kinokvinder.dk

Hunting Hitler (TV Series 2015–2020)

De medvirkende i TV-serien Hunting Hitler

TV-serien Hunting Hitler er en dokumentar-serie, der blev sendt i perioden 2015-2020. Serien forsøger at afdække om Hitler formåede at undslippe efter 2. Verdenskrig ved at fokusere på historiske dokumenter og interviews med eksperter.

Hovedmedvirkende

Her er nogle af de hovedmedvirkende i TV-serien Hunting Hitler:

  1. Robert Baer – Robert Baer medvirkede i 27 episoder af serien fra 2015 til 2020. Han er en tidligere CIA-agent og en anerkendt ekspert i international sikkerhed, der har speciale i Mellemøsten.
  2. Tim Kennedy – Tim Kennedy var med i 25 episoder fra 2015 til 2018. Han er en erfaren special forces soldat og kampsportsudøver. Kennedy er kendt for sin evne til at overleve under ekstreme forhold og hans fokus på fysiske udfordringer.
  3. Dave Hoffman – Dave Hoffman var seriens fortæller. Han medvirkede i 22 episoder fra 2015 til 2018. Hoffman er en professionel skuespiller og stemmeartist, der har arbejdet på forskellige dokumentarprojekter.
  4. Gerrard Williams – Gerrard Williams medvirkede i 22 episoder fra 2015 til 2018. Han er en britisk journalist og forfatter, der har skrevet flere bøger om Anden Verdenskrig og muligheden for, at Hitler overlevede krigen.
  5. John Cencich – John Cencich deltog i 18 episoder af serien fra 2015 til 2017. Han er en tidligere politimand og krigsforbrydelsekspert, der har forsket i nazisternes flugtruter efter krigen.
  6. Lenny DePaul – Lenny DePaul var med i 14 episoder fra 2015 til 2018. Han er en tidligere politimand og FBI-agent, der er kendt for sin rolle i at opklare kriminalsager. DePaul er en erfaren efterforsker.
  7. James Holland – James Holland medvirkede i 13 episoder fra 2016 til 2018. Han er en britisk historiker og forfatter, der har specialiseret sig i Anden Verdenskrig og militærhistorie. Holland har udgivet flere bøger om emnet og er en respekteret ekspert.
  8. Mike Simpson – Mike Simpson var med i 10 episoder fra 2016 til 2018. Han er en tidligere special forces soldat og militær rådgiver. Simpson har omfattende erfaring inden for militærstrategi og efterretning.
  9. Sascha Keil – Sascha Keil medvirkede i 7 episoder fra 2015 til 2018. Han er en tysk historiker og arkivar, der har specialiseret sig i nazisternes flugt og efterkrigstiden.
  10. Nada Bakos – Nada Bakos var med i 5 episoder i 2018. Hun er en tidligere CIA-analytiker og terrorbekæmpelsesekspert. Bakos har arbejdet med at analysere efterretninger om internationale terrororganisationer.

Der er også en række mindre medvirkende, der alle har bidraget til seriens dybdegående research og undersøgelser af Hitlers mulige flugt efter krigen. Hunting Hitler er en spændende og tankevækkende serie, der formår at kombinere dokumentarisk materiale med dramatiske rekonstruktioner, og som har til formål at udforske og oplyse omkring et emne, der stadig vækker stor interesse og spekulation.

Samtlige medvirkende og crew kan findes på seriens officielle IMDb-side.

Overblik

Titel Hunting Hitler
Udgivelsesdato 28. oktober 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Охота на Гитлера
Produktionsselskab Karga Seven Pictures

Resmué

TV-serien Hunting Hitler er baseret på afklassificerede FBI-filer om Hitler, hvor en gruppe specialister arbejder sammen for at finde sandheden om Hitlers påståede død. Spørgsmålet er, om han virkelig døde i bunkeren?

Bob Baer samler et hold til at gennemgå de afklassificerede FBI-filer fra 2014 og undersøge de ledetråde, der er indeholdt deri. De vil undersøge den rapporterede død i 1945 af Adolf Hitler, den nazistiske Tysklands leder under 2. Verdenskrig, og foretage en mulighedsundersøgelse om, hvorvidt han undslap Tyskland, falskede sin død og migrerede til Sydamerika.

Fem fejl, der fik os til at spørge Var Hitler virkelig så svær at finde?

1. Hitler blev set med en leopardsnorkel

I TV-serien Hunting Hitler følger vi ivrige detektiver, der spekulerer på, om den berygtede diktator Adolf Hitler mon undslap efter 2. verdenskrig. Men seerne kunne ikke lade være med at grine, da de opdagede en vigtig fejl: Hitler blev angiveligt set iført en snorkel med leopardmønster. Mon ikke det ville have gjort ham temmelig synlig og lettere at finde for de allierede styrker?

2. Hitler opholder sig i en natklub i New York City

Det er en kendt sag, at Hitler efter sigende ikke ligefrem var kendt for sine dansefærdigheder. Så da serien hævdede, at han gemte sig i en natklub i hjertet af New York City og sjippede rundt som John Travolta i Saturday Night Fever, rejste seernes øjenbryn sig. Bare tænk på det – Hitler i stramme hvide bukser og discobold på dansegulvet. Man må sige, at seriens detektiver havde en yderst livlig fantasi.

3. Hitler bor i et fuglehus

En af de mest overraskende fejl, der blev opdaget af seerne, var, at Hitler angiveligt havde fundet et hjem i et fuglehus i Schwarzwald. Forestil dig lige det – Hitlers karakteristiske overskæg stikker ud fra et lille hul, og folk passerer forbi og tænker, Er det en spurv eller Adolf Hitler i dag?. Nogen burde have givet detektiverne i serien en indføring i nationale lederes boligpræferencer og fugleavlsforhold.

4. Hitler bliver genkendt som Elvis på en benzinstation

Selvom der er mange, der hævder, at Elvis Presley stadig er i live, er det nok de færreste, der mener, at han har skiftet identitet til selveste Hitler. Men i Hunting Hitler forsøgte de at overbevise os om netop dette. Ifølge serien blev Hitler genkendt som Elvis på en anonym benzinstation i Ohio, hvor han angiveligt forlangte sin Blue Suede-brændstof. Lidt svært at tro, ikke?

5. Hitler har en skjult karriere som blogger

Sidst, men ikke mindst, fandt seerne ud af, at Hitler skulle have en skjult karriere som modeblogger ved navnet The Führer of Style. Seriøst? Hitler, der diskuterer den nyeste mode og anbefaler, hvilke uniformer der passer bedst til den kommende sæson? Det virker ikke helt som noget, vi ville læse på vores daglige blogrunde.

Andre populære titler: The PlatformMidnight SpecialAnnie HallBig Little LiesO KizSaharaRide AlongEnnioThe IslandThe BoysThe Devils BackboneArachnophobiaCanceledMommys BoyParks and RecreationKun en pigeDetektiven från BeledweyneSuitsJumperThe Pursuit of HappynessSpitfire Over BerlinNopeBlack-ishThe Confessions of Frannie LangtonFurios si iute 6The BatmanInto the BlueJerry & Marge go largeFallingYoure NextRock n Roll CampingWarGamesErin BrockovichBrødrene på UglegaardenThe Texas Chainsaw MassacreSpyGolden BoyI Tyrens tegnPoint BreakBatmanThe Monuments MenModern FamilyBleachTeen Wolf: The MovieJust BeyondHalloween KillsDa Vincis DemonsThree Steps Above Heaven