kinokvinder.dk

How I Met Your Mother (TV Series 2005–2014)


Overblik

Titel How I Met Your Mother
Udgivelsesdato 19. september 2005 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber 20th Century Fox Television, Bays Thomas Productions
Optagelsessteder 20th Century Fox Studios – 10201 Pico Blvd., Century City, Los Angeles, California, USA (Studio)

Resmué

How I Met Your Mother er en TV-serie om Ted Mosby, der fortæller sine børn historien om, hvordan han mødte deres mor. Serien følger Ted og hans fire bedste venner, Marshall, Lily, Robin og Barney, og deres liv fyldt med eventyr og udfordringer.

I løbet af de ni legendariske sæsoner oplever Ted og hans venner mange mindeværdige øjeblikke, der fører op til det afgørende øjeblik, hvor Ted endelig møder den ene. Ted og hans venner oplever mange eventyr og udfordringer, samtidig med at de møder nye mennesker, der potentielt kunne være forbundet til moren på en eller anden måde.

How I Met Your Mother er en fortryllende historie om venskab, kærlighed og alt det sjove og livsbekræftende, der kan ske i livet. Gennem en række tilbageblik fortæller Ted sin rørende historie til sine børn og afslører hemmeligheder, bygger op til spænding og fremkalder masser af latter og tårer.

Fem sjove fejl i TV-serien How I Met Your Mother

Continuity: Når Britney Spears ikke er Britney Spears

I en af episoderne bliver Lily approached af en pige, der har saboteret Barneys forsøg på at score piger. Pigen har krøllet hår og en helt anden stemme end Britney Spears. Senere finder vi ud af, at pigen faktisk er Abby, Britneys karakter, og scenen bliver vist igen – denne gang med den rigtige Britney, glat hår og alt.

Continuity: Portugal, hvor blev du af?

I sæson 5, episode 21, fortæller Barney en historie om, hvordan han havde sex med en portugisisk contortionist. Senere i samme sæson, i episode 24, hvor han har et kort, hvor han markerer alle de lande, han har haft sex med nogen fra, er Portugal ikke markeret. Måske er det fordi denne portugisiske contortionist var bare alt for forvirrende!

Continuity: Marshalls skiftende hår

På grund af at Marshall havde længere hår under størstedelen af optagelserne til sæson 3, er der flere tilbageblik med Marshall i tidsrammen for de første to sæsoner, hvor han har langt hår. Men i de faktiske første to sæsoner havde han kortere hår. Hvad sker der, Marshall? Er det hår eller ej?

Factual errors: Arkitekturuddannelse på Wesleyan?

Marshall, Lily og Ted gik på Wesleyan, hvor Ted studerede for at blive arkitekt, men Wesleyan har slet ikke en arkitekturuddannelse. Hvordan kunne Ted blive arkitekt, hvis hans skole slet ikke tilbød det?

Character error: Robin og hendes sportskarriere

I et Halloween-afsnit i sæson 1 siger Robin, at hun aldrig har spillet nogen holdsport, kun tennis. Men senere i serien nævner hun, hvordan hendes far fangede hende i at kysse en holdkammerat fra ishockey. Hvad sker der Robin? Har du slået dig selv fra ishockeyholdet eller hvad?

Serien How I Met Your Mother er fuld af sjove og underholdende øjeblikke, men det er også sjovt at opdage nogle af dens mindre fejl. Selvom disse fejl kan være sjove at spotte, ændrer det ikke på, at serien stadig formår at få os til at grine og har en hel del kærlighedshistorier at byde på.

Andre populære titler: The Wandering EarthThe Good BossZeii trebuie să fie smintiţiThe BoysAnt-ManGhostbusters – Die GeisterjägerIce Road TruckersLaal Singh ChaddhaJoyI OriginsTaggartRunaway BrideDunkirkGreyhoundChosenShaun of the DeadThe Lives of OthersThe Place Beyond the Pines“Der Bergdoktor” NeulandFull HouseBlue BloodsLittle Miss SunshineKilljoyDracula UntoldGuardians of the GalaxyThe Karate Kid Part IIWe Own This CityPolitik.tv2.dk på TV2/CharlieViciousDoctor SleepHow to Be SingleThe Parent TrapMortal Engines – Krieg der StädteTakenChappieLutador – A Lei das RuasTerminator GenisysThe UpsideGirlDuneFamily BusinessAlletiders julJocul lui EnderRedeeming LoveWallanderCamIn JulyThe Wolf of Wall StreetShrinking