006–2012)

Medvirkende i TV-serien Hellsing Ultimate

Hellsing Ultimate er en japansk animeret tv-serie baseret på manga-serien Hellsing skrevet af Kohta Hirano. Serien blev produceret mellem 2006 og 2012 og omfatter i alt 10 episoder. Den byder på en spændende historie om vampyrjægeren Alucard og organistionen Hellsing, der bekæmper overnaturlige trusler.

Topcasts

  • Katie Gray som Seras Victoria
  • Crispin Freeman som Alucard
  • Victoria Harwood som Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing
  • Ralph Lister som Walter C. Dornez
  • Jôji Nakata som Alucard
  • Fumiko Orikasa som Seras Victoria
  • Yoshiko Sakakibara som Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing
  • Gildart Jackson som The Major
  • JB Blanc som Enrico Maxwell
  • Norio Wakamoto som Alexander Anderson
  • Steven Brand som Alexander Anderson
  • Yuri Lowenthal som Captain Pip Bernadotte
  • Dino Andrade som Wild Geese Medlem
  • Taliesin Jaffe som Wild Geese Medlem
  • Siobhan Flynn som Yumi
  • Laura Bailey som Warrant Officer Schrödinger
  • Marcelo Tubert som Doc
  • Liam OBrien som Zeppelin Commander

Bag om skuespillerne

Katie Gray, der spillede Seras Victoria, er en amerikansk stemmekunstner. Hun har også arbejdet på andre anime-serier som Blue Exorcist og Durarara!!. Hendes talentfulde præstation som den kvindelige hovedperson i Hellsing Ultimate bidrog til seriens succes.

Crispin Freeman er en amerikansk skuespiller og stemmekunstner, der har lavet mange forskellige roller i anime-serier. Han er kendt for sin dybe stemme, der passer perfekt til karakteren Alucard. Hans portrættering af Alucard har gjort karakteren utroligt populær blandt fans.

Victoria Harwood, der spillede Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing, er en britisk skuespiller. Hendes velrenommerede sceneerfaring og evne til at formidle styrke og autoritet gjorde hende til det perfekte valg for rollen som den hårdnakkede leder af Hellsing-organisationen.

Ralph Lister er en britisk skuespiller og stemmekunstner, der har arbejdet i både film, tv og teater. Hans rolle som Walter C. Dornez, en erfaren vampyrjæger og butler for Hellsing-familien, blev fremragende portrætteret af Lister. Hans præstation gav karakteren kompleksitet og dybde.

Jôji Nakata er en japansk skuespiller og stemmekunstner, der har medvirket i mange populære anime-serier og film. Hans stemme som Alucard, den magtfulde vampyrjæger med et bedøvende og skræmmende udseende, var med til at skabe en ikonisk karakter og en uhyggelig atmosfære i serien.

Fumiko Orikasa er en japansk skuespiller og stemmekunstner, der er kendt for sin alsidighed. Hendes præstation som Seras Victoria, en ung politibetjent, der bliver en vampyrjæger, er både følsom og stærk. Hendes karakterudvikling i serien blev positivt modtaget af seerne.

Yoshiko Sakakibara er en erfaren japansk skuespiller og stemmekunstner. Hendes skildring af Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing som en beslutsom og handlekraftig leder gjorde karakteren troværdig og mindeværdig.

De øvrige skuespillere, herunder Gildart Jackson, JB Blanc, Norio Wakamoto, Steven Brand, Yuri Lowenthal, Dino Andrade, Taliesin Jaffe, Siobhan Flynn, Laura Bailey, Marcelo Tubert og Liam OBrien, bidrog også til at bringe liv til deres respektive karakterer og bidragede til seriens samlede kvalitet.

Hellsing Ultimate er en tv-serie, der er værdsat for sin stærke karakterdynamik, spændende plot og fantastiske animation. Skuespillerne bag stemmepræstationerne fortjener anerkendelse for deres evne til at indfange karakterernes individualitet og tilføje ekstra dybde til historien.

Kohta Hirano, skaberen af Hellsing-serien, skal også nævnes for hans bidrag til seriens succes. Hans fantastiske historiefortællingsevner og evne til at skabe en mørk og atmosfærisk verden har gjort Hellsing Ultimate til en elsket tv-serie blandt anime-fans.

Overblik

Titel Hellsing Ultimate
Udgivelsesdato 5. december 2006 (USA)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som سلالة هيلسينغ
Produktionsselskaber G.D.H., Geneon Entertainment, Graphinica

Resmué

I TV-serien Hellsing Ultimate følger vi vampyren Alucard, hans herre Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing og hans nyudklækkede elev Seras Victoria, der forsøger at beskytte England mod en krigsgal SS-major, der ønsker at starte en evig krig med sin vampyrhær.

På baggrund af en tip fra Iscariot drager Alucard, Seras og et lejesoldathold hyret af Hellsing til Rio de Janeiro for at finde og eliminere organisationen Millennium. Ved ankomsten bliver de konfronteret af et S.W.A.T.-team sendt af Tubalcain Alhambra, et medlem af Millennium.

Dronningen af England indkalder til et møde mellem Hellsing og Iscariot. Mens de diskuterer, hvad de skal gøre ved Millennium-truslen, afbrydes de af en besked fra Majoren, der erklærer sin hensigt om at gå i krig mod England. Samtidig bliver det britiske skib Eagle kapret af Rip Van Winkle og hendes Millennium-skvadron, og Alucard bliver sendt af sted for at udrydde dem.

Fejl i TV-serien Hellsing Ultimate: En fest for fejlophængere!

Velkommen til en verden af blodsugende vampyrer, onde sjæle og… fejl? Ja, du læste rigtigt! Selv i den mørke og dystre TV-serie Hellsing Ultimate er der ikke helt styr på detaljerne. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, som seerne har opdaget og få et godt grin ud af dem!

Tælle-tåber i gang

I en af de ikoniske scener i serien træder Alexander Anderson ind på et museum og begiver sig ned ad en lang gang. Men hold da op, han har åbenbart problemer med matematikken! I løbet af få sekunder skifter antallet af sværd i hans venstre hånd nemlig som en sindssyg. Først har han fire, så et enkelt, og pludselig har han tre. Måske skulle han overveje at tage en hurtig lektion i at tælle?

Glem-mig-ikke sprogforvirring

En af seernes frustrationer er også forbundet med sprog. De undrer sig over, hvad det franske sprog plot outline for Hellsing Ultimate er. Og for at være ærlig, det undrer os også! Det virker som om, at nogen har glemt at opdatere denne lille detalje. Så lad os alle lære fransk lige nu og skabe vores egne fantastiske plot outline på det smukke sprog! Jo jo, monsieur Alucard.

Fejlmaraton i Hellsing Ultimate

Selvom fejl er noget, som normalt bør undgås i en TV-serie, kan de nogle gange være ekstra underholdende. Hellsing Ultimate er ingen undtagelse. Så læn dig tilbage, grab nogle popcorn og nyd en festlig aften med fejlmaraton i stedet for en alvorlig vampyrfest. Det er trods alt sjovere at grine af fejl end at græde over dem!

Andre populære titler: Florida ManArmageddonThe Company Men“Clown” Aben DitmarkCopycatDune: Part TwoThe MegVenenoZoomRebecka MartinssonHeatCommunityTorben – Der SatansbratenCollateralClarksons FarmGuardians of the Galaxy Vol. 3Jeanne du BarryDetectivii din CaliforniaThus Spoke Kishibe RohanDial M for MurderThe FlashMeet the RobinsonsCutterheadEscape Room: Tournament of ChampionsMansfield ParkLa limita extremaThe DryHotel PortofinoThe Gifted“I huvudet på en mördare” Jonna HenningssonBaywatchYoung RockSuccessionViceroys HouseThe World at WarThe Ice RoadThe Last of UsMedicine ManGodzilla vs. KongThe Little MermaidPitch Perfect 2The OutfitThe Sommerdahl MurdersThe EdgePrimal Fear