kinokvinder.dk

Hot in Cleveland (TV Series 2010–2015)

De medvirkende i TV-serien Hot in Cleveland

Hot in Cleveland var en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2010 til 2015. Serien følger fire kvinder, der i en lufthavn i Cleveland beslutter sig for at flytte tilbage til byen efter at have strandet der under en mellemlanding. Serien blev godt modtaget af både publikum og kritikere og var kendt for sin humor og de fantastiske præstationer af de medvirkende. Lad os tage et nærmere kig på nogle af dem.

Valerie Bertinelli

Valerie Bertinelli spillede rollen som Melanie Moretti i samtlige 125 afsnit af Hot in Cleveland. Bertinelli er en amerikansk skuespillerinde, der blev kendt for sin rolle i TV-serien One Day at a Time. Hun skabte en stærk og sympatisk karakter i Melanie, der var den mest praktiske og omsorgsfulde af de fire kvinder.

Jane Leeves

Jane Leeves spillede rollen som Joy Scroggs, en karriereorienteret og frigjort kvinde. Leeves er en britisk skuespillerinde, der er bedst kendt for sin rolle som Daphne Moon i TV-serien Frasier. Hendes skuespilsevner og komiske timing bragte liv til Joy og fik seerne til at grine igen og igen.

Wendie Malick

Wendie Malick portrætterede Victoria Chase, en tidligere soapstjerne, der havde svært ved at acceptere sin faldende popularitet. Malick er en amerikansk skuespillerinde, der også har medvirket i TV-serier som Just Shoot Me! og Dream On. Hun gav Victoria en sjov og charmerende arrogance, der gjorde hende til en favorit blandt fans.

Betty White

Betty White spillede rollen som Elka Ostrovsky i 124 afsnit af Hot in Cleveland. White er en ikonisk amerikansk skuespillerinde, der har haft en lang karriere inden for TV og film. Hun tilføjede en fornøjelig og sprudlende energi til Elka, der fik seerne til at knuselske karakteren.

Georgia Engel

Georgia Engel dukkede op i 18 episoder af Hot in Cleveland som karakteren Mamie, som Elkas bedste veninde. Engel var en amerikansk skuespillerinde, der var kendt for sin rolle i TV-serien The Mary Tyler Moore Show. Hendes søde og blide fremtoning tilføjede et ekstra lag af hjertevarme til serien.

David Foley

David Foley spillede rollen som Bob, en barista, der etablerede et venskab med de fire kvinder. Foley er en canadisk skuespiller og komiker, der har medvirket i forskellige TV-serier og film. Hans legesyge og let akavede karakter gav serien en ekstra dosis humor.

Disse skuespillere udgjorde kun en del af den fantastiske rollebesætning i Hot in Cleveland. Serien havde også flere andre talentfulde skuespillere, der bidrog til seriens succes.

Carl Reiner

Carl Reiner spillede rollen som Max, der var den tidligere ejer af huset, som de fire kvinder flyttede ind i. Reiner var en amerikansk komiker og skuespiller, der var kendt for sin rolle som Alan Brady i The Dick Van Dyke Show. Hans præstation var fyldt med charme og humor.

Alan Dale

Alan Dale medvirkede som Emmet, den ekscentriske ejer af en lokal teatergruppe. Dale er en newzealandsk skuespiller, der har optrådt i mange TV-serier, herunder Lost og Once Upon a Time. Han tilføjede en sjov og farverig karakter til serien.

John Mahoney

John Mahoney spillede rollen som Roy, en gambler og tidligere ejer af en bar. Mahoney var en engelskfødt skuespiller, der var kendt for sin rolle som Martin Crane i Frasier. Han gav en skarp og underholdende præstation som den charmerende Roy.

Hot in Cleveland var også kendt for sine mange gæsteoptrædener af kendte skuespillere, herunder Craig Ferguson, Susan Lucci og Jon Lovitz.

Serien var en stor succes, og det skyldtes ikke kun det solide manuskript, men også de fantastiske skuespillerpræstationer. De medvirkende i Hot in Cleveland fik seerne til at grine, græde og føle sig forbundet med karaktererne gennem seriens 125 episoder.

Overblik

Titel Hot in Cleveland
Udgivelsesdato 16. juni 2010 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber Hazy Mills Productions
SamJen Productions
Sprog Engelsk
Også kendt som Cleveland Ateşi
Optagelsessteder CBS Studio Center – 4024 Radford Avenue, Studio City, Los Angeles, California, USA

Resmué

Hot in Cleveland er en TV-serie, der handler om tre bedste venner i midten af ​​50erne, der bor i Los Angeles. De er på vej til Paris, da deres fly nødlander i Cleveland på grund af tekniske problemer.

De tre venner, Melanie, Joy og Victoria, indser hurtigt, at de er langt væk fra den glamourøse livsstil i Los Angeles. De opdager dog også, at Cleveland er en by, der værdsætter ægte kvinder og deres erfaringer.

De beslutter at blive i Cleveland, hvor de stadig bliver betragtet som attraktive og interessante. Dette er en stor ændring for dem, da de tidligere har haft svært ved at finde romantik og succes i Los Angeles, hvor ungdom og skønhed er det primære fokus.

I Cleveland begynder de at finde nye venner og opdage, at livet kan være fuldt af spænding og eventyr, uanset alder. De oplever romantiske forviklinger, karriereændringer og masser af latter og sjove øjeblikke.

Hot in Cleveland er en varm og humoristisk serie, der hylder modenhed og visdom samt venskabets kraft. Serien viser, at man aldrig er for gammel til at føle sig attraktiv og vigtig.

De morsomme fejl i TV-serien Hot in Cleveland

TV-serien Hot in Cleveland har charmeret seerne med sin morsomme og underholdende fortælling om fire kvinder, der flytter til Cleveland og oplever nye eventyr. Men selvom serien har masser af humor, har seerne også opdaget nogle fejl, der giver anledning til et godt grin. Lad os tage et kig på nogle af de morsomme fejl i denne populære TV-serie:

The Magical Wardrobe

Har du bemærket, at hovedpersonerne altid ser perfekte ud? Deres tøj sidder altid som en drøm, og de løber aldrig ind i uheldige tøj-øjeblikke. Ja, det er næsten magisk! Det virker som om, at de har en garderobe, der kan klare enhver situation – fra festlige begivenheder til dagligdagens ærinder. Måske skulle vi alle have sådan en magisk garderobe?

The Ageless Characters

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad hemmeligheden bag evig ungdom er, så behøver du ikke lede længere end Hot in Cleveland. Karaktererne i serien ser præcis ud som forventet, ingen rynker eller grå hår i syne. Selvom tiden går i den virkelige verden, syntes den at stå stille i Cleveland. Måske skulle vi alle overveje at flytte dertil?

The Mysterious Disappearing Props

Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan ting bare forsvinder uden nogen forklaring i seriens episoder? Et glas kan være der i den ene scene og forsvinde i den næste, som om det var blevet transporteret væk af magi. Det er som om, at rekvisitafdelingen kunne bruge lidt flere trylletricks for at holde tingene på plads!

The Ever-changing Background

Cleveland er en by med mange ansigter, det er tydeligvis! I Hot in Cleveland kan du se karaktererne bevæge sig rundt i byen og opleve forskellige steder. Men hvis du lægger mærke til omgivelserne i baggrunden, vil du opdage noget mærkeligt – byen ændrer sig konstant! Et øjeblik er de på en travl gade, det næste øjeblik er de i en park. Det er næsten som at være på en magisk rejse, hvor alt kan ske!

The Unpredictable Timelines

Hvis du er en nørd inden for tidslinjer, så vil du finde det morsomt at se Hot in Cleveland. Karakterernes historier og begivenhederne i serien synes at have deres helt egen tidsplan. Hvordan kan det være, at en aften kan vare i flere episoder, mens en uge kan strække sig over kun et par scener? Det er som om, at tid bare ikke følger de samme regler i Cleveland!

Så næste gang du ser Hot in Cleveland og lægger mærke til disse sjove fejl, så tag det med et smil. For selvom fejl kan være sjove at opdage, ændrer det ikke ved det faktum, at serien stadig formår at få os til at grine og være underholdt.

Andre populære titler: Lady BirdBackstageSnatchThe Exorcism of GodJohn Wick: Chapter 3 – ParabellumBlondeLouieShrekOskar & JosefineShadow and Bone: Legenden der GrishaGirls TripBaby DriverPrimalPirates of the Caribbean: At Worlds EndHunter x HunterFridayIl capitanoThe BatmanKillroy Was HereWar DogsMarsRagnarokEurekaThe New GuyPretty Little LiarsSnow WhiteEternal Sunshine of the Spotless MindKill Bill: Vol. 1The 100Anne auf Green GablesBullet TrainIqbal & superchippenApel de urgentaWacoSaw 3DThe RiderPretty Little LiarsKilling EveThe Last Thing He Told MeThe FlashThe ImpossibleBenedictionSuperFlyWALL·EHugoWest Side StoryCercul poeților dispăruțiRoninPeloton