kinokvinder.dk

Home Fires (TV Series 2015–2016)

De medvirkende i TV-serien Home Fires

TV-serien Home Fires er en britisk dramaserie, der blev sendt fra 2015 til 2016. Serien følger livet i den fiktive landsby Great Paxford under Anden Verdenskrig og fokuserer på en gruppe kvinder, der danner en lokal Womens Institute-afdeling for at hjælpe med krigsindsatsen. Serien har en imponerende rollebesætning med talentfulde skuespillere.

Clare Calbraith som Steph Farrow

Clare Calbraith spiller rollen som Steph Farrow, en dedikeret læge og mor. Hendes karakter er en af de nøglepersoner i serien og repræsenterer styrken og modet hos kvinderne i landsbyen.

Brian Fletcher som Little Stan Farrow

Brian Fletcher spiller rollen som Little Stan Farrow, Steph Farrows søn. Han bringer en ung og uskyldig dynamik til serien og viser, hvordan børnene i landsbyen også blev påvirket af krigen.

Samantha Bond som Frances Barden

Samantha Bond spiller rollen som Frances Barden, en charmerende og karismatisk leder af Womens Institute. Hendes karakter er stærk, selvstændig og dedikeret til at støtte de andre kvinder i landsbyen.

Ruth Gemmell som Sarah Collingborne

Ruth Gemmell spiller rollen som Sarah Collingborne, en loyal og omsorgsfuld kvinde. Hun repræsenterer de mange kvinder, der måtte klare sig selv, mens deres mænd var i krig.

Daniel Ryan som Bryn Brindsley

Daniel Ryan spiller rollen som Bryn Brindsley, en lokal landmand og en af nøglepersonerne i serien. Han viser kampen og ansvarsfølelsen hos de mænd, der blev tilbage i landsbyen under krigen.

Claire Price som Miriam Brindsley

Claire Price spiller rollen som Miriam Brindsley, Bryn Brindsleys kone. Hendes karakter illustrerer de personlige udfordringer og ofre, som kvinderne i landsbyen måtte gøre for at støtte krigen.

Claire Rushbrook som Pat Simms

Claire Rushbrook spiller rollen som Pat Simms, en af medlemmerne i Womens Institute. Hun bidrager med en jordnær og praktisk tilgang til at løse problemerne i landsbyen.

Daisy Badger som Claire Hillman

Daisy Badger spiller rollen som Claire Hillman, en ung og energisk kvinde i landsbyen. Hun repræsenterer den nye generation og viser, hvordan krigen påvirkede både unge og gamle.

Frances Grey som Erica Campbell

Frances Grey spiller rollen som Erica Campbell, en sofistikeret kvinde fra byen, der flytter til landsbyen under krigen. Hendes karakter tilføjer et eksternt perspektiv og skaber kontrast til de lokale kvinder.

Fenella Woolgar som Alison Scotlock

Fenella Woolgar spiller rollen som Alison Scotlock, en intellektuel og progressiv kvinde. Hun inspirerer kvinderne i landsbyen til at tænke ud af boksen og udfordre traditionelle normer.

Leanne Best som Teresa Fenchurch

Leanne Best spiller rollen som Teresa Fenchurch, en modig og beslutsom kvinde. Hun viser, hvordan krigen gav kvinder mulighed for at vise deres styrke og handlekraft.

Mark Bazeley som Bob Simms

Mark Bazeley spiller rollen som Bob Simms, en af landsbyens mænd, der deltager aktivt i Womens Institute. Han repræsenterer de mænd, der støttede kvindernes indsats under krigen.

Leila Mimmack som Laura Campbell

Leila Mimmack spiller rollen som Laura Campbell, en af de unge kvinder i landsbyen. Hendes karakter viser, hvordan krigen også påvirkede kærligheden og romantikken i livet.

Ed Stoppard som Dr. Will Campbell

Ed Stoppard spiller rollen som Dr. Will Campbell, landsbyens læge. Han repræsenterer den professionelle side af krigen og viser, hvordan lægerne kæmpede for at behandle og hjælpe de sårede.

Mark Umbers som Nick Lucas

Mark Umbers spiller rollen som Nick Lucas, en af de lokale mænd i landsbyen. Hans karakter afspejler den unge generation, der håndterer krigens konsekvenser og forsøger at finde sin vej i livet.

Francesca Annis som Joyce Cameron

Francesca Annis spiller rollen som Joyce Cameron, en velhavende kvinde i landsbyen. Hun tilbyder økonomisk støtte og repræsenterer de øvre samfundslag, der også blev berørt af krigen.

Jodie Hamblet som Jenny Marshall

Jodie Hamblet spiller rollen som Jenny Marshall, en af de unge kvinder i landsbyen. Hun viser, hvordan krigen gav kvinder mulighed for at finde deres egen stemme og udforske deres passioner.

Mike Noble som Spencer Wilson

Mike Noble spiller rollen som Spencer Wilson, en lokal brandmand. Hans karakter illustrerer de mænd, der hjalp med at beskytte og redde landsbyen under krigen.

Alle skuespillerne i TV-serien Home Fires leverer fantastiske præstationer, og deres rolleportrætter gør det muligt for seerne at føle med og forstå de udfordringer og oplevelser, som menneskerne i landsbyen gennemgik under Anden Verdenskrig.

Overblik

Titel Home Fires
Udgivelsesdato 3. oktober 2015 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Også kendt som Jambusters
Filmoptagelsessteder Cheshire, England, Storbritannien
Produktionsselskab ITV Studios

Resmué

Home Fires er en drama-serie, der følger en gruppe inspirerende kvinder i en landlig landsby i Cheshire under Anden Verdenskrig. Den isolerede landsby føles langt væk fra den forestående blodudgydelse og slagmarker, men den er ikke immun over for krigens virkninger.

Som konflikten tager over, og skiller kvinderne fra deres ægtemænd, fædre, sønner og brødre, finder kvinderne sig selv under stigende og ekstraordinært pres i en hurtigt fragmenterende verden. De står over for utrolige udfordringer og må tage svære beslutninger for at overleve og beskytte deres familier.

Home Fires er en rørende fortælling om mod, samhørighed og det ubrydelige bånd mellem kvinderne i landsbyen. Serien skildrer deres kamp for at opretholde normaliteten, mens de konfronteres med de grufulde realiteter ved krig og besættelse. Det er et portræt af styrken og modet hos de kvinder, der ikke kun holder deres hjem i live, men også kæmper for at bevare deres håb og drømme i en mørk og usikker tid.

Fejl i TV-serien Home Fires fundet af seere

TV-serier er en fantastisk kilde til underholdning og spænding, men engang imellem sniger der sig fejl ind i produktionen, der får seerne til at trække lidt på smilebåndet. Sådan er det også sket i den populære TV-serie Home Fires, hvor seere har opdaget nogle bemærkelsesværdige fejl, der næsten får en til at glemme den intense handling. Lad os dykke ned i nogle af de mest sjove og underholdende fejl:

Den øjeblikkelige summoned-gryde

I en af episoderne er der en scene, hvor de kvindelige karakterer står og diskuterer vigtige planer i et køkken. Men i baggrunden kan man tydeligt se en summoned-gryde. Det virker som om, at de har glemt at tage højde for en pludselig skulle fremmane en gryde til en vigtig trolldomsindviet begivenhed. Det er da noget af en fejl!

Sæsonskift på speed

Home Fires foregår i 1940erne under Anden Verdenskrig, men seerne har bemærket nogle mærkværdige sæsonsskift, der må være sket med en utrolig hurtighed. I én scene er træerne fyldt med grønne blade, og i næste scene er det pludselig vinter, og alt er dækket i sne. Skulle vi have været vidne til et magisk tidsspring? Det virker i hvert fald som en fejl i tidsmanuskriptet!

Den evigt fornyende morgenmad

Vi ved, at morgenmad er dagens vigtigste måltid, men i Home Fires tager de det til et helt nyt niveau. I en bestemt scene serveres morgenmad til karaktererne, og alt ser lækkert og indbydende ud. Men når kameraet skifter vinkel og kommer tilbage til bordet, har tallerkenerne på mystisk vis fornyet sig. Morgenmadsbuffet med uendelige forsyninger? Det lyder som en fejl fra et rigtig godt hotel!

Lommetyveri i skrivebordslåsen

En af karaktererne i Home Fires har åbenbart en særlig evne til at gemme ting i skrivebordslåsen. I flere scener ser man personen åbne skrivebordet for at finde informationer eller vigtige dokumenter, men når skuffen er åbenbar, dukker der pludselig et helt vælg af ejendele op. Det er en kendt metode blandt lommetyve, men måske skulle karakteren vælge en bedre gemmested næste gang!

Selvom fejl kan være irriterende, er det også med til at skabe en sjov og underholdende oplevelse. Home Fires er ingen undtagelse, og selv i de mest intense øjeblikke kan man få et godt grin over de små sjuskede fejl. Så næste gang du ser serien, så læg ekstra godt mærke til detaljerne – du ved aldrig, hvad der kan gå galt!

Andre populære titler: EnchantedShamelessTwo Weeks NoticeThe TitanSecret CityHell on WheelsFifty Shades of BlackAbsolutely FabulousYou Wont Be AloneDont Worry DarlingWifelikeDespicable MeStadig ikke dødO Homem do NorteHjælp, det er julThe WhaleThe Immaculate RoomOut of TuneDeadpool 2Two of UsThe Boy in the Striped PajamasGet Rich or Die TryinShamelessTaggartSonic PrimeNãoRed 3Emily in ParisThe ShiningStation ElevenFriends from CollegeCurfewAs Above, So BelowHot Fuzz – Zwei abgewichste ProfisTaximetristiDog Day AfternoonThe Babysitter: Killer QueenElsker dig for tidenThe PassageAldatmakMr. RobotDevils DueWe Have a GhostPianistulThe Kings Man: O InícioBatman: The Animated Series