kinokvinder.dk

Here Comes Honey Boo Boo (TV Series 2012–2017)

TV-serien Here Comes Honey Boo Boo – Bag om de medvirkende

Top cast

Here Comes Honey Boo Boo var en populær amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2012-2017. Serien, der fik stor opmærksomhed for sin skæve humor og unikke perspektiv, fulgte familien Shannon fra Georgia i deres dagligdag fyldt med sjove og mærkværdige oplevelser. Lad os tage et kig på nogle af de mest fremtrædende medvirkende i serien.

  1. Jo Shannon: Jo Shannon, bedst kendt som Mama June, var familiens overhoved og centrum for meget af seriens handling. Med sin excentriske personlighed og udstråling formåede hun at trække seerne ind i familiens verden. Hun medvirkede i 59 episoder fra 2012-2017.
  2. Alana Thompson: Kendt som Honey Boo Boo, Alana var familiens yngste medlem og en af seriens mest mindeværdige karakterer. Hendes spontanitet og tilstedeværelse fortryllede publikum. Hun medvirkede i 26 episoder fra 2012-2014.
  3. June Shannon: Udover at være mor til Alana og resten af ​​familien, spillede June også en stor rolle i serien. Hendes sjove kommentarer og unikke holdninger gjorde hende til en favorit blandt seerne. Hun medvirkede i 26 episoder fra 2012-2014.
  4. Jessica Shannon: Som en af Alanas ældre søstre spillede Jessica også en væsentlig rolle i serien. Hendes dynamik med resten af ​​familien bidrog til mange mindeværdige øjeblikke. Hun medvirkede i 25 episoder fra 2012-2014.
  5. Lauryn Shannon: Laurie, også kendt som Pumpkin, var en af familiens teenagepiger og bragte masser af sass og humor til serien. Hendes forhold til resten af ​familien og dateringsscener var altid underholdende. Hun medvirkede i 24 episoder fra 2012-2014.
  6. Anna Cardwell: Anna, også kendt som Chickadee, var også en af Alanas søstre og bidrog med sin egen personlighed og historie i serien. Hendes stærke bånd til resten af familien og hendes eget liv blev udforsket i forskellige episoder. Hun medvirkede i 24 episoder fra 2012-2014.
  7. Mike Thompson: Burk er Jo Shannons partner og Alanas far. Hans humoristiske bidrag og dynamik med resten af familien gjorde ham til en vigtig del af serien. Han medvirkede i 19 episoder fra 2012-2014.
  8. Paisley Scott: Med sin korte tid på skærmen formåede Paisley at efterlade et indtryk som en sjov og kærlig karakter. Hun medvirkede i 3 episoder fra 2012-2013.
  9. Wendy D. Lee: Wendy var en vigtig del af serien i sine tre episoder og bidrog med sin egen personlighed og perspektiv. Hun medvirkede i 3 episoder fra 2012-2013.
  10. Kaitlyn Shannon: Kaitlyn, også kendt som Chubbs, var endnu en af Alanas søstre, der tilføjede en sjov og kærlig dynamik til serien. Hun medvirkede i 3 episoder fra 2013-2014.
  11. Michaela Lackey: Michaela deltog som Miss Georgia 2011, og hun optrådte i en enkelt episode i 2012.
  12. Nigel Sherrod: Nigel optrådte i en episode og bidrog med sin egen personlighed og perspektiv til serien i 2013.
  13. Blair Myers: Blair var også en kortvarig del af serien, da hun optrådte i en episode i 2014.
  14. Tyson Jackson: Tyson var en tidligere kandidat fra serien Survivor og optrådte i to episoder i 2013-2014.

Alle de nævnte medvirkende bidrog til at skabe en underholdende og mindeværdig serie. Here Comes Honey Boo Boo blev kendt for sin unikke blanding af humor og ægthed, og dette blev især muliggjort af de mange forskellige personligheder, der udgjorde familien Shannon. Undersøgelse af deres liv og interaktioner gav seerne et indblik i en verden, der kan synes anderledes, men som samtidig var fuld af kærlighed og sammenhold.

Skabt af Doug Mirabello og medvirkende af en bred vifte af talentfulde skuespillere, vil Here Comes Honey Boo Boo altid blive husket som en tv-serie, der formåede at skabe et unikt og rørende portræt af en usædvanlig familie i Georgia.

Overblik

Titel Here Comes Honey Boo Boo
Udgivelsesdato 8. august 2012 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Swamp Mama
Produktionsselskab Authentic Entertainment

Resmué

Here Comes Honey Boo Boo er en reality-tv-serie, der følger livet for Alana Honey Boo Boo Thompson og hendes overvægtige familie i deres hverdag. Alana er kendt fra programmet Toddlers and Tiaras, hvor hun konkurrerer i skønhedskonkurrencer som barn.

Honey Boo Boo og hendes mor June blev kendte ansigter efter en episode i 2012, hvor Alana drak go-go juice før en konkurrence. Drikken, der består af en blanding af Red Bull og Mountain Dew, fik hende til at blive hyperaktiv foran kameraerne. Efterfølgende var mor og datter på talkshow for at forsvare deres indtag af koffein.

Serien fokuserer på Alana og hendes familie, der udover mor June og datter Alana også består af far Sugar Bear samt søstrene Lauryn, Jessica og Anna. Når den yngste datter ikke deltager i skønhedskonkurrencer, følger vi deres dagligdag og liv.

Here Comes Honey Boo Boo kan ses på TLC.

Sjove fejl i TV-serien Here Comes Honey Boo Boo

Familiens usædvanlige navne

En af de mest sjove fejl i TV-serien Here Comes Honey Boo Boo er uden tvivl familiens usædvanlige navne. Vi har Honey Boo Boo, Pumpkin, Chickadee – det minder næsten om en sød dyrepark i stedet for en familie! Man kan kun undre sig over, hvordan de mon finder på disse kælenavne.

Honeys forkærlighed for skønhedskonkurrencer

TV-serien følger Honey Boo Boo og hendes fascination af skønhedskonkurrencer. Men lad os være ærlige, det er lidt underligt at se en så ung pige deltage i sådanne konkurrencer. Det får en til at spekulere på, om det overhovedet er tilladt for børn at deltage i den slags voksenaktiviteter.

Madvaner, der får os til at løbe væk

Lad os ikke glemme familiens uhæmmede kærlighed til junk food. Det er sjovt at se dem spise store mængder af pizza, cheese balls og sodavand, men det er næsten som om, de er på en mission for at afholde deres egne madkonkurrencer. Måske burde de overveje at eksperimentere med nogle grøntsager engang imellem for at gøre det hele lidt mere balanceret.

Vennesnakkets sejr over sprogkundskaber

Det er ingen hemmelighed, at familien har sin helt egen måde at tale på. Og selvom den har sin charme, så er det svært at ignorere, at der er en hel del stave- og grammatikfejl i deres samtaler. Det er som om, de har opfundet deres eget sprog, der kun er forståeligt for dem selv. Man kan ikke lade være med at undre sig over, hvordan de overhovedet klarer sig i hverdagen med sådan en stil.

Familiens begejstring for mudder

Honey Boo Boo og hendes familie har en særlig interesse for alt, der involverer mudder. Fra mudder-wrestling til bare at plaske rundt i mudderpytter – de kan ikke få nok! Det er både morsomt og lidt underligt at se, hvor meget de elsker denne beskidte fascination. Man kan kun gætte på, hvad der får dem til at finde så stor glæde i at blive smurt ind i mudder.

Den overdrevne brug af spraytan

Endelig har vi den overdrevne brug af spraytan! Især Honey Boo Boo og hendes mor elsker at ligne levende gulerødder med deres mørke orange hudfarve. Det er svært at forestille sig, hvordan de ser ud i virkeligheden uden denne kunstige farve. Måske skulle de overveje at besøge en rigtig strand og prøve solens naturlige bruningseffekt?

Andre populære titler: JokerJournal 64Resident Evil: Welcome to Raccoon CityThe MagiciansDer blutige Pfad GottesPepsi, Wheres My Jet?iZombieAlias GraceGirlAll the Old KnivesA Night at the RoxburyFandangoBooksmartThe BlacklistFire of LoveSpeak No EvilThe Incredible HulkThe Terminal ListInkassoBølle Bob – Alle tiders heltBreaking the WavesThe BeguiledAfter the WeddingThe Danish GirlDefending JacobMoonfallPredestinationThe Bastard Son & The Devil HimselfLittle WomenDNAPonyoUnchartedThe ForestBocchi the Rock!HeatwaveDoctor DolittleCatch Me If You CanRed RoseAlle for fireAbbott ElementaryCraciun FericitBuriedThe Power of the DogSoapBabylon 5: The Road HomeA Walk Among the TombstonesThe Hateful EightI, Tonya