kinokvinder.dk

Hvide løgne (TV Series 1998–2001)

De Medvirkende i TV-serien Hvide løgne

Top cast

Hvide løgne var en populær dansk TV-serie, der blev sendt fra 1998 til 2001. Serien blev kendt for sin dybdegående og spændende fortælling, der centrerer omkring en familie ved navn Hald. Her er de vigtigste skuespillere i TV-serien:

  1. Joen Bille – spillede rollen som Jørgen Hald. Han medvirkede i alle 482 afsnit fra 1998 til 2001.
  2. Puk Schaufuss – spillede rollen som Ingrid Hald. Hun medvirkede også i alle 482 afsnit.
  3. Henrik Sloth – spillede rollen som Anders Morell og var med i alle 482 afsnit.
  4. Karin Rørbeck – spillede rollen som Camilla Hald og medvirkede også i alle 482 afsnit.
  5. Kim Jansson – spillede rollen som John Knudsen og var med i alle 482 afsnit.

Andre Medvirkende

Udover de vigtigste rolleindehavere var der også nogle andre skuespillere, der medvirkede i mindre omfang:

  • Niels Anders Thorn – spillede rollen som Ivan og var med i 3 afsnit i 1998.
  • Marie Brock – optrådte som apotekeren og medvirkede i 2 afsnit i 1998.
  • Niels Bjerrum – spillede rollen som Viggo Rasmussen og medvirkede i 1 afsnit i 1998.
  • Bolette Schrøder, Linda Dyrvig, Mads Knarreborg, Oliver Hald, Mira Wanting, Anette Madsen, Ann Hjort, Helle Blom, Nikolaj Bjørn-Andersen, Jesper Blom, Torbjørn Hummel, Niels Blom, Berte Fischer-Hansen, Christina Holte-Møller, Ilse Rande, Eva Damgaard, Stine Grønborg Jørgensen, Maria Damgaard, Mia Maria Back og Sofie Olsen – medvirkede også i forskellige roller gennem hele serien.

Mens de medvirkende i Hvide løgne var centrale for seriens succes, blev serien også rost for sit manuskript, instruktion og produktion. Den formåede at skabe en spændende og realistisk fortælling, der indfangede seernes interesse og holdt dem hooked episode efter episode.

Overblik

Titel Hvide løgne
Udgivelsesdato 1. marts 1998 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Produktionsselskab MTV Produktion

Resmué

Hvide løgne er en dansk tv-serie, der er baseret på den svenske hit-daglige sæbeopera. Handlingen finder sted i den fiktive by Egebæk og fokuserer på byens hospital samt de forskellige familiedynastier, der bebor den.

Det hele bliver rystet op, da en mystisk omstrejfende person bliver påkørt af en bil og indlagt på det lokale hospital. Dette får de forskellige familiers ellers kedelige hverdag til at blive vendt op og ned. Med den nye tilføjelse opdages der massevis af familiehemmeligheder, og der opstår typiske uendelige mængder drama.

Serien fokuserer primært på de yngre familiemedlemmers sammenfiltrede historier, og hvordan de påvirkes af de begivenheder, der finder sted. Hvide løgne byder på en uendelig række af spændende plotdrejninger og intriger, der holder seerne på kanten af deres sæder.

Fejl i TV-serien Hvide løgne: Seerens kritik af den ulmende realisme

TV-serien Hvide løgne har fanget seerne med dens karakterdrevne plot og intriger, der strækker sig langt ud over den danske provins. Men selvom serien har formået at holde os fanget, har nogle seere ikke kunne lade være med at spotte visse fejl og uregelmæssigheder, der skaber et udbrud af latter eller hovedrysten. Lad os dykke ned i nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl:

1. Det mystiske mikrofon i shot syndrom

En af de mest genkendelige fejl, der nøjagtigt kan betegnes som et epidemisk mikrofon i shot syndrom, er først blevet opdaget af de mest skarpe seere. Det er næsten umuligt ikke at bemærke en tydelig mikrofon, der svæver ned over hovederne på skuespillerne i flere scener. Måske er det en del af en underlig trend, hvor mikrofoner forsøger at indtage Hollywood-status? Hvem ved?

2. Den magiske dragt

I en scene er vores hovedperson iført en smuk sort kjole, der når ned til knæene. Men i næste skud, uden nogen logisk forklaring, er kjolen pludselig blevet kortere, og højest beskedne proportioner er pludseligt i spil. Savner vi en scene med hekse og magi, eller har kostumøren bare en tilsyneladende magisk evne? Historien foretrækker at forblive en gåde.

3. Selvfølgelig, der er altid mad på bordet

En tilsyneladende uundgåelig fejl i Hvide løgne er, at der altid er mad på bordet. Uanset om det er morgen, eftermiddag eller midt om natten, er bordet altid fyldt med lækker mad. Det er som om karaktererne er altid sultne eller har en hemmelig tidsmaskine, der straks transporterer maden til deres tallerkener. Det eneste vi håber er, at der ikke er maddyrkende alfer i historien, der kan forklare mysteriet.

4. Den usynlige klokke

Denne fejl har efterladt os undrende i timevis. I flere scener er karaktererne angiveligt indlagt på hospitalet, men når man ser nærmere efter mangler der én vigtig ting: en klokke eller ur. Uden denne simple rekvisit kan vi kun spekulere på, hvordan læger og sygeplejersker nogensinde ved, hvornår det er tid til medicin eller besøg. Måske er de udstyret med telepatiske evner, eller også har hospitalet ansat Basil Fawlty som tidsholder. Svaret forbliver dog en af seriens store gåder.

Selvom Hvide løgne har fanget os med dens intense plot og karakterudvikling, er det alligevel sjovt at bemærke de små uheldige øjeblikke i serien. Disse fejl giver os noget at grine eller ryste på hovedet af, og minder os om, at selv i den mest velproducerede serie kan der opstå små pudsige fejl, der gør den endnu mere underholdende.

Andre populære titler: Guardians of the GalaxyThe MissionDear JohnVanishing PointThe VillageMudMortal Engines – Krieg der StädteThe RevenantPrivate EyesSpringflodenAttack on TitanVeraThe Walking DeadDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesA Day to DieZathura: A Space AdventureThe OutlawsDas PubertierJohn WickDesert FlowerSAS: A Ascensão do Cisne NegroYesterdayPitch Perfect 2O Panda do Kung Fu 2You Knock on My DoorBarrySuicide SquadCaminho para PerdiçãoMe Before YouYellowstone“Rick and Morty” The Rickshank RickdemptionGuardians of the Galaxy Vol. 3The PatriotThe Magnificent SevenParks and RecreationField of Dreams“Låst inde for livet” Del 2Lyle, Lyle, CrocodileMr. Harrigans PhoneSydney to the MaxSuitsShazam!Fantasy IslandEasy SkankingGhostedThe Night ManagerTransformers: Ascensiunea bestiilorCmon Cmon