kinokvinder.dk

How to Get Away with Murder (TV Series 2014–2020)

De medvirkende i TV-serien How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder er en populær amerikansk krimidramaserie, der løb fra 2014 til 2020. Serien følger den succesfulde forsvarsadvokat Annalise Keating, spillet af Viola Davis, og hendes studerende, som bliver involveret i mord og spændende retssager. TV-serien modtog positive anmeldelser for sit handlingsspænd og fremragende skuespil. Her er en liste over de medvirkende i serien:

Viola Davis som Annalise Keating

Viola Davis portrætterede den karismatiske og komplicerede forsvarsadvokat Annalise Keating. Hun var en af hovedrollerne gennem hele serien og modtog anerkendelse for sin rolle som den stærke og manipulerende advokat. Davis vandt flere priser for sin præstation, inklusive en Primetime Emmy for Outstanding Lead Actress.

Billy Brown som Nate Lahey

Billy Brown spillede rollen som Nate Lahey, en politibetjent og kæreste til Annalise Keating. Han var en vigtig figur i serien og havde en kompleks forhold til hovedpersonen og de andre karakterer.

Jack Falahee som Connor Walsh

Jack Falahee spillede den intelligente og ambitiøse jurastuderende, Connor Walsh. Han blev en af de mest populære karakterer i serien og udviklede sig gennem serien fra at være en kynisk opportunist til at blive mere følsom og indsigtsfuld.

Aja Naomi King som Michaela Pratt

Aja Naomi King portrætterede Michaela Pratt, en ambitiøs jurastuderende, der altid stræbte efter succes. Hendes karakter udviklede sig i løbet af serien og blev en af de mest komplekse og interessante figurer.

Matt McGorry som Asher Millstone

Matt McGorry spillede rollen som Asher Millstone, en karakter med en humoristisk og livlig personlighed. Asher blev en af de mest medrivende og elskede figurer i serien.

Charlie Weber som Frank Delfino

Charlie Weber portrætterede Frank Delfino, en højre hånd og loyal medarbejder hos Annalise Keating. Han havde en mystisk og fortrolig fortid, der langsomt blev afsløret i løbet af serien.

Liza Weil som Bonnie Winterbottom

Liza Weil spillede rollen som Bonnie Winterbottom, en advokat og medarbejder hos Annalise Keating. Hun havde en kompleks og tragisk baggrund, der blev udforsket i serien.

Conrad Ricamora som Oliver Hampton

Conrad Ricamora spillede rollen som Oliver Hampton, en karakter med stor teknisk viden og computerfærdigheder. Oliver havde et romantisk forhold til en af hovedpersonerne og blev en vigtig del af seriens handling.

Karla Souza som Laurel Castillo

Karla Souza spillede Laurel Castillo, en hengiven og tapper studerende, der blev medlem af Annalise Keatings indre cirkel. Hendes karakter udviklede sig betydeligt gennem serien og havde mange spændende plotpunkter.

Udover disse skuespillere inkluderede rollebesætningen også Alfred Enoch som Wes Gibbins, Amirah Vann som Tegan Price, Rome Flynn som Gabriel Maddox, Tom Verica som Sam Keating, Behzad Dabu som Simon Drake, Benito Martinez som Todd Denver, Jasmyne Jones som Baby Christopher, Adrianna Jones som Baby Christopher og Katie Findlay som Rebecca Sutter.

Skaberen af serien, Peter Nowalk, arbejdede sammen med et talentfuldt hold af skuespillere og bidrog til at skabe en spændende og følelsesmæssigt intens fortælling. How to Get Away with Murder forbliver en af de mest bemærkelsesværdige krimidramaserier i nyere tid og fortsætter med at begejstre fans over hele verden.

Overblik

Titel How to Get Away with Murder
Udgivelsesdato 9. februar 2015 (Holland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk
Også kendt som Lách Luật
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsselskaber Shondaland, Nowalk Entertainment, ABC Signature

Resmué

How to Get Away with Murder er en spændingsfyldt TV-serie, der følger en gruppe ambitiøse jurastuderende og deres geniale kriminelle forsvarsadvokatprofessor. De bliver involveret i et kompliceret mordplot, der lover at ændre deres livsforløb.

I serien følger vi en gruppe på fem unge og sexede jurastuderende, der bliver ansat af den nådesløse forsvarsadvokat, Annalise Keating, efter at de har imponeret hende i klassen. Men det viser sig at arbejde for Annelise Keating er ikke så nemt, som de havde troet. En ung kvinde fra sororiteten bliver fundet myrdet, og alle er mistænkte og gemmer på hemmeligheder.

Professor Annalise Keating er både intelligent, karismatisk og forførende, og hun bliver blandet ind i livet af fire af sine studerende fra kurset How to Get Away with Murder. De opdager hurtigt, at de skal anvende, hvad de har lært i virkeligheden i denne mesterlige, sexede og spændingsfyldte retsthriller.

Fejl i TV-serien How to Get Away with Murder

Mange af os elsker at fordybe os i spændende TV-serier, og en af de mest populære inden for genren krimidrama er How to Get Away with Murder. Men selvom serien er utrolig underholdende, har nogle skarpe seere opdaget nogle fejl, som det er svært at lade være med at grine af.

Kontinuitetsfejl

Den første fejl, som nogle seere har bemærket, er kontinuitetsfejlen i forbindelse med den berømte mønt, der bliver kastet i serien. Hver gang mønten kommer i luften, vises det som en Pennsylvania State Quarter fra 1999 – en reference til seriens hjemstat. Men når mønten lander, er det pludselig en mønt fra før 1999 med en ørn på bagsiden. Nå ja, det er da også logisk, at en mønt kan ændre sit udseende midt i luften!

Faktuelle fejl

En anden fejl, som nogle mere skarpsindige seere har bemærket, er den faktuelle fejl med hensyn til de jurastuderende, der bliver inviteret til at deltage i en mordsag i serien. I virkeligheden kan jurastuderende aldrig blive inviteret til at hjælpe med en mordsag, som det bliver skildret her. Advokat-klientprivilegiet gælder ikke for dem, og alt, hvad hovedpersonen fortæller dem om forbrydelsen, kan afsløres og bruges imod dem i retten. Så måske bør seriens jurastuderende tænke to gange, inden de deltager i en mordsag!

Så selvom How to Get Away with Murder er en spændende og medrivende TV-serie, er det ikke uden sine sjove fejl. Men hey, vi kan jo ikke forvente, at alt skal være perfekt – og fejl gør det trods alt lidt mere underholdende! Så lad os fortsætte med at nyde serien, mens vi smågriner af de små detaljer, der ikke helt passer.

Andre populære titler: House of the DragonArmy of ThievesiZombieThe Lion KingThe ShallowsWhere the Crawdads SingLionheartO MordomoRoslund & Hellström: Box 21Terra NovaLove ActuallyPair of KingsHulkMagic MikeThe Wind That Shakes the BarleyThe LobsterHannah Montana: The MovieThe LobsterSzadzExtremely Loud & Incredibly CloseAquamanVikramJomfruer fra rummetThe ShieldMothers Day: Liebe ist kein KinderspielChemical HeartsThe Little ThingsThe Fast and the FuriousJul i den gamle trædemølleTransformersAlt du elskerFallingThe Hat Man: Documented Cases of Pure EvilScream VICouples RetreatThe Lost CityAzur LaneFast XFlyPitch Perfect 2SkinamarinkEin Ticket für zweiCarnival RowIn the HeightsThe Batman9 BulletsThe Hunger Games: Mockingjay – Part 1NikitaThe Collector