kinokvinder.dk

House of Lies (TV Series 2012–2016)

Skuespillerne i TV-serien House of Lies

House of Lies er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2012 til 2016. Serien er en sort komedie, der følger en gruppe konsulenter, der arbejder inden for management consulting-branchen. Her er de medvirkende skuespillere, der har spillet nogle af de mest markante roller i serien:

Don Cheadle

Don Cheadle portrætterede karakteren Marty Kaan i alle 58 episoder af serien. Marty er en dygtig, men også manipulerende og kynisk konsulent, der er kendt for sine evner inden for økonomi og forhandling.

Kristen Bell

Kristen Bell spillede Jeannie Van Der Hooven i alle 58 episoder af House of Lies. Jeannie er en dedikeret og ambitiøs konsulent, der arbejder tæt sammen med Marty. Hendes karakter udvikler sig gennem serien og står over for personlige og professionelle udfordringer.

Ben Schwartz

Ben Schwartz spillede Clyde Oberholt i alle 58 episoder af serien. Clyde er en af ​​Martys kolleger og en talentfuld konsulent. Han er kendt for sin karisma og tiltrækningskraft på det modsatte køn.

Josh Lawson

Josh Lawson portrætterede karakteren Doug Guggenheim i alle 58 episoder af serien. Doug er en mindre erfaren konsulent, der er besat af sex og søger Marty og Clydes vejledning i både professionelle og personlige anliggender.

Donis Leonard Jr.

Donis Leonard Jr. spillede Martys søn, Roscoe Kaan, i alle 58 episoder af serien. Roscoe er en ung, oprørsk teenager med en ekstravagant personlig stil og et ønske om at udforske sin seksualitet.

Glynn Turman

Glynn Turman spillede karakteren Jeremiah Kaan i 51 episoder af serien. Jeremiah er Martys far og tidligere ejer af et management consulting-firma. Han spiller en vigtig rolle i Martys professionelle og personlige udvikling.

Dawn Olivieri

Dawn Olivieri spillede Monica Talbot i 41 episoder af serien. Monica er en tidligere partner på Martys firma og en respektabel konsulent i sin egen ret. Hendes karakter er kompleks og spiller en afgørende rolle i fortællingen.

Jenny Slate

Jenny Slate portrætterede Sarah Guggenheim i 11 episoder af serien. Sarah er Dougs kone og mor til deres barn. Hendes karakter udvikler sig gennem serien og står over for udfordringer i sit ægteskab.

Disse er blot nogle af de medvirkende skuespillere i TV-serien House of Lies. Serien byder på mange andre talentfulde skuespillere, der alle bidrager til den unikke atmosfære og underholdende fortælling i serien.

Kilde: Matthew Carnahan, skaberen af House of Lies, sammen med alle skuespillere og besætningsmedlemmer.

Overblik

Titel House of Lies
Udgivelsesdato 8. januar 2012
Oprindelsesland USA
Filmningssteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Cinema Vehicles, Crescendo Productions, Matthew Carnahan Circus Products

Resmué

I TV-serien House of Lies følger vi den charmerende og hurtigt-talende Marty Kaan og hans team af managementkonsulenter, der bruger enhver beskidt trick i bogen for at imponere magtfulde CEOer og lukke store aftaler i denne satiriske og respektløse skildring af corporate America i dag. Marty Kaan og hans team ved, hvordan man spiller det corporate spil bedre end nogen andre ved at bruge enhver beskidt trick i bogen for at imponere magtfulde CEOer og lukke store aftaler. I bestyrelseslokalerne, barerne og soveværelserne hos eliten er korruption hverdagskost, og alle er først og fremmest ude efter sig selv. Intet er helligt i denne skarpe, respektløse satire over corporate America i dag. House Of Lies, der er både skandaløs, undergravende og vanvittigt morsom, har Don Cheadle og Kristen Bell i hovedrollerne.

TV-serien fokuserer på både Marty Kaans personlige og forretningsmæssige liv. Marty er en manipulerende, umoralsk, ambitiøs og kold managementkonsulent. Oprindeligt var Marty en meget succesfuld partner i konsulentfirmaet Galweather Stearn, hvor han ledede en gruppe bestående af engagement manager Jeannie van der Hooven samt medarbejderne Clyde Oberholt og Doug Guggenheim. Senere forlader han denne stilling for at starte sit eget firma, Kaan & Associates. Udover Martys tvivlsomme forretningspraksis fokuserer serien også på Martys personlige liv, hvor han forsøger at håndtere sin utiltalende eks-kone og managementkonsulent Monica, sin pensionerede psykiaterfar Jeremiah og sin trygt flamboyante søn Roscoe.

Hovedpersonen Marty bryder ofte det fjerde væg, hvor han taler direkte til seerne i en frosset ramme, hvor kun han bevæger sig, mens de andre i baggrunden fryser, men fortsætter, hvor de slap. Alternativt taler Marty til publikum, mens alle bevæger sig, men de andre synes ikke at være opmærksomme på, at han monologiserer.

Fem morsomme fejl fundet af seere i House of Lies

1. Den mystiske teleportation

Har du nogensinde undret dig over, hvordan karaktererne i House of Lies pludselig kan være på to forskellige steder på én gang? Seerne har bemærket, at der er en underlig evne til teleportation blandt seriens protagonister. I den ene scene er Marty i sit kontor i Los Angeles, og i det næste øjeblik er han allerede på et forretningsmøde i New York. Det må være den nye innovation inden for rejseteknologi, som vi ikke er blevet introduceret for!

2. Den forvandlende garderobe

Hvis der er én ting, House of Lies karaktererne er eksperter i, så er det tøjskift på rekordtid. Seerne har lagt mærke til, at de kan ændre deres tøjstile på et splitsekund, som om de har en magisk garderobe inden for rækkevidde. Marty kan gå fra at være iført en jakkesæt til at rocke afslappet tøj på kun et øjeblik. Måske har de ansat en personlig stylist, der altid er klar til at klæde dem på? Hvis det er tilfældet, vil vi også have en!

3. Den tidsløse teknologi

Har du bemærket, at teknologien i House of Lies har en magisk evne til at skifte tid? I den ene scene bruger karaktererne smartphones, der ser ud som om de kommer fra 2012, men i den næste scene er de pludselig udstyret med topmoderne gadgets, der sikkert ikke engang eksisterede på det tidspunkt. Måske har de adgang til en tidsmaskine, som de gemmer godt på? Vi håber, de deler den hemmelighed snart!

4. Det uheldige navneskifte

En af de mest forvirrende fejl i House of Lies er karakterernes tendens til at glemme deres egne navne. Seerne har set Marty kalde sig selv for Martin i den ene scene, for derefter at kalde sig Marty igen i den næste. Det ser ud til, at Marty lider af identitetskrise – eller også har hans forældre simpelthen forvildet sig ind i en navnegivningsfejl. Uanset årsagen, så er det sjovt at se Marty prøve at finde ud af, hvad han faktisk hedder!

5. Den magiske pengepung

House of Lies karaktererne er ikke blot dygtige forretningsfolk, de har også en magisk pengepung. I den ene scene kan de bekymre sig om økonomiske problemer, men i den næste scene har de pludselig penge til at købe eksklusive mærkevarer og leve livet i sus og dus. Måske har de en tryllestav, der kan få pengene til at regne ned fra himlen? Det er i hvert fald den eneste logiske forklaring på deres forvandling til pengemaskiner!

Andre populære titler: Black ChristmasØrkenens sønner: En sang fra de varme landeBloodlandsAbout Last NightBastille DayPrisonersLost GirlEnd of the RoadElsker dig for tidenPrehistoric PlanetAlvin and the ChipmunksGeralds GameThe MenuAlbaThe InternshipThe Tomorrow WarQueen Charlotte: A Bridgerton StoryThe Real WorldQuantum BreakThe French DispatchKlassefesten 2: BegravelsenThe Manchurian CandidateSouthpaw“Love, Death & Robots” In Vaulted Halls EntombedLOL24Slumdog MillionaireEasy RiderStar Trek: PicardThe BubbleFever PitchYour HighnessREDDemolitionHamiltonDid You Hear About the Morgans?Django UnchainedReservoir DogsThe Last VermeerDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesShithousePeter Pan & WendyItViața e frumoasăHotel PortofinoThe GiftThe X-Files