kinokvinder.dk

Hit the Floor (TV Series 2013–2018)

Medvirkende i TV-serien Hit The Floor

TV-serien Hit The Floor er en populær amerikansk drama- og danseserie, der blev sendt fra 2013 til 2018. Serien følger historien om det fiktive basketballhold Los Angeles Devil Girls og deres kamp for succes og anerkendelse.

Hovedroller

  • Katherine Bailess som Kyle Hart – Bailess spiller rollen som Kyle Hart, en talentfuld danser og tidligere Devil Girl.
  • McKinley Freeman som Derek Roman – Freeman spiller rollen som Derek Roman, en professionel basketballspiller og romansk interesse for flere af karaktererne.
  • Jonathan Lil J McDaniel som German Vega – McDaniel spiller rollen som German Vega, Ahshas kæreste og senere eksmand.
  • Carly Anderson som Devil Girl – Anderson spiller rollen som en Devil Girl, en af ​​de talentfulde dansere i holdet.
  • Logan Browning som Jelena Howard – Browning spiller rollen som Jelena Howard, en ambitiøs danser, der kæmper for at blive en af ​​de bedste.
  • Dean Cain som Pete Davenport – Cain spiller rollen som Pete Davenport, træner for Los Angeles Devil Girls.
  • Don Stark som Oscar Kincade – Stark spiller rollen som Oscar Kincade, den manipulerende ejer af basketballholdet.
  • Kimberly Elise som Sloane Hayes – Elise spiller rollen som Sloane Hayes, Ahshas mor og tidligere Devil Girl.
  • Taylour Paige som Ahsha Hayes – Paige spiller rollen som Ahsha Hayes, en talentfuld danser og hovedpersonen i serien.
  • Valery M. Ortiz som Raquel Saldana – Ortiz spiller rollen som Raquel Saldana, en af ​​de erfarne dansere i Devil Girls.
  • Robert Christopher Riley som Terrence Wall – Riley spiller rollen som Terrence Wall, en basketballstjerne og interesse for Ahsha.
  • Brent Antonello som Jude Kinkade – Antonello spiller rollen som Jude Kinkade, en talentfuld danser og senere kæreste til Zero.
  • Jodi Lyn OKeefe som Lionel Davenport – OKeefe spiller rollen som Lionel Davenport, Oscars søster og en magtfuld figur i holdet.
  • Courtney Platt som Devil Girl – Platt spiller rollen som en Devil Girl, en af ​​de talentfulde dansere i holdet.
  • Adam Senn som Zero – Senn spiller rollen som Zero, en talentfuld basketballspiller og love interesse for Jude.
  • Alaina Hoolihan som Devil Girl – Hoolihan spiller rollen som en Devil Girl, en af ​​de talentfulde dansere i holdet.
  • Michelle Maniscalco som Devil Girl – Maniscalco spiller rollen som en Devil Girl, en af ​​de talentfulde dansere i holdet.
  • Reshma Gajjar som Devil Girl – Gajjar spiller rollen som en Devil Girl, en af ​​de talentfulde dansere i holdet.

Serien Hit The Floor blev skabt af James LaRosa, der også var involveret i casting og produktion. Med en talentfuld ensemblebesætning og spændende karakterer blev serien en succes og tiltrak et stort publikum i løbet af sin tid på skærmen.

Hit The Floor blandede drama, spænding, romantik og dans for at skabe en engagerende og underholdende serie. Den medvirkende leverede stærke præstationer, der bidrog til at gøre serien til en favorit blandt fans af genren.

Med sine mange twists og drejninger, intense danseoptrædener og en dybdegående fortælling, formåede Hit The Floor at skabe et univers, der fascinerede og underholdte sit publikum i flere sæsoner.

Serien tiltrak også opmærksomhed på grund af sin unikke fokus på verdenen af kvindedansere og deres udfordringer inden for sport og underholdning.

Hit The Floor vil forblive en mindeværdig serie takket være den fantastiske præstation af dens medvirkende og den spændende historie, der blev fortalt gennem dens episoder.

Overblik

Titel Hit the Floor
Udgivelsesdato 27. maj 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Bounce
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber CBS Television Studios
Capital Arts Entertainment
The Film Syndicate

Resmué

Ahsha Hayes træder ind i den vilde verden af professionel basketball, da hun prøver at komme med på det eliteholdet L.A. Devil Girls dansehold mod sin mors ønske, Sloane, som selv er tidligere danser.

Fejl og fadæser i TV-serien Hit the Floor

Ahhh, der findes intet bedre end en god TV-serie at fordrive tiden med. Men som dedikerede seere har vi også en fornøjelig hobby: at opdage og latterliggøre de mindre heldige øjeblikke, der nogle gange sniger sig ind i vores yndlingsserier. Og i dag er turen kommet til Hit the Floor!

Magiske klædeskabe

Vi starter vores rejse gennem seriens fejlunivers med de magiske klædeskabe, der bogstaveligt talt formår at skifte farve mellem scenerne. Frygt ikke, kære seere, det er ikke en ny type teknologi vi er blevet præsenteret for. Nej nej, det er bare et lille trick, der får kostumerne til at se smashing ud i den ene scene og fuldstændig ensfarvede i den næste. Det er da kunst!

Forvirrede figurer

Hit the Floor har også en talent for at skabe forvirring om, hvor vores figurer befinder sig. De kan gå ind i et rum, og lige pludselig er de på magisk vis havnet et helt andet sted, uden nogen klar forklaring. Det er som om, de har både teleporteringskræfter og en kort hukommelse. Vi tager det med et smil og håber på at blive inviteret til den næste overraskelsesfest uden indbydelse!

Løjende tidssans

Tid er en relativ størrelse, men Hit the Floor tager det til nye højder. I én episode kan vi se, hvordan morgenen føles som en hel dag, mens aftenen blot varer et minuts underholdning. Tja, hvis nogen har opskriften på at strække tiden på den måde, så del den endelig med os andre! Måske kan vi udrette mirakler med vores deadlines.

Uforsynlige kontinuitetsfejl

Ahh, kontinuitet, en fantastisk ting. Desværre ser det ud til, at Hit the Floor har en voldsomt ustabil relation til denne nødvendige fælles reference. Karakterer kan have deres hår i en høj hestehale i én scene og pludselig have det ned forbi skuldrene i den næste. Tænk at have sådan en superkraft! Og hvor kan vi dog skaffe hårlak, der kan magisk ændre ens frisure?

Eller det hele var bare en drøm…

Vi slutter vores tur gennem Hit the Floor-fejlparadiset med det ultimative greb: Eller det hele var bare en drøm… Ja, den gamle klassiker, der får os til at tvivle på alt, hvad vi lige har oplevet. Det er da ufatteligt bekvemt! Nu kan man bare klipse sig i fingrene og starte forfra. Ønsk nu lige, vi havde den evne til at rette op på vores egne fejl!

Ja, Hit the Floor har givet os masser at grine af med sine små, charmerende fejltrin. Det kan vi heldigvis ikke få nok af! Så lad os sætte os tilbage, slappe af og nyde en god serie med alle dens skønhedspletter. Og hvem ved, måske spotter vi endnu flere fejl, der kan bringe smil på vores læber.

Andre populære titler: Little Miss SunshineInterceptorTerrifier 2Cercul poeților dispăruțiLa haineDemolidorHotel Del LunaHulkThe ChorusRebecka MartinssonBatman & RobinWithout RemorseThe Last of UsThe Curse of Bridge HollowHierroThe Big LebowskiWinnie the Pooh: Blood and HoneyGreys AnatomyThunivuJurnalulA Most Wanted ManDreamlandO Rei de Staten IslandKick-AssMe Before YouThorPerry MasonDeadpool 2InsidePredestinationYes No MaybeCyberpunk: Edgerunners3 IdiotsThe Letter RoomThe Chef ShowTreadstoneVesperBurn After ReadingFantastic FourAlien: RomulusThe Walking DeadTwisterLie to MeErin BrockovichKrønikenDoctor WhoEl Dragón: Return of a WarriorDestination Wedding12 Strong