kinokvinder.dk

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom (TV Series 2021–2022)


Overblik

Titel How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom
Udgivelsesdato 3. juli 2021 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Alternativt kendt som Công Cuộc Tái Thiết Vương Quốc Của Anh Hùng Chủ Nghĩa Hiện Thực
Produktionsselskaber J.C. Staff
King Records

Resmué

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom er en TV-serie, der handler om Kazuya Souma, der uventet bliver transporteret til en anden verden. I denne verden forventes det, at han skal være en helt. Men Soumas ide om heltegerninger er mere praktisk end de flestes. Han ønsker at genopbygge det svigtende økonomi i dette nye land, han er havnet i. Da han pludselig bliver lovet bort til prinsessen og placeret på tronen, bliver denne realistiske helt nødt til at samle talentfulde mennesker omkring sig for at hjælpe med at få landet på fode igen – ikke gennem krig eller eventyr, men gennem administrativ reform.

Fejl i TV-serien How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

Fejlen med den flyvende kagedåse

I den seneste episode af How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom kan man i baggrunden få øje på en kagedåse, der tilsyneladende svæver i luften. Er det en ny form for magi, eller er det bare et dårligt special effect? Man skulle tro, at produktionen havde råd til en ordentlig svevende kagedåse, når nu de har valgt at inkludere den i serien. Det er næsten som at se en kæmpe fejlende ballon, der pludselig dukker op.

Karakteren med magiske tøj

Hvad sker der med karakteren, der tilsyneladende ejer magiske klæder? I en episode er han klædt ud som en gøgler og pludselig ændrer hans tøj farve og mønster. Ja, du læste rigtigt – magiske klæder! Det er åbenbart nemt nok for ham at skifte look, men hvilken butik sælger mon denne fantastiske beklædningsgenstand? Måske skulle vi alle have sådan et par dragter, så vi kunne skifte stil efter behov.

Baggrundskarakteren, der pludselig forsvinder

Du har sikkert bemærket den tilfældige baggrundskarakter, der altid står ved indgangen til slottet. Han er der bare – hver eneste gang. Men i en episode forsvinder han pludselig helt og aldeles. Er det et mysterium, eller er det bare produktionens måde at sige, at de ikke gider betale figuren for flere scener? Forhåbentlig kommer han tilbage i næste afsnit, for vi har alle brug for at vide, hvad der er sket med vores favoritbaggrundskarakter.

Lydeffekten fra en anden verden

Når der bliver kæmpet i How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom, er der en lydeffekt, der skiller sig ud på en særdeles mærkelig måde. Det lyder nærmest som en hund, der forsøger at synge opera. Hvad har denne lyd at gøre med den episke kampscene, vi lige var midt i? Måske er der kommet en anden verden ind over vores TV-skærm, hvor opera-syngende hunde regerer. Det ville i hvert fald forklare de mange knurrende basstemmer, vi hører.

Slutbemærkning

Det er altid sjovt at opdage fejl og skæve detaljer i vores elskede TV-serier. How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom har bestemt ikke undgået at byde på nogle underholdende fejl. Fra en flyvende kagedåse til magiske klæder og forsvundne baggrundskarakterer har denne serie haft det hele. Så hvis du vil have et godt grin, er det værd at tage et kig på disse humoristiske fejl i How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom.

Andre populære titler: The Girl on the TrainSoulCreedPiger i trøjenThe FinalEverybody Hates Chris6 UndergroundDrømmelandTomb RaiderFar til fires vilde ferieJust MercyBracefaceFlorida ManAhsokaKleine Morde unter NachbarnFlyboysBlack AdamDiamonds Are ForeverDie Bestimmung – AllegiantStargateCal the DragonThe RoyalOlive KitteridgeThe Trial of the Chicago 7EncantoAquamarineThe Naked ManAll or Nothing: ArsenalClanulCarsFear the Walking DeadDeparture“Stormester” Hvem er svenskeren?The BoyRuby Gillman, Teenage KrakenJarheadCloud 9The EndlessPremonition10 lucruri nu-mi plac la tineTed LassoThe SalvationRollerballMemórias de uma Falsificadora LiteráriaJoyInterstellarAll ExclusiveMadame WebThe New Pope28 Days Haunted