kinokvinder.dk

Homefront (TV Series 1991–1993)

De medvirkende i TV-serien Homefront

Homefront var en amerikansk tv-serie, der blev sendt fra 1991 til 1997. Serien blev skabt af Lynn Marie Latham og Bernard Lechowick og var kendt for sin dybdegående fortælling og en imponerende rollebesætning. Her er en liste over nogle af de centrale skuespillere, der medvirkede i serien:

Kyle Chandler som Jeff Metcalf

Kyle Chandler spillede rollen som Jeff Metcalf i alle 42 afsnit af Homefront. Metcalf var en tidligere soldat, der vendte hjem til sin hjemby og forsøgte at finde sin plads i samfundet igen.

Sammi Davis som Caroline Hailey

Caroline Hailey blev spillet af Sammi Davis i alle 42 afsnit af serien. Hun var gift med Charlie Hailey og var en stærk og dedikeret kvinde, der kæmpede for sin familie og sit samfund.

Ken Jenkins som Mike Sloan, Sr.

Ken Jenkins portrætterede Mike Sloan, Sr., der var en af de ældre figurer i serien. Han var en respekteret forretningsmand og faderfigur for mange af karaktererne.

Mimi Kennedy som Ruth Sloan

Ruth Sloan blev spillet af Mimi Kennedy og var Mike Sloans, Sr.s kone. Hun var en omsorgsfuld og kærlig kvinde, der stod sammen med sin mand i tykt og tyndt.

Harry OReilly som Sgt. Charlie Hailey

Sergeant Charlie Hailey, spillet af Harry OReilly, var en tidligere soldat, der efterlod sin karriere i militæret for at slå sig ned i sin hjemby og være sammen med sin familie.

Wendy Phillips som Anne Metcalf

Anne Metcalf blev portrætteret af Wendy Phillips og var Jeff Metcalfs kone. Hun var en stærk og selvstændig kvinde, der håndterede udfordringerne ved at være gift med en tidligere soldat.

Jessica Steen som Linda Metcalf

Portrættet af Jessica Steen spillede Linda Metcalf, der var datter af Jeff og Anne Metcalf. Hun var en ambitiøs og målrettet ung kvinde, der skulle finde hendes vej i verden.

Dick Anthony Williams som Abe Davis

Abe Davis blev spillet af Dick Anthony Williams og var Sammi Davis far. Han var en inspirerende figur, der kæmpede med sin egen fortid og forsøgte at finde fred og lykke.

Hattie Winston som Gloria Davis

Gloria Davis blev portrætteret af Hattie Winston og var Sammi Davis mor. Hun var en stærk og kærlig kvinde, der altid stod sammen med sin familie.

Tammy Lauren som Ginger Szabo

Ginger Szabo blev spillet af Tammy Lauren og var en central karakter i serien. Hun var en livlig og eventyrlysten kvinde, der skulle finde sin plads i verden.

Giuliana Santini som Gina Sloan

Giuliana Santini spillede rollen som Gina Sloan, der var datter af Mike Sloan, Sr. Hun var en intelligent og ambitiøs ung kvinde, der forfulgte sine drømme.

John Slattery som Al Kahn

Al Kahn blev portrætteret af John Slattery og var en af de toneangivende figurer i serien. Han var en nådesløs og karismatisk forretningsmand, der kunne navigere sig gennem enhver situation.

Sterling Macer Jr. som Cpl. Robert Davis

Sterling Macer Jr. spillede rollen som Cpl. Robert Davis, der var søn af Sammi og Abe Davis. Han var en engageret soldat, der håndterede de udfordringer, som militæret bragte.

David Newsom som Lt. Hank Metcalf

Lieutenant Hank Metcalf blev spillet af David Newsom og var bror til Jeff Metcalf. Han var en dedikeret soldat, der søgte at gøre en forskel i verden.

Kelly Rutherford som Judy Owen

Judy Owen blev portrætteret af Kelly Rutherford og var en af seriens centrale figurer. Hun var en ung og ambitiøs kvinde, der forsøgte at finde sin vej i livet.

John DiSanti som Sam Schenkkan

Sam Schenkkan blev spillet af John DiSanti og var en af figurerne, der arbejdede i byens politistyrke. Han var en loyal og dygtig politimand, der gjorde sit bedste for at opretholde retfærdighed.

Montrose Hagins som Bedstemor Davis

Bedstemor Davis blev portrætteret af Montrose Hagins og var en central figur i familien Davis. Hun var en stærk og klog kvinde, der støttede sin familie gennem tykt og tyndt.

