kinokvinder.dk

I Love Dick (TV Series 2016–2017)

De medvirkende i TV-serien I Love Dick

TV-serien I Love Dick er en amerikansk komediedramaserie, der havde premiere i 2016. Serien er baseret på Chris Kraus roman af samme navn fra 1997 og blev udviklet til tv af Sarah Gubbins og Joey Soloway.

Hovedrolleindehaverne

  • Kevin Bacon som Dick: Kevin Bacon spiller hovedrollen som Dick i serien. Dick er en velhavende kunstner og intellektuel, der skaber stor interesse og fascination hos de andre karakterer.
  • Kathryn Hahn som Chris: Kathryn Hahn spiller rollen som Chris, en gift kvinde og dokumentarfilminstruktør, der udvikler en stærk tiltrækning til Dick. Hendes fascination af Dick udfordrer hendes ægteskab og skubber hende ud på en rejse af selvopdagelse.
  • Griffin Dunne som Sylvère: Griffin Dunne portrætterer Sylvère, som er Chris mand og en anerkendt akademiker. Sylvère forsøger at finde sin egen plads i forholdet mellem Chris og Dick.
  • Roberta Colindrez som Devon: Roberta Colindrez spiller karakteren Devon, en ung kunstner, der bliver inspireret og udfordret af Dick i hendes kreative proces.
  • Bobbi Salvör Menuez som Toby: Bobbi Salvör Menuez spiller Toby, en ung kvinde, der også bliver draget af Dicks tiltrækningskraft og begynder at udforske sin egen seksualitet.

Andre medvirkende

Overblik

Titel I Love Dick
Udgivelsesdato 12. maj 2017 (Holland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Я люблю Діка
Produktionsselskaber Amazon Studios, Topple Productions

Resmué

I Love Dick er en tv-serie baseret på den roste feministiske roman. Serien foregår i det farverige akademiske miljø i Marfa, Texas. Det er historien om det kæmpende ægtepar Chris og Sylvere og deres besættelse af en karismatisk professor ved navn Dick. Fortalt i POV-skift i Rashomon-stil følger I Love Dick opløsningen af et ægteskab, vækkelsen af en kunstner og dyrkelsen af en modvillig messias.

Fejl i TV-serien I Love Dick: En hysterisk gennemgang

I Love Dick er en populær TV-serie, der har fanget seernes opmærksomhed med sin skøre og kantede humor. Men selvom serien har fået mange positive anmeldelser, har ivrige seere formået at opdage nogle knap så perfekte fejl. Lad os dykke ned i disse fejl og nyde et godt grin på vejen!

Fejl #1: Misterious rekvisitter

I en af episoderne kan man tydeligt se, at en af skuespillerne holder et glas vand, der skifter mellem koldt og varmt konstant. Når der bliver skålet i et af scenerne, kan man se dampen stige op fra glasset, men i den næste indstilling er glasset pludselig knastørt. Enten har skuespilleren overnaturlige evner til at spiritere vandet væk, eller også har seriens rekvisitafdeling været lidt for sjusket. Måske de skulle have investeret i et velfungerende drypbakke-system!

Fejl #2: Spøgelseslys

I en romantisk scene mellem hovedpersonerne kan man observere, at lyset i baggrunden skifter mærkeligt. Ene øjeblik er der fuld solskin, og i næste øjeblik er det pludselig nat. Vores elskende par ser ud til at være fanget i en tidslomme, hvor en hel dag går forbi på et sekund! Det ser ud til, at selv lyset elsker at lege med Dick og co.

Fejl #3: Flyvende frisurer

I Love Dick er kendt for sit fashionable udseende, men nogle gange ser det ud, som om skuespillernes frisurer har deres eget liv. Især i et par scener kan man se, hvordan en frisure skifter stil og form fra den ene dialog til den næste. Måske er det et tegn på den intense følelsesmæssige rejse, karaktererne går igennem, eller måske skulle seriens frisører have holdt lidt bedre styr på sprayen og hårsprayen!

Fejl #4: Magisk døråbning

I en episode er der en scene, hvor hovedpersonen åbner en dør for at gå ind i et rum. Men lige inden han kommer ind, ser det ud til, at døren magisk bevæger sig tilbage og smækker i, som om den har sin egen agenda. Enten har vores karakterer at gøre med et hjemsøgt hus, eller også har instruktøren endnu ikke mestret kunsten af hold døren åben-tricket!

Fejl #5: Forvirret rekvisittid

I en af episoderne er der en scene, hvor hovedpersonen læser i en bog. Men hvis man kigger godt efter, kan man se, at bogens sider springer frem og tilbage uden nogen form for mening. Hver gang kameraet skifter indstilling, er der en helt ny side, der pludselig bliver læst. Enten har vores karakterer en magisk bog, der skaber sin egen historie, eller også burde rekvisitafdelingen have fyldt bogen med rigtig tekst i stedet for tilfældige illustrationer!

Sådan er det med film og TV-serier: ingen er fuldkomne, og I Love Dick er ingen undtagelse. Men lad os ikke tage det alt for seriøst – fejl er bare en del af charmen og kan give os noget at grine af. For at være ærlig er det måske endnu sværere at finde en TV-serie uden fejl end at vinde i lotteriet!

Så næste gang du ser I Love Dick, hold øje med disse fejl og se, om du kan spotte nogle flere. Og husk at tage det med et gran salt og værdsæt den underholdning, som serien bringer, fejl og alt!

Andre populære titler: Ancient ApocalypseRambo: Last BloodThe Open HouseHausenExtrasHes Just Not That Into YouBrooklynJ. EdgarThe BirdcageBlinkende lygterThe GuestThe Addams FamilyAvatarThe Amazing Spider-ManJason BourneMocro maffiaPrison BreakAfter We FellRedeeming LoveFar til fires vilde ferieToy Story 2Black AdamHotel Transylvania 4: TransformaniaHell or High WaterWhered You Go, Bernadette365 DaysThe AvengersOuter Banks“The Why Files” What Really Happened to Andrew Dawson?Oceans ElevenProm NightMisfitsTeachersTomgangDate NightFra skrot til slotDownton Abbey: A New EraAlle Mörder sind schon daMasters of SexThe Rising of the Shield HeroYi Yi: A One and a Two…True StoryZodiacThe MummyInsidious: A Porta VermelhaTrain to BusanRedlinePeter Pan & WendyWhite Chicks