kinokvinder.dk

Henry Danger (TV Series 2014–2020)

Henry Danger: TV-serien og dens medvirkende

Henry Danger er en populær amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2014 til 2020. Serien blev skabt af Dana Olsen og den berømte producer Dan Schneider. Henry Danger handler om en teenager ved navn Henry Hart, der bliver assistent for superhelten Captain Man og hjælper med at bekæmpe kriminalitet i byen Swellview. Serien byder på spændende eventyr, humor og fantastiske karakterer. Lad os tage et nærmere kig på nogle af de medvirkende, der gjorde Henry Danger til en uforglemmelig oplevelse for fans over hele verden.

Jace Norman som Henry Hart / Kid Danger

Jace Norman spiller hovedrollen som Henry Hart, en typisk teenager med en hemmelig identitet som Kid Danger. Henry arbejder som assistent for Captain Man og bruger sine evner til at bekæmpe forbrydere. Jace Norman gjorde en fantastisk præstation som Henry, og hans charme og talent gjorde ham til en af seriens mest elskede karakterer.

Cooper Barnes som Ray Manchester / Captain Man

Cooper Barnes portrætterer superhelten Captain Man, der også fungerer som Henrys mentor og arbejdsgiver. Ray Manchester er en erfaren og sej superhelt med imponerende evner. Cooper Barnes leverede en imponerende præstation som Captain Man og fik karakterens styrke og karisma til at skinne igennem.

Riele Downs som Charlotte Page

Riele Downs spiller rollen som Charlotte Page, Henrys bedste veninde og klassekammerat. Charlotte er en intelligent og modig pige, der er en vigtig del af Henrys eventyr som Kid Danger. Riele Downs formåede at bringe en unik personlighed til karakteren og skabte en stærk og inspirerende kvindelig figur i serien.

Sean Ryan Fox som Jasper Dunlop

Sean Ryan Fox portrætterer Jasper Dunlop, en af Henrys venner og klassekammerater. Jasper er sjov og lidt klodset, og han er altid klar til at hjælpe Henry og Charlotte med deres eventyr. Sean Ryan Foxs komiske timing og charmerende tilstedeværelse gjorde Jasper til en favorit blandt fans af serien.

Ella Anderson som Piper Hart

Ella Anderson spiller rollen som Piper Hart, Henrys lillesøster. Piper er en energisk og humoristisk karakter, der tilføjer ekstra sjov og kaos til serien. Ella Anderson gjorde en fantastisk præstation og gav Piper en levende og livlig personlighed.

Michael D. Cohen som Schwoz Schwartz

Michael D. Cohen spiller rollen som Schwoz Schwartz, en opfindsom teknikgeni og vigtig medhjælper for Captain Man og Kid Danger. Schwoz er en unik karakter med sin egen charme og humor, og Michael D. Cohens skuespilsevner gav karakteren en uforglemmelig tilstedeværelse.

Udover disse medvirkende indeholder serien også et talentfuldt ensemble bestående af skuespillere som Jeffrey Nicholas Brown, Kelly Sullivan, Carrie Barrett, Winston Story, Matthew Zhang, Tree OToole, Samantha Martin, Mark Munoz, Patrick Denver, Jill Benjamin, Joe Kaprielian og Mark R. Miscione. Alle bidrog de med deres unikke talenter til at gøre Henry Danger til en af de mest elskede TV-serier.

Henry Danger blev en stor succes på grund af de medvirkendes fantastiske præstationer, den spændende historie og seriens evne til at balancere action, humor og moral. Serien har formået at skabe en hel verden fyldt med spænding og underholdning, som fans i alle aldre har kunnet nyde.

Henry Danger vil altid blive husket som en banebrydende TV-serie, der kombinerede superheltegenren med komedie og skabte noget helt unikt. Takket være de medvirkende, der gav liv til karaktererne og formidlede deres personligheder til perfektion, blev Henry Danger en uforglemmelig del af mange menneskers barndom.

Overblik

Titel Henry Danger
Udgivelsesdato 26. juli 2014 (USA)
Oprindelsesland USA
Kendt under navnet Borgmesteren fra Mars
Optagelsessteder The Burbank Studios – 3000 W. Alameda Avenue, Burbank, California, USA
Produktionsselskaber Schneiders Bakery Uptown Productions

Resmué

Henry Danger er en TV-serie, der følger eventyrene af 13-årige Henry Hart, hvis liv tager en vild drejning, da han bliver udvalgt af superhelten Captain Man til at være hans lærling. Efter at have lovet at holde sin nye identitet hemmelig, skal Henry balancere sit dobbeltliv med udfordringerne i ottende klasse og de sindssyge eventyr som en kriminalbekæmper.

Henry Hart er en 13-årig dreng, der bor i byen Swellview. Han får et deltidsjob som Kid Danger, sidekick til Swellviews velkendte superhelt, Captain Man. Captain Man fortæller Henry, at han ikke må fortælle nogen om sit job, så han forsøger at holde det hemmeligt for sine bedste venner Charlotte og Jasper, sin yngre søster Piper og sine forældre. Henry går til en butik kaldet Junk n Stuff, der har en hemmelig base kaldet Man Caven skjult under, hvor Captain Man arbejder. Captain Man siger, at han ikke vil være der for evigt og har brug for hjælp; snart nok vil han få brug for nogen til at overtage, når han er væk.

En teenage-dreng bliver rekrutteret som sidekick, efter at han har søgt efter et job. Sammen med et hold gør han alt, hvad han kan for at bekæmpe kriminalitet og beskytte byen. I processen skal han holde sit sidekick-liv hemmeligt for sin familie og venner, samtidig med at han balancerer sit liv.

Fem sjove fejl i TV-serien Henry Danger

1. Superkræfter, der kommer og går

En af de sjove fejl, som seere har opdaget i TV-serien Henry Danger, er de uforudsigelige superkræfter hos vores helt, Henry Hart. I en episode kan Henry pludselig løfte et helt hus, men i næste episode kan han ikke engang åbne en syltetøjsglaslåg. Det er da en usædvanligt inkonsekvente kræfter, Henry har! Måske skulle han tage et par lektioner hos en personlig træner?

2. Teleportation med indbyggede transportproblemer

Vores helts evne til at teleportere sig er helt klart praktisk, men der er et lille problem: han kommer ofte frem til sit bestemmelsessted med tøj fra en helt anden æra. Det er som om teleportationen også inkluderer en lille tidsrejse, som Henry ikke havde tænkt sig. Så hvis du ser ham i næste episode iført en middelalderlig rustning, så ved du hvorfor!

3. Skurken, der skifter navn (og hårstil)

I den spændende kamp mellem godt og ondt støder vi på skurken, som elsker at holde os på vores tæer ved at ændre sit navn og hårstil konstant. I den ene episode er han kendt som Dr. Badguy med en helt nede på jorden frisure, og i næste episode kalder han sig selv The Hair King og ser pludselig ud som om han har lige forladt en catwalk. Det er i det mindste beundringsværdigt, hvor meget tid han bruger på sit look, selvom det betyder, at han får lidt sværere ved at undslippe vores helts opmærksomhed.

4. Pludselige forsvindinger uden forklaring

Når det kommer til birollerne i Henry Danger, kan vi ikke undgå at bemærke de pludselige forsvindinger af karakterer i løbet af sæsonen. I den ene episode er Henrys bedste ven med på eventyr, men i næste episode er han bare forsvundet uden nogen forklaring. Måske fandt han et andet job eller måske var han træt af at stå i skyggen af Henrys superheltebedrifter. Hvem ved? Vi kommer nok aldrig til at finde ud af det!

5. Ufattelig hurtig heling

Hvis du tror, at det kun er superhelte, der har mirakuløs heling, så kan du tro om igen. I Henry Danger kan selv de almindelige mennesker hele fra alvorlige skader på bare få sekunder. De kan gå fra at være faldet ned ad en trappe med brækkede knogler til at hoppe rundt som ingenting dagen efter. Måske har de et hemmeligt lager af ekstra ben gemt et sted i huset, eller måske har de bare adgang til et fantastisk bandageprodukt, der kan helbrede alt. I hvert fald er det en fejl, der helt klart får os til at ønske, at vi også kunne hele os selv så hurtigt!

Andre populære titler: Detectivii din CaliforniaTaken DownVirgin la 40 de aniLa limita extremaSamurai JackIvanhoeFallEn kort en langBeau Is AfraidThe MenuThe SquareThe Lazarus ProjectSecret CitySEAL TeamThe Big ShortSpinning ManDe sendte en dame – og tak for detFlightplanLessons in ChemistryMy Friend DahmerJumperAgent HamiltonDracula: The Original Living VampireLa limita extremaBad TeacherThe Day the Earth Stood StillAnatomy of a FallxXx: Return of Xander CageSplash: Jungfrau am HakenKeine gute TatKillers of the Flower MoonIron ManThe World at WarPast LivesGood GirlsBrünoGuardians of the GalaxyHow High 2Avengers: Secret WarsSaints RowThe Quiet GirlThe RecruitStar Wars: The Clone WarsThe BearTaboo HeatJupiter AscendingThe Midnight Meat TrainWhite House Plumbers