kinokvinder.dk

Hierro (TV Series 2019–2022)


Overblik

Titel Hierro
Udgivelsesdato 7. juni 2019 (Spanien)
Oprindelsesland Spanien
Sprog Spansk
Også kendt som Иерро
Optagelsessteder El Hierro, Kanariske Øer, Spanien
Produktionsselskaber Movistar+ & ARTE & Portocabo

Resmué

I TV-serien Hierro følger vi den erfarne dommer Candela, der bliver overflyttet til El Hierro, den mest fjerntliggende af De Kanariske Øer. Her opdager hun et mistænkeligt samfund og konfronteres med dødsfaldet af en ung lokal dreng, der blev myrdet dagen før sit bryllup.

På El Hierro, den mest fjerntliggende ø i Kanarieøgruppen, er der begået et mord. Candela, en erfaren dommer med en stærk personlighed, skal lede efterforskningen, mens hun tager sin stilling i et sted, hvor hun ikke passer ind. Øen, med sit barske og skiftende landskab, er hjemsted for et lille samfund med unikke traditioner, hvor ingen går ubemærket ind eller ud, og hvor hemmeligheder er svære at holde. Morderen er sandsynligvis en af øens indbyggere. Alle tror, det er Diaz, en suspekt lokal forretningsmand, der ser ud til at være den skyldige. Men intet er så nemt, hverken med Candela eller med Diaz. De er begge ude efter at finde morderen. Hun gør sit bedste for at udføre sit job, han forsøger at bevise sin uskyld.

Mordet på en ung mand under hans polterabend på El Hierro, den mindste og vestligste ø i Kanarieøerne, er omgærdet af mysterium og formår at ryste det tætknyttede samfund, hvor alle kender hinanden og selv de mindste forseelser hurtigt bliver alment kendte. Candela, den nye bestemte dommer, er lige ankommet til den afsidesliggende ø og kæmper alvorligt med at forstå dens dybt forankrede traditioner og indbyggernes afslappede attitude. For at opspore morderen, der ikke vil tøve med at slå igen, behandler hun sagen og igangsætter en uophørlig og hektisk efterforskning sammen med et par politifolk. I mellemtiden skaber Diaz, en suspekt lokal alfons med en skyggefuld fortid, mistanke om at have blod på hænderne, men øboerne synes at vide mere, end de er villige til at afsløre, hvilket hæmmer både Candelas jagt på morderen og Diaz allesidige forsøg på at bevise sin tvivlsomme uskyld.

Fejl i TV-serien Hierro der får seerne til at grine

Ser du også med spænding og begejstring TV-serien Hierro? Denne spændende krimi-serie har fanget mange seere i sit net af fængslende historie og dramatiske scener. Men selv den mest velproducerede TV-serie er ikke uden fejl, og seere har ikke været bange for at opdage og dele deres observationer. Her er nogle af de fejl, der har fået seerne til at grine højlydt:

Hokus Pokus, hvor blev bilen af?

I en scene ser vi vores hovedperson, den seje og hårdkogte efterforsker, køre afsted i sin smarte bil for at afsløre en skurk. Men sjovt nok ser det ud til, at bilen forsvinder som ved et trylleslag i næste klip. Måske er vores efterforsker også en hemmelig tryllekunstner?

Ninja-stilhed i kampscenerne

Hierro byder på nogle intense kampscener, hvor den onde skurk og vores efterforsker støder sammen i en duel mellem god og ond. Men seerne har opdaget, at næste niveau af stilhed bliver nået under disse kampscener. Pludselig er der ingen lyd – ingen slag, ingen spark, intet som helst. Er de faldet i et lydløst univers, eller er det bare en kreativ måde at fremhæve skuespillernes mimik på?

Borte med blæsten… og rekvisitterne

I et af de mest intense øjeblikke i Hierro ser det ud til, at rekvisitterne har besluttet sig for at tage en pause. Lige som vores heltinde er ved at gribe efter en pistol for at redde dagen, forsvinder pistolen mystisk fra scenen. Måske har pistolen også brug for en pause fra alt dramaet?

Ups, en tidsmaskine?

I en scene ser vi vores efterforsker gå ind i et rum fyldt med dateringsdokumenter. Alt ser ud til at være i orden, indtil seerne opdager, at datoen på dokumenterne hopper frem og tilbage mellem forskellige årstal. Måske har vores efterforsker en magisk tidsmaskine gemt i sin lomme, der uforvarende påvirker dokumenterne?

Det er vigtigt at huske, at selv de bedste TV-serier kan have fejl og pudsige øjeblikke. Disse fejl er blot små hikke i en ellers fantastisk fortælling. Lad os nyde Hierro med et glimt i øjet og tage disse fejl med et smil på læben. Så næste gang du ser Hierro, så hold øje med disse sjove små fejl – de kan gøre din TV-oplevelse endnu mere underholdende!

Andre populære titler: The High NoteAutomataThe DriverEvil Dead RiseThe French DispatchThe Hitmans BodyguardLimboFarawayThe Flash“Joyanima Dating Advice for Men” How To Looksmax – Guide To Looksmaxing For MenFlies on the WallTaxaGroundhog DayUnwelcomeSea PatrolDiebische ElsternUnchartedIdentidade DesconhecidaCasino RoyalePaper MoonThe Big CStuart LittleThe VillageParks and RecreationAmerican BeautyThe Sommerdahl MurdersMr InbetweenWarGamesShaun of the DeadThe GameA Man Called OttoMan of SteelThe 100BallersAlert: Missing Persons UnitCareful What You Wish ForThe PatriotRagnarokDances with WolvesInside Llewyn DavisLegionThe FlashThe Ballad of Buster ScruggsThe BRITs Are ComingPlanet 51The NeverEnding StoryPride & Prejudice