kinokvinder.dk

Hotel 13 (TV Series 2012–2014)


Overblik

Titel Hotel 13
Udgivelsesdato 3. september 2012 (Tyskland)
Oprindelsesland Tyskland
Sprog Tysk
Optagelsessteder Villa Ravensteen, Koksijde, Belgien
Produktionsselskaber Nickelodeon, Studio 100

Resmué

TV-serien Hotel 13 hander om en ung dreng ved navn Tom, der som barn finder en mystisk æske. Æsken indeholder en besked, der instruerer ham i at finde værelse 13 på et hotel ved navn Hotel 13.

To år senere, som teenager, beslutter Tom sig for at tage på eventyr og finde Hotel 13. Han ankommer til det imponerende hotel og bliver ansat som piccolo. Mens han udforsker hotellet, opdager han, at der er mere ved dette sted, end han først havde forestillet sig.

Sammen med sine nye venner, Anna, Liv og Flo, begynder Tom at afdække de mange mysterier på Hotel 13. De opdager hemmelige rum, gåder og skjulte spor, der fører dem på en spændende rejse. Samtidig opdager de en ondsindet onkel, der forsøger at tage kontrol over hotellet.

Tom og hans venner kæmper mod uret for at forhindre onklen i at overtage Hotel 13. I deres eventyr står de over for farlige situationer og møder spændende karakterer, der hjælper dem i deres mission. Men vil de være i stand til at løse gåderne, afværge onklen og beskytte hotellets hemmelighed?

Fejl i TV-serien Hotel 13

Velkommen til kaos-hotellet!

TV-serien Hotel 13 har charmeret seere i hele verden med sin spændende historie og sine farverige karakterer. Men selvom serien er en stor hit, betyder det ikke, at den er fejlfri. Seere har været opmærksomme på nogle interessante fejl, der vil få dig til at grine højt. Lad os dykke ned i nogle af de uheldigste øjeblikke på Hotel 13!

Hvis nøglen ikke passer…

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i Hotel 13 er mysteriet om de magiske nøgler. I flere episoder har karaktererne kæmpet for at få de rigtige nøgler til at passe i låsen. Enten er nøglen for stor eller for lille, som om de er kastet ind i nøglekampene fra Ringenes Herre! Måske skulle de investere i nogle nye låse? Eller i det mindste købe nøgler, der passer perfekt.

Glemte vi at klippe?

Hotel 13 er kendt for sine intense cliffhangers, hvor karaktererne står på kanten af en afgrundsafgrund (ja, en afgrundsafgrund) og ser ud som om de skal falde i en uendelighed. Men prøv at holde øje med deres hår under disse dramatiske øjeblikke. Nogle gange skifter deres frisurer magisk mellem klippene. Det ser ud til, at selv karaktererne får tid til en tur hos frisøren midt i en spændende situation. Måske er det en af services på Hotel 13?

Glemte vi at slukke lyset?

Hotel 13 har også en lysende fejl, der vil få dig til at grine. Når du ser serien, vil du bemærke, at dørene på hotellets værelser har tændte lamper over dem. Ja, du har hørt rigtigt – værelserne er næsten altid oplyst, selvom ingen er til stede. Er det et forsøg på at spare energi? Er dørene udstyret med et hemmeligt lysdæmpningssystem? Hvis det er tilfældet, kan vi alle lære noget af Hotel 13s teknologi.

En rejse tilbage i tiden

I Hotel 13 er tiden ikke altid så retvisende, som man kunne ønske sig. Du lægger måske mærke til, at karaktererne ser ud til at teleportere sig rundt som om de er i en tidsmaskine. I et øjeblik er de på ét sted, og i det næste øjeblik er de pludselig et helt andet sted uden nogen forklaring. Måske skulle hotellet tilbyde en betalt rejsebureau-tjeneste. Du kommer øjeblikkeligt hen til din destination – bare pas på, det kan være forvirrende!

Hotel 13 – med stil

Sidst, men ikke mindst, har vi hotellets moderne stil. Hotel 13 er utroligt populært og ser ud til at være fyldt med de nyeste gadgets og trends. Men hvis du ser nærmere på, vil du bemærke, at serien blev udgivet i 2012, og nogle af disse såkaldte moderne ting er lidt forældede i dag. Det er som om Hotel 13 er fanget i en blanding af fortiden og fremtiden. Måske er det en smart måde at tilfredsstille både nostalgikere og trendsettere.

På en sjov fejlfindingstur

Så næste gang du ser Hotel 13, skal du holde øje med disse morsomme fejl. Måske vil det gøre din seeroplevelse endnu mere underholdende. På Hotel 13 er intet perfekt, og det er det, der gør det så sjovt at følge med i! Værelser med tændte lamper, teleporterende karakterer og nøglekampe er bare nogle af de sjove detaljer, der vil få dig til at grine.

Andre populære titler: The TownOlsen-banden ser rødtThe Walking DeadThe SwitchFløjtespillerenHeavenly CreaturesBend It Like BeckhamThe Last Thing He Told MeGirls und PanzerNaked and Afraid: UncensoredLes MisérablesQueen of the SouthBlack-ishSuccessionAlanngut KillinganniBabylonJFKHoly Spider“Massage Rooms” 69 Facesitting Lesbians Oil MassageWorking GirlAnnieThe Adam ProjectContagionBeetlejuiceMidsommarMy Left SideQIWolfCall Me by Your NameStranger ThingsMacGyverHow I Met Your MotherThe MistressThe ExpressPrison BreakDance MomsOuter BanksFlies on the WallPrison BreakWolf CreekSandmanMonte Carlo“Låst inde for livet” Del 2The Man from TorontoYi Yi: A One and a Two…Kung Fu Panda 3TwistedThe Batman