kinokvinder.dk

High Seas (TV Series 2019–2020)


Overblik

Titel High Seas
Udgivelsesdato 24. maj 2019 (USA)
Oprindelsesland Spanien
Sprog Spansk
Også kendt som Alta mar
Optagelsessteder Madrid, Spanien
Produktionsselskab Bambú Producciones

Resmué

High Seas er en spændende TV-serie, der finder sted i 1940erne om bord på et luksusskib på rejse fra Spanien til Brasilien. Serien følger to søstre, som opdager skræmmende familihemmeligheder efter en række mystiske dødsfald ombord på skibet.

Søstrene Eva og Carolina Villanueva tager på en eventyrlig rejse for at starte deres nye liv i Brasilien. Men deres planer tager en dramatisk drejning, da de bliver fanget i et net af mysterier og forræderi.

Der sker en række mystiske dødsfald på skibet, og søstrene begynder at mistænke, at nogen om bord har skumle hensigter. De beslutter sig for at grave dybere og afdække sandheden bag de tilfældige dødsfald.

Mens søstrene graver dybere, afslører de langsomt familiens hemmeligheder og komplekse forhold. De opdager, at intet er, som det ser ud til, og at nogen har en mørk fortid, de forsøger at skjule.

High Seas er en gripende fortælling om kærlighed, bedrag og hemmeligheder, der eskalerer i en kamp om overlevelse på det lukkede og utrolige skibsmiljø. Serien er fyldt med spænding, intriger og uventede twists, der holder seerne på kanten af deres sæder.

Med sin autentiske 1940er-atmosfære og en række veludførte karakterer giver High Seas en fascinerende indblik i denne tidsepoke og udforsker dybden af familiestrenge og mørke hemmeligheder. Serien formår at holde spændingen og interessen oppe gennem hele sæsonen og efterlader seerne med en længsel efter mere.

Fejl og fadæser i TV-serien High Seas

Fejlfyldt flugt på de høje have

Der er intet som en god gammeldags krimiserie, der foregår på en luksuriøs krydstogtsfærge, for at sætte hjertet i brand og få os til at drømme om eventyr. Der er dog kommet nogle få fejl forringende gennem skærmen og forstyrrende vores rejse på High Seas.

Den magiske forsvinden af kronologien

En af de første ting, som mange seere har bemærket, er det forvirrende forhold mellem datoer og begivenheder i serien. Det er næsten som om, at tiden er en flydende størrelse ombord på dette skib. Fra øjeblikkelig helbredelse af sår til mystisk modning af relationer, er det næsten umuligt at holde styr på, hvad der sker hvornår. Måske har besætningen fundet en magisk krystal, der kan bøje tid og rum, eller også er det bare et regelmæssigt program, der har glemt sin kalender.

Det utrolige skiftende skæg

En anden utrolig fejl, som seerne har bemærket, er det utrolige skift i skæglængde hos karaktererne. Nogle gange vågner vores helte op med et klip når det kommer til ansigtsbehåring, og næste øjeblik er deres ansigt pyntet med et busket skæg, der får Gandalf til at ryste af misundelse. Det er næsten som om, at der er en magisk barbermaskine ombord på skibet, der tager sig af deres barbering uden dem selv at ane det.

Det uforklarlige teknologiske tidspunkt

Når man tager turen til de høje have, ville man tro, at man ville være fritaget fra at skulle bekymre sig om teknologi og Wi-Fi, men desværre er dette ikke tilfældet på High Seas. Seere har bemærket, at selvom serien er sat i 1940erne, synes karaktererne at have adgang til en lang række teknologiske vidundere, som vi ikke ville forvente at finde på et krydstogtskib dengang. Det er næsten som om, at vores heltinder og skurke har været i kontakt med en tidsrejsende og har fået lov at tage en smule af fremtiden med sig. Det ville i hvert fald forklare, hvorfor de fortsætter med at tage selfies midt i en opklaring af et mordmysterium.

Den forbløffende transformationsmagi

En af de mest forvirrende fejl, seerne har bemærket, er karakterernes evne til at skifte tøj på mirakuløse måder. Den ene øjeblik iført en overfrakke og det næste øjeblik i en brudekjole – det er virkelig imponerende, hvordan de kan trylle sig fra scene til scene uden besvær. Det kunne være et sjovt indslag i en cirkus, men det virker måske lidt malplaceret i en mordgåde på en færge.

Du er vores redning, kære tekstforfatter

Så mens vores skærme svæver mellem tid og rum, vores skæg udvikler sig som hurtigvoksende planter, og vores karakterer fortsætter med at forbløffe os med deres teknologiske evner og klædeskabe, kan vi i det mindste sætte vores lid til en ting: Takket være dig, kære tekstforfatter, kan vi stadig grine af fejlene og nyde High Seas for den underholdende og humoristiske rejse, den tager os med på.

Andre populære titler: BeyondThe Tomorrow WarBirdman orJumperFear the Walking DeadBrigada sinucigașilor: Misiune ucigașăSnake Eyes: G.I. Joe OriginsCall Me by Your NameDet Forsvundne RavkammerAriel PhenomenonSicarioTell Me Who I AmDeath RaceTarzanDoctor Strange in the Multiverse of MadnessThe Sixth SenseTwilightThe UntoldThe Magnificent SevenKnight RiderStar Wars RebelsJourneys EndOne Piece Film RedO PianoBridesmaidsDaredevilThe SignalMarkus LanzMayor of KingstownThe IslandDrunk Sex Orgy: New Years Sex BallIron ManDinPolle FictionJust Go with ItDemolition ManAmerican BeautyDirilis: ErtugrulAdams ApplesMoonlightAlliedDoc MartinKung Fu Panda 3A Haunted HouseHappy FeetBlow OutDer beste Film aller ZeitenBones and AllEl Dorado