Alexandra Wilson som Sarah Brewer

Sarah Brewer blev spillet af Alexandra Wilson og var en af karaktererne i serien. Hun var en klog og ambitiøs ung kvinde, der kæmpede for at nå sine drømme.

Det var blot nogle af de mange medvirkende i tv-serien Homefront. Gennem deres præstationer formåede de at skabe en dybdegående og følelsesladet fortælling, der stadig huskes af mange i dag.

Overblik

Titel Homefront
Udgivelsesdato 24. september 1991 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som В тылу
Filmoptagelsessteder Midwest Street, Warner Brothers Burbank Studios – 4000 Warner Boulevard, Burbank, Californien, USA
Produktionsselskaber Latham-Lechowick Productions
Lorimar Television
Roundelay

Resmué

Homefront er en TV-serie, der foregår efter 2. verdenskrig i den lille by River Run, Ohio. Krigen er slut, og soldaterne fra byen vender hjem. Livet begynder langsomt at vende tilbage til det normale, men krigen har ændret alt, og de vil aldrig være de samme igen.

De sjove fejl i TV-serien Homefront, som seerne har opdaget

Fejl #1: De magiske magasiner

I TV-serien Homefront kan karaktererne tilsyneladende trylle med deres magasiner. På mystisk vis skifter magasinerne nemlig indhold fra den ene scene til den anden. Vi ser en karakter læse en artikel om politik i den ene scene, og i den næste scene er magasinet pludselig blevet til en opskriftssamling! Er der mon et hemmeligt trylleslag, som vi ikke kender til?

Fejl #2: Tidsrejserne

Homefront tager os med på en spændende rejse tilbage til 1940ernes Amerika. Men nogle gange ser det ud til, at karaktererne kan rejse i tiden uden at bruge en tidsmaskine. I en scene går de rundt i deres historiske kostumer, og i næste scene er de pludselig tilbage i nutiden uden så meget som et ånd, jeg er tilbage!. Det er da lidt af en tidsrejse-teleport!

Fejl #3: Disappearing props

Hvad sker der egentlig med alle rekvisitterne i Homefront? Karaktererne har en tendens til at trylle dem væk. I en scene står en kop kaffe på bordet, og i næste scene er den pludselig forsvundet. Er det stakkels kop flygtet fra serien eller blot blevet offer for en superhemmelig kop-improvisationskonkurrence?

Fejl #4: Uberegnelige vejrsystemer

Vejret i Homefront er vist lidt af en gåde. I en scene kan solen skinnende smukt, mens karaktererne går rundt i sommertøj. Pludselig skifter scenen, og alle har taget deres vinterfrakker på, mens sneen falder tungt ned fra himlen. Undskyld, men sidder der en hidsig meteorolog inde i klipperummet, eller er det bare en forgrenet forbindelse til Nordpolen?

Fejl #5: De formelige flyttemænd

I Homefront ser vi flere gange karaktererne flytte rundt i deres hjem. Og de må have nogle superhurtige flyttemænd i baghånden, for pludselig er møblerne skiftet rundt uden en eneste praktisk indsats. Sofaen, der var i stuen i den ene scene, er pludselig at finde i soveværelset i den næste. Er det magiske flyttemænd eller bare en elskovsfuld sofa, der gerne vil bo sammen med soveværelsesskabet?

Disse fejl i TV-serien Homefront er bare nogle af de mange sjove og mysteriøse øjeblikke, som seerne har opdaget. Så næste gang du ser en skør forvandlingssekvens eller en kop kaffe, der forsvinder ud i den blå luft, kan du tage det med et smil og undre dig over, hvad der mon sker i bagscenen. Måske er det bare en del af charmen ved denne underholdende serie.

Andre populære titler: ObenBloodlandsSamanyoluSpartacusShe-Hulk: Attorney at LawAssassins – Die KillerStarry EyesAnders Matthesen: Tal for dig selvAlfiePlaying for KeepsA Walk in the WoodsBarbieOuter BanksThe Sixth SenseTraffikBatmanTinka og sjælens spejl65Daddys HomeCold CaseGreyzoneParis, TexasEurekaSempre que Te VejoThe LobsterPimp My RideDraft DayMy Little Pony: The MovieVanguardJack ReacherThe Nun IIBarbie – Fairytopia: MermaidiaHotel Transylvania 4: TransformaniaMugge & hans mærkelige hjerneWhite House PlumbersOnly Murders in the BuildingBlack MirrorEverything Everywhere All at OnceClifford the Big Red DogKiss Kiss Bang BangYoung SheldonI Saw the DevilInfinity PoolBiker-Jens – et liv på grænsenTill DeathHouse of the DragonOdd ThomasMad Men