kinokvinder.dk

Hilleo (TV Series 2014–2015)


Overblik

Titel Hilleo
Udgivelsesdato 8. december 2014
Oprindelsesland Sydkorea

Resmué

Hilleo er en TV-serie, der handler om Kim Moon-Ho, en populær reporter, der en dag lærer sandheden om en sag, der fandt sted i fortiden. Han opsøger bevidst personer, der er forbundet til sagen, og hjælper dem. Imens kæmper han med sandheden og sine egne overbevisninger.

En gammel mordsag, der involverer en gruppe, der drev en ulovlig tv-station, bringer forskellige mennesker sammen – heriblandt den mystiske budbringer Healer, der besidder forklædnings- og kampfærdigheder, en reporter fra et andenrangstabloid og en kendt journalist. De kommer til at stå over for en barsk konflikt mellem sandhed og tro.

Kim Moon-Ho er en populær reporter hos et stort tv-selskab. En dag lærer han sandheden om en sag, der fandt sted i fortiden. Han opsøger bevidst personer, der er forbundet til sagen, og hjælper dem. Imens kæmper han med sandheden og sine egne overbevisninger. Samtidig vokser internetreporteren Chae Young-Shin og Seo Jung-Hoo, kendt som Healer, takket være Kim Moon-Hos hjælp, og de udvikler sig til ægte reportere.

Seo Jung-hoo er en lejemorder, der vil gøre, hvad hans klienter beder ham om, undtagen at bortføre eller dræbe mennesker. Han er kendt i sit felt som Healer, den bedste natlige kurér i sin branche. Han får en mystisk mission fra en klient om at overvåge en ung kvinde ved navn Chae Young-sin, en online nyhedsreporter hos et lavt rangeret nyhedsbureau, og rapportere alt, hvad hun gør. Healer ansøger om et job i Chaes virksomhed under dække af en falsk identitet for at opfylde missionen. Det starter som enhver anden opgave for ham, og aldrig forventer han, at han vil falde for den charmerende nyhedsreporter, mens de afslører en 20 år gammel mordsag.

Fem humoristiske fejl i TV-serien Hilleo

TV-serier kan være fantastiske kilder til spænding, drama og endda lidt latter. Men af og til sniger der sig nogle små fejl ind, der kan bringe et smil frem på læben hos seerne. I denne artikel vil vi tage et kig på fem humoristiske fejl, som nogle af seerne har opdaget i TV-serien Hilleo. Så find popcornene frem og lad os grine lidt af disse uforglemmelige pletskud!

Fejl 1: Magisk kaffe?

Eagle-eyed seere har bemærket en sjov detalje i en af episoderne. I en scene står hovedpersonen og nyder en dampende kop kaffe. Men hold nu fast – i næste klip er koppen helt tom igen! Mon vores helt har nogle magiske evner, der får kaffen til at forsvinde i en fart? Vi kan nok alle blive enige om, at det er den slags superkræfter, vi alle gerne vil have!

Fejl 2: Fra dag til nat på et sekund

Denne fejl vil helt sikkert få dig til at grine. I en scene går vores helt og hans partner en tur på en solrig eftermiddag. Men på mirakuløs vis skifter vejret pludselig til nat i næste klip! Er vores hovedperson en vampyr, eller har holdet bag serien bare glemt at tage højde for tidspunkterne på dagen? Hvad end det er, så er vi taknemmelige for dette magiske skift!

Fejl 3: Telefon-maleri-gate

Nogen gange bringer moderne teknologi os i nogle noget underlige situationer. I en episode af Hilleo skulle hovedpersonen tage et billede af et maleri med sin mobiltelefon. Men i stedet for at tage billedet med kameraet, bruger han maleriet som en telefon! Mon vores helt prøver at finde nye, kreative måder at besvare opkald på? Jeg er næsten fristet til at prøve det samme næste gang min telefon ringer.

Fejl 4: Genfødt bog?

Hvis du hører til dem, der elsker at læse, vil denne fejl måske sætte gang i lattermusklerne. I en af episoderne har hovedpersonen en bog i hånden, som pludselig forvandler sig til en helt ny bog ved et trylleslag! Now you see it, now you dont! Det er virkelig en bog, der ikke vil ties ihjel, og helt ærligt, hvem vil ikke have en bog, der kan skifte indhold på kommando?

Fejl 5: Usynligt glas

Seere har også opdaget en sjov fejl i en scene, hvor vores helt bliver udfordret til en drikkekonkurrence. Men der er lige et lille problem: glasset er helt tomt! Enten har vores hovedperson udviklet et imponerende talent for at drikke usynlige væsker, eller også har der været lidt for ivrigt med rekvisterne. Måske skulle bartenderen overveje at tage en tur til Slaget på Rudolf, hvor den slags skills helt sikkert vil blive værdsat!

Sådan er det med TV-serier – de er aldrig helt fejlfri, men det er netop de små, sjove fejl, der gør os grinende og holder os hooked på skærmen. Hilleo er ingen undtagelse, og disse fem humoristiske fejl viser os bare, at verden af fjernsyn stadig har masser af overraskelser i ærmet. Nyd dem, grin af dem og lad os håbe på flere sjove fejl i fremtiden!

Andre populære titler: Valhalla RisingOut of the FurnaceHollow ManSupersælgerneThe FatherGirlPalm SpringsMasters of SexCamThe LobsterHotel RwandaEastEndersNacho LibreA Star Is BornPerfekte stederGood Boys – Nix für kleine JungsThat Time I Got Reincarnated as a SlimeLine of DutyMr. DDexterAm fost cândva celebruThe FalloutKipo and the Age of WonderbeastsTeen TitansHot Fuzz – Zwei abgewichste ProfisPoenARQThe NightingaleBridgertonThe Super Mario Bros. MovieThe Loved OnesThe Last of UsInto the DeepAmerican WomanPitch PerfectBiker Mice from MarsGreyzoneLord of War – Händler des TodesBoss LevelSentinelleDrive My CarStripteaseThe Bounty HunterIndiana Jones și cadranul destinuluiThe Last MercenaryO Resgate do Soldado RyanPitch Perfect1 Night in ParisNumele tăuZero Dark Thirty