kinokvinder.dk

Homecoming (TV Series 2018–2020)

De medvirkende i TV-serien Homecoming

TV-serien Homecoming, der blev sendt fra 2018 til 2020, imponerede seerne med sin spændende handling og en række dygtige skuespillere. Her er en liste over nogle af de mest bemærkelsesværdige medvirkende i serien:

Stephan James som Walter Cruz

Stephan James spiller rollen som Walter Cruz i Homecoming. Han er en ung soldat, der vender hjem efter sin tid i militæret og begynder at deltage i den kontroversielle Homecoming-behandling.

Bobby Cannavale som Colin Belfast

Bobby Cannavale portrætterer Colin Belfast, der er ansvarlig for Homecoming-programmet. Han er en ambivalent karakter, der har sine egne skjulte dagsordener.

Hong Chau som Audrey Temple

Hong Chau spiller Audrey Temple, der arbejder tæt sammen med Colin Belfast. Hun er en intelligent og lojal medarbejder, der har en afgørende rolle i Homecoming-programmets operationer.

Alex Karpovsky som Craig

Alex Karpovsky spiller rollen som Craig, der arbejder sammen med Audrey Temple og Colin Belfast. Han er en vigtig brik i Homecoming-programmets maskineri.

Julia Roberts som Heidi Bergman

Julia Roberts er kendt for sin rolle som Heidi Bergman i Homecoming. Hun er en tidligere ansat i Homecoming-programmet, der forsøger at finde ud af, hvad der skete under hendes tid der.

Shea Whigham som Thomas Carrasco

Shea Whigham spiller den seje og udholdende Thomas Carrasco. Han er en myndighedsrepræsentant, der efterforsker en klage i forbindelse med Homecoming-programmet.

Janelle Monáe som Jackie

Janelle Monáe som Jackie er en af de vigtige karakterer i Homecomings anden sæson. Hendes karakter har en ny og spændende historie at byde på.

Chris Cooper som Leonard Geist

Chris Cooper portrætterer Leonard Geist, en magtfuld figur i anden sæson af Homecoming. Han spiller en væsentlig rolle i Jackies historie.

Andre medvirkende

Udover de nævnte skuespillere inkluderer Homecoming-serien også talentfulde skuespillere som Ayden Mayeri, Sissy Spacek, Brooke Bloom, Billy Stevenson, Marianne Jean-Baptiste, Alden Ray, Sam Marra, Tyler Ritter, Jeremy Allen White og Mary Holland, der alle bidrager til at skabe en dyb og engagerende historie.

Homecoming-serien blev skabt af Micah Bloomberg, Eli Horowitz og Sam Esmail, og alle medvirkende gjorde en fantastisk indsats for at give seerne en uforglemmelig oplevelse af spænding og drama.

Overblik

Titel Homecoming
Udgivelsesdato 2. november 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Повернення додому
Optagelsessteder Lake Arrowhead, Californien, USA
Produktionsselskaber Amazon Studios, Anonymous Content, Esmail Corp.

Resmué

Homecoming er en tv-serie der handler om det mystiske firma, Geist Group, der beskæftiger sig med alternativ wellness. Firmaet har et specielt program, Homecoming Initiativet, der tager sig af soldater, der skal tilbage til civilt liv.

Hovedpersonen Heidi (spillet af Julia Roberts) arbejder på Homecoming og hjælper soldaterne med at omstille sig til deres nye tilværelse. Men efter nogle år har Heidi startet et nyt liv, og nu bliver hun pludselig kontaktet af Forsvarsministeriet, der vil vide hvorfor hun forlod Homecoming.

Det viser sig, at der er en helt anden historie bag den, som Heidi hidtil har fortalt sig selv. Gode intentioner, uforudsigelige chefer, stigende paranoia og konsekvenser, der kommer ud af kontrol, er nogle af de elementer, der går op i en højere enhed i serien Homecoming.

Fem sjove fejl i TV-serien Homecoming

TV-serier er ofte underholdende og spændende at følge med i, men nogle gange kan vi seere ikke lade være med at bemærke de små fejl, der sniger sig ind i produktionen. Homecoming er ingen undtagelse. Her er fem fejl, som seere har opdaget og som vi med glimt i øjet skal lave sjov med.

1. Det evigt skiftende kaffekrus

Er du nogensinde blevet træt af at følge med i alle kaffedrikkende karakterer i Homecoming? I så fald har du måske også lagt mærke til, at kaffekrusene konstant skifter design. I den ene scene har hovedpersonen et blåt krus, og i den næste sekvens er det pludselig rødt. Måske er de ved at teste de nye farveændrende krus?

2. Tidsrejser og magiske makeup-artister

Homecoming elsker at lege med tidslinjer og skabe forvirring, men seriens makeup-artister er åbenbart også eksperter i at snyde tiden. Der er flere tilfælde, hvor karakterernes frisurer og makeup ændrer sig markant fra scene til scene, selvom der kun er gået få minutter i historien. Måske kan vi ansætte dem til at hjælpe os med at se yngre ud?

3. Papirstyveri på højt plan

Hvis du er en nørd for detaljer, har du måske lagt mærke til noget meget mærkeligt i Homecoming – de forsvindende og genopstående papirer. I den ene scene er en karakter i gang med at rydde op på sit skrivebord og putter alle papirerne i en æske. Men i næste scene er papirerne pludselig tilbage på skrivebordet som ved et trylleslag. Er der mon en kontorist med usynligheds-evner?

4. Mobiltelefonens magiske batteri

Når man ser Homecoming, er det svært ikke at lægge mærke til, hvor ofte karaktererne bruger deres mobiltelefoner. Men en af de mest utrolige ting er, hvor længe deres batterier varer. Uanset hvor mange samtaler de fører, beskeder de sender, eller apps de bruger, er batteriet altid på en solid 75%. Måske skulle vi få fat i nogle af de magiske batterier til vores egne mobiler?

5. Pludselig genopstående figurer

Når vi taler om fejl i Homecoming, kan vi ikke undgå at nævne den mystiske evne, som nogle figurer har til at genopstå. Flere gange har en karakter tragisk forladt serien, kun for at dukke op igen et par episoder senere som om intet var sket. Måske har de opdaget hemmeligheden bag tidslinjerne og bruger det til deres fordel?

Homecoming er uden tvivl en spændende serie, men som med alle ting, er der nogle fejl og pudsige detaljer, som vi ikke kan lade være med at bemærke. Lad os bare forblive opmærksomme seere og fortsætte med at more os over disse små fejl, der tilføjer en ekstra underholdende dimension til TV-oplevelsen.

Andre populære titler: TwilightPurple HeartsSomebody SomewhereHustlersAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaWonder Woman 1984As Above, So BelowKSI: In Real LifeDolittleSennaArthur and the Revenge of MaltazardIzbăvireChrysalisCuckooEverything Everywhere All at OnceDoc MartinGone Baby GoneLéon: The ProfessionalSupernaturalLetters to JulietThe GameChild 44Runaway BrideDarkland: The ReturnThe Bounty HunterZ NationTinkas juleeventyrNatural BoobsMission: Impossible – Rogue NationGreen BookInvasionGreaseBlack LightningGirlDeath on the NileIf I StayWhite House PlumbersDarkland: The ReturnThe MotherREDThe HitcherDead Mans ShoesNot Another Teen MovieThe Summer I Turned PrettyGuardians of the Galaxy Vol. 3PowderThe WomenThe Good Nurse