kinokvinder.dk

High Maintenance (TV Series 2016–2020)


Overblik

Titel High Maintenance
Udgivelsesdato 16. september 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som 하이 메인터넌스
Optagelsessteder New York City, New York, USA
Produktionsfirma Janky Clown Productions

Resmué

High Maintenance er en komedieserie, der udforsker de private liv hos forskellige unikke personer i New York, gennem en fællesnævner: deres weed leverandør. Serien giver et indblik i hjemmene og rutinerne hos ekscentriske newyorkere og udforsker de enkelte individers private liv gennem denne fællesnævner, nemlig deres weed leverandør. Hovedpersonen, The Guy, spillet af Ben Sinclair, har en kundekreds bestående af karakterer med hver deres forskellige neuroser, der er så mangfoldige som byen selv.

Fem sjove fejl i TV-serien High Maintenance

High Maintenance er en populær TV-serie, der har fanget seernes opmærksomhed med sin unikke historiefortælling og interessante karakterer. Men selv den bedste serie er ikke fejlfri, og seerne har ikke været blege for at påpege nogle af de små fejl, der har sneget sig ind. Lad os tage et kig på fem af de sjoveste fejl i High Maintenance:

1. Den magiske forsvinden-cykel

I den ene scene ser vi hovedkarakteren cykle gennem byen på sin trofaste tohjulede følgesvend. Men der er et problem – cyklen forsvinder pludselig ud af det blå, og hovedkarakteren fortsætter med at ride gennem gaderne uden nogen form for transport. Er det en magisk cykel, der kan forsvinde og dukke op igen efter behov? Det ville være praktisk!

2. Rejsen til parallelle tidszoner

I en anden episode står karakteren pludselig over for en tidsmæssig udfordring. Han står op midt om natten og tager en togtur til en fjern by. Men vent lige et øjeblik – på magisk vis, når han frem på et tidspunkt, der kun tager få minutter! Det ser ud til, at vores hovedperson har fundet en hemmelig genvej til parallelle tidszoner. Det kunne have sparet ham en masse rejsetid!

3. Den usynlige mobiltelefon

I en intens scene er karaktererne i en telefonisk samtale, hvor de diskuterer et afgørende plotpunkt. Men vent et øjeblik – i stedet for at holde en faktisk mobiltelefon op til øret, har de bare fokusset på ingenting! Det er som om de praktiserer telepatisk kommunikation i stedet. Måske er det en ny form for teknologi, der endnu ikke er blevet afsløret for os dødelige.

4. Den fortryllede rekvisit

I en bestemt scene ser vi en figur gribe fat i en kop kaffe for at tage en slurk. Men hvad sker der? Koppen forvandles pludselig til en tryllestav! Fordi at drikke kaffe er for kedeligt i forhold til at kaste fortryllelser rundt, ikke sandt? Desværre har jeg endnu ikke set den trylleformular, der kan omdanne min egen kaffekop til noget mere spændende.

5. Den udsprungne jordbærkage

Endelig har vi den lækre jordbærkage, der har en vilje til at undrinde sit skæbne. I en scene præsenteres kagen for seeren, men i næste øjeblik er den pludselig blevet spist op uden nogen menneskelig indgriben! Måske er dette et mysterium, der aldrig vil blive løst. Hvordan kan vi forkæle os selv med kage, når den bare kan forsvinde ind i det blå?

High Maintenance er uden tvivl en fantastisk TV-serie, men som vi har set, er den ikke helt uden fejl. Men heldigvis kan vi seerne læne os tilbage, nyde historien og more os over disse små sjove fejl.

Andre populære titler: Kim PossibleDarklandThe Ice StormToo CloseElviraHudson HawkKingsman: The Secret ServiceThe DoubleThe Imitation GameFrench KissHostThe Legend of TarzanWall StreetCoronerFood WarsBlack SailsMan of SteelAsh vs Evil DeadAsphaltSisuThe CovenantRiver MonstersMarried… with ChildrenA Man Called OttoDoc MartinAnt-ManFormiga ZJulehjertets hemmelighedThe Stig-Helmer StoryThe MountainDont Trust the B—- in Apartment 23Space Jam: A New LegacyDisturbiaYellowstoneAirJurnalulThe White QueenThe BabadookPitch BlackHigurashi no naku koro niEverything Everywhere All at OnceEmily the CriminalJourney 2: The Mysterious IslandLittle Women1000 post TerraSo UndercoverMin søsters børn vælter NordjyllandFresh Off the BoatTaxi DriverBlack Mirror