kinokvinder.dk

Hey Arnold! (TV Series 1996–2004)


Overblik

Titel Hey Arnold!
Udgivelsesdato 7. oktober 1996
Oprindelsesland USA, Sydkorea, Kina
Optagelsessteder Nickelodeon Animation Studio – 231 W Olive Avenue, Burbank, Californien, USA (studio)
Produktionsselskaber Snee-Oosh Productions
Nickelodeon Animation Studios
Nickelodeon Animation Studios

Resmué

Hey Arnold! handler om hverdagen for Arnold, en fjerdeklasseselev i en navnløs by, der minder om Brooklyn, New York. Han bor i et multiracialt pensionat sammen med sine bedsteforældre og en broget gruppe af venner og naboer.

Arnold er en dagdrømmer, der elsker jazzmusik og har en fodboldformet hoved. Han oplever livet i byen sammen med sin bedste ven Gerald, en dreng med loofah-lignende hår, der er kendt som fortælleren af byhistorierne og den sejeste dreng i klassen.

Arnold plages dog af den irriterende Helga, der er hemmeligt forelsket i ham. Helga er ofte vred og torpederer Arnolds tilværelse, samtidig med at hun skjuler sine følelser for ham.

Fjollede fejl i Hey Arnold!

TV-serien Hey Arnold! har vist sig at være en sand guldgrube af fejl, som trofaste seere har bemærket. Vi har samlet nogle af de mest vanvittige fejl, der vil få dig til at grine højt. Lad os dykke ned i dette komiske rod af continuity, audio/visual unsynchronised og plot holes!

Continuity

I afsnittet Ny Lærer skifter alle elevernes positioner rundt mellem forskellige optagelser, mens Rektor Wartz annoncerer om den gamle lærers pension. Det er som om, de er ude på at forvirre os, mens de jonglerer rundt med deres pladser.

I Elevlærer forsvinder Olgas bagage på magisk vis et kort øjeblik, før hun skal boarde flyet. Måske er det et hokus pokus-trick for at spare på bagagegebyrer?

I Phoebe Snyder vågner Phoebe op og snakker til den statue, hun har vundet uretmæssigt. Mellem optagelserne skifter hun konstant fra en blå sweater til en natkjole og tilbage igen. Tror du, hun er en transformerende beklædningsgenstand?

I Pige-problemer formår Helga at være både i sin stol og stå foran klassen og spidse sin blyant. På samme tid ser det ud til, at bordene er arrangeret i rækker, men når hun taler med Arnold sekunder senere, er de pludselig i grupper. Mon de tror, at vi ikke lægger mærke til disse krumspring?

I Jamie O. i Kærlighed står der KILLER på nummerpladen foran på hans bil, mens der bagpå står KILLR. Er det en bil for livsfarlige aktiviteter, eller er det bare et eksempel på en stavefejl, der gør sig sjov?

Audio/visual unsynchronised

I Harolds Kitty hører vi Harolds mor banke på hans soveværelsesdør for at advare ham om kattemad, men i samme optagelse (og de efterfølgende optagelser) er døren vidt åben. Måske er der en usynlig kraft, der styrer døre og lyd i denne verden.

Plot holes

I Biosquare går Arnold og Helga ind i drivhuset kl. 8:00 om morgenen og skal blive der i 24 timer. Da de vågner næste morgen, påstår Arnold, at der stadig er seks timer tilbage. Det betyder, at klokken er 2:00 om natten, men solen er oppe og skinner. Måske er det et mirakel med perpetuum mobile, der holder solen tændt hele natten?

I 24 Timer tilbage ringer Helga op til Arnold og siger, at der er 22 timer og 46 minutter tilbage, før han dør. Han snakker så med bedstefar, går op ad trappen og snakker med bedstemor. Telefonen ringer og siger, at Arnold har 22 timer og 14 minutter tilbage. Det betyder, at det tog en halv time bare at gå op ad trappen. Mon han har den samme fart som en snegl?

Og disse fejl i Hey Arnold! er kun toppen af isbjerget. Lad os bare sige, at man ikke skal forvente, at alt giver mening i denne absurde verden. Men det gør hele charmen ved serien, ikke? Så næste gang du ser en af disse fejl, kan du bare slappe af, grine og nyde den skøre rejse, som Arnold og hans venner tager os med på.

Andre populære titler: O Brother, Where Art Thou?DuneContagionVacanță criminală 2Prey for the DevilThe Day the Earth Stood StillNever Say Never AgainThe Secret Life of Walter MittyHigh-RiseHitman: Agent 47The DiplomatTMNTYarichin Bitch ClubBelowAvatarRunaway BrideBagdad CafeWere the MillersA Million Ways to Die in the WestDarkland: The ReturnMr. DMean GirlsThe Big 4The Texas Chain Saw MassacreSeparationNormal PeopleAlienSalvationForce of NatureIvanhoeP.I.S. – Politiets indsatsstyrkeThe Tender BarBrünoAnthropoidSuite FrançaiseExtremely Wicked, Shockingly Evil and Vile65The FallThe Lovely BonesMacGyverShamelessMurder on the Orient ExpressViktor mod verdenInto the BadlandsParanormal Activity 